Langaton yritysinternet kiinnostaa Kymenlaaksossa - nopeus ja edullisuus valtteina

Tänä päivänä lähes kaikki firmat tarvitsevat laadukkaan ja nopean netin liiketoimintansa pyörittämiseen. DNA:n langaton yritysverkko on nopea ja helposti asennettava vaihtoehto perinteiselle kiinteälle yhteydelle. Kymenlaakson seudulla DNA:lla on erinomainen mobiilikuuluvuus, jonka ansiosta langaton ratkaisu on noussut alueella erittäin suosituksi.

Langaton yritysinternet on toimiston kustannustehokas ratkaisu. Langattoman verkon nopeus vastaa tänä päivänä kiinteää verkkoa, joten se soveltuu erinomaisesti yritystoiminnan monipuolisiin tarpeisiin. Esimerkiksi sähköpostin ja pilvipalveluiden käyttäminen, tiedostojen lataaminen, somekanavien päivittäminen ja verkkopalaveriin osallistuminen onnistuvat mutkattomasti myös langattoman verkon kautta.

Ratkaisu vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin, sillä 5G-kehityksen myötä langaton verkko kehittyy jatkossa entistä nopeammaksi. Kuitenkin jo nykyinen langaton yritysverkko 4G-nopeudella on korvaamaton apu toimistolla.

Niille yrityksille, joilla on jo käytössään kiinteä yhteys, langaton ratkaisu soveltuu erinomaisesti varayhteydeksi. Sitä voi hyödyntää myös vaihtuvissa käyttötarpeissa, kuten esimerkiksi rakennustyömailla ja messuilla.

Langattoman yritysverkon käyttöönotto on kiinteää vaihtoehtoa nopeampi ja edullisempi. Kaivuutöitä ei tarvita, joten verkon saa käyttöön nopeasti. Meiltä DNA:lta saa lisäksi monipuoliset yritysverkkoon liitetyt tietoturvapalvelut, jotka varmistavat yritysinternetin turvallisen käytön ja liiketoiminnan jatkuvuuden.

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa siitä, kuinka langaton yritysinternet palvelisi teidän yrityksenne tarpeita, ota yhteyttä yritysmyyntiimme!

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Kymenlaakson alueen yritysverkkopalveluista ja langattomasta yritysinternetistä. Sieltä löytyvät myös Kymenlaakson seudun yritysmyyntipäälliköiden yhteystiedot.

Lue lisää uudesta työstä

8/2022 DNA Business

Toimiva palaveri ei ole osallistujan paikasta kiinni – vinkit hybridityöskentelyyn

Koronapandemian aikana totuimme etätyöhön, ja vaikka se alussa oli monella tavalla hankalaa, toimivat käytänteet ja yhteiset säännöt löytyivät nopeasti.
8/2022 Lasse Salonen

Mitä yhteistä on kajakkipyörähdyksellä ja tietoturvalla? Toisto, toisto ja toisto

Etukäteen pahimman pelkääminen ei auta – oli kyse sitten kyberturvallisuudesta tai kaatumisesta kylmässä ja myrskyisessä vedessä.
7/2022 DNA Business

Datan käyttö räjähdysmäisessä kasvussa – näin se tulee muuttamaan arkeamme

Kestävä kehitys on yhä suuremmassa roolissa, kun ICT-yhtiöt rakentavat ekosysteemejään ja kehittävät huomisen teknologiaa.
7/2022 DNA Business

Vikasietoisuutta vai joustavuutta tien päälle? Tehokkailla yritysratkaisuilla yhteydet toimivat siellä missä sinäkin

Vikasietoisuutta vai joustavuutta? Kolme yritysliittymää vertailussa: räätälöi omannäköisesi sopimus.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.