Langaton yritysinternet kiinnostaa Kymenlaaksossa - nopeus ja edullisuus valtteina

Tänä päivänä lähes kaikki firmat tarvitsevat laadukkaan ja nopean netin liiketoimintansa pyörittämiseen. DNA:n langaton yritysverkko on nopea ja helposti asennettava vaihtoehto perinteiselle kiinteälle yhteydelle. Kymenlaakson seudulla DNA:lla on erinomainen mobiilikuuluvuus, jonka ansiosta langaton ratkaisu on noussut alueella erittäin suosituksi.

Langaton yritysinternet on toimiston kustannustehokas ratkaisu. Langattoman verkon nopeus vastaa tänä päivänä kiinteää verkkoa, joten se soveltuu erinomaisesti yritystoiminnan monipuolisiin tarpeisiin. Esimerkiksi sähköpostin ja pilvipalveluiden käyttäminen, tiedostojen lataaminen, somekanavien päivittäminen ja verkkopalaveriin osallistuminen onnistuvat mutkattomasti myös langattoman verkon kautta.

Ratkaisu vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin, sillä 5G-kehityksen myötä langaton verkko kehittyy jatkossa entistä nopeammaksi. Kuitenkin jo nykyinen langaton yritysverkko 4G-nopeudella on korvaamaton apu toimistolla.

Niille yrityksille, joilla on jo käytössään kiinteä yhteys, langaton ratkaisu soveltuu erinomaisesti varayhteydeksi. Sitä voi hyödyntää myös vaihtuvissa käyttötarpeissa, kuten esimerkiksi rakennustyömailla ja messuilla.

Langattoman yritysverkon käyttöönotto on kiinteää vaihtoehtoa nopeampi ja edullisempi. Kaivuutöitä ei tarvita, joten verkon saa käyttöön nopeasti. Meiltä DNA:lta saa lisäksi monipuoliset yritysverkkoon liitetyt tietoturvapalvelut, jotka varmistavat yritysinternetin turvallisen käytön ja liiketoiminnan jatkuvuuden.

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa siitä, kuinka langaton yritysinternet palvelisi teidän yrityksenne tarpeita, ota yhteyttä yritysmyyntiimme!

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Kymenlaakson alueen yritysverkkopalveluista ja langattomasta yritysinternetistä. Sieltä löytyvät myös Kymenlaakson seudun yritysmyyntipäälliköiden yhteystiedot.

Lue lisää uudesta työstä

11/2022 DNA Business

Miten metaversumiin pääsee, Marja Konttinen?

Metaversumiin pääsee helposti: siihen tarvitsee vain nettiyhteyden ja hyvän tietokoneen.
11/2022 DNA Business

Itse ja automaatiolla – yritykset haluavat vapautta valita miten ja milloin asiansa hoitavat

Yritysratkaisuilta odotetaan yhä enemmän yhtä sujuvaa käyttöä kuin kuluttajien verkkopalveluilta.
11/2022 DNA Business

ZTNA: Turvaa, tukea ja varmuutta – missä ja milloin vain

Työnantajan tavoitteena on tarjota toimivat digitaaliset työvälineet, mutta myös suojella yrityksen dataa.
11/2022 DNA Business

Vain paranoidit pärjäävät? Hybridityö vaatii tujumpaa tietoturvaa

Etätyöskentely on yleistynyt, mutta toimistollakin täytyy käydä.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.