Blogit

Langaton yritysinternet kiinnostaa Kymenlaaksossa - nopeus ja edullisuus valtteina

Tänä päivänä lähes kaikki firmat tarvitsevat laadukkaan ja nopean netin liiketoimintansa pyörittämiseen. DNA:n langaton yritysverkko on nopea ja helposti asennettava vaihtoehto perinteiselle kiinteälle yhteydelle. Kymenlaakson seudulla DNA:lla on erinomainen mobiilikuuluvuus, jonka ansiosta langaton ratkaisu on noussut alueella erittäin suosituksi.

Langaton yritysinternet on toimiston kustannustehokas ratkaisu. Langattoman verkon nopeus vastaa tänä päivänä kiinteää verkkoa, joten se soveltuu erinomaisesti yritystoiminnan monipuolisiin tarpeisiin. Esimerkiksi sähköpostin ja pilvipalveluiden käyttäminen, tiedostojen lataaminen, somekanavien päivittäminen ja verkkopalaveriin osallistuminen onnistuvat mutkattomasti myös langattoman verkon kautta.

Ratkaisu vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin, sillä 5G-kehityksen myötä langaton verkko kehittyy jatkossa entistä nopeammaksi. Kuitenkin jo nykyinen langaton yritysverkko 4G-nopeudella on korvaamaton apu toimistolla.

Niille yrityksille, joilla on jo käytössään kiinteä yhteys, langaton ratkaisu soveltuu erinomaisesti varayhteydeksi. Sitä voi hyödyntää myös vaihtuvissa käyttötarpeissa, kuten esimerkiksi rakennustyömailla ja messuilla.

Langattoman yritysverkon käyttöönotto on kiinteää vaihtoehtoa nopeampi ja edullisempi. Kaivuutöitä ei tarvita, joten verkon saa käyttöön nopeasti. Meiltä DNA:lta saa lisäksi monipuoliset yritysverkkoon liitetyt tietoturvapalvelut, jotka varmistavat yritysinternetin turvallisen käytön ja liiketoiminnan jatkuvuuden.

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa siitä, kuinka langaton yritysinternet palvelisi teidän yrityksenne tarpeita, ota yhteyttä yritysmyyntiimme!

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Kymenlaakson alueen yritysverkkopalveluista ja langattomasta yritysinternetistä. Sieltä löytyvät myös Kymenlaakson seudun yritysmyyntipäälliköiden yhteystiedot.

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.