Langaton yritysinternet kiinnostaa Kymenlaaksossa - nopeus ja edullisuus valtteina

Tänä päivänä lähes kaikki firmat tarvitsevat laadukkaan ja nopean netin liiketoimintansa pyörittämiseen. DNA:n langaton yritysverkko on nopea ja helposti asennettava vaihtoehto perinteiselle kiinteälle yhteydelle. Kymenlaakson seudulla DNA:lla on erinomainen mobiilikuuluvuus, jonka ansiosta langaton ratkaisu on noussut alueella erittäin suosituksi.

Langaton yritysinternet on toimiston kustannustehokas ratkaisu. Langattoman verkon nopeus vastaa tänä päivänä kiinteää verkkoa, joten se soveltuu erinomaisesti yritystoiminnan monipuolisiin tarpeisiin. Esimerkiksi sähköpostin ja pilvipalveluiden käyttäminen, tiedostojen lataaminen, somekanavien päivittäminen ja verkkopalaveriin osallistuminen onnistuvat mutkattomasti myös langattoman verkon kautta.

Ratkaisu vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin, sillä 5G-kehityksen myötä langaton verkko kehittyy jatkossa entistä nopeammaksi. Kuitenkin jo nykyinen langaton yritysverkko 4G-nopeudella on korvaamaton apu toimistolla.

Niille yrityksille, joilla on jo käytössään kiinteä yhteys, langaton ratkaisu soveltuu erinomaisesti varayhteydeksi. Sitä voi hyödyntää myös vaihtuvissa käyttötarpeissa, kuten esimerkiksi rakennustyömailla ja messuilla.

Langattoman yritysverkon käyttöönotto on kiinteää vaihtoehtoa nopeampi ja edullisempi. Kaivuutöitä ei tarvita, joten verkon saa käyttöön nopeasti. Meiltä DNA:lta saa lisäksi monipuoliset yritysverkkoon liitetyt tietoturvapalvelut, jotka varmistavat yritysinternetin turvallisen käytön ja liiketoiminnan jatkuvuuden.

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa siitä, kuinka langaton yritysinternet palvelisi teidän yrityksenne tarpeita, ota yhteyttä yritysmyyntiimme!

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Kymenlaakson alueen yritysverkkopalveluista ja langattomasta yritysinternetistä. Sieltä löytyvät myös Kymenlaakson seudun yritysmyyntipäälliköiden yhteystiedot.

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.