IoT:n uudet kulmakivet: rohkeus, ketteryys ja mobiiliverkko

IoT on viime vuosina todella lyönyt itsensä läpi 5G:n kiihdyttäessä IoT-kehitystä entisestään. Eikä ihme – digitalisaatio ja myös IoT tarjoavat pitkän listan optimointimahdollisuuksia, jotka voivat parantaa kannattavuutta nopeastikin.

Tämä opas on tarkoitettu avuksi yritykselle, joka harkitsee IoT-pilotin aloitusta tai haluaisi saada enemmän irti jo alkaneesta kokeilustaan. Opas tarjoaa konkreettisia neuvoja IoT-hankkeiden johtamiseen ja inspiraatiota siihen, millaisen muutoksen IoT:lla voi aikaansaada.

Oppaan lataamalla saat eväitä onnistuneen IoT-projektin suunnitteluun ja läpivientiin. Käsittelemme oppaassa muun muassa seuraavia aiheita:

  • Mitkä ovat IoT:n monet mahdollisuudet?
  • Kuinka 5G kiihdyttää IoT-kehitystä – ja toisaalta, mitä voi tehdä jo 4G:llä?
  • Miten IoT:lla saa ”pikavoittoja” alariville?
  • Miten IoT-hanketta voi johtaa ketterästi?

Lataa maksuton opas ja tutustu IoT:n mahdollisuuksiin ja kiihtyvään kehitykseen!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.