IoT:n uudet kulmakivet: rohkeus, ketteryys ja mobiiliverkko

IoT on viime vuosina todella lyönyt itsensä läpi 5G:n kiihdyttäessä IoT-kehitystä entisestään. Eikä ihme – digitalisaatio ja myös IoT tarjoavat pitkän listan optimointimahdollisuuksia, jotka voivat parantaa kannattavuutta nopeastikin.

Tämä opas on tarkoitettu avuksi yritykselle, joka harkitsee IoT-pilotin aloitusta tai haluaisi saada enemmän irti jo alkaneesta kokeilustaan. Opas tarjoaa konkreettisia neuvoja IoT-hankkeiden johtamiseen ja inspiraatiota siihen, millaisen muutoksen IoT:lla voi aikaansaada.

Oppaan lataamalla saat eväitä onnistuneen IoT-projektin suunnitteluun ja läpivientiin. Käsittelemme oppaassa muun muassa seuraavia aiheita:

  • Mitkä ovat IoT:n monet mahdollisuudet?
  • Kuinka 5G kiihdyttää IoT-kehitystä – ja toisaalta, mitä voi tehdä jo 4G:llä?
  • Miten IoT:lla saa ”pikavoittoja” alariville?
  • Miten IoT-hanketta voi johtaa ketterästi?

Lataa maksuton opas ja tutustu IoT:n mahdollisuuksiin ja kiihtyvään kehitykseen!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.