Netin uusi muoto on Kymenlaaksossa

Työ muuttaa muotoaan. Haasteet muuttavat muotoaan. Mutta niin myös ratkaisut. Kuten netti, joka on nyt ottanut uuden liikkuvan ja nopean muodon.

Langaton yritysinternet kiinnostaa Kymenlaaksossa

Satama- ja logistiikkatoiminnastaan tunnetulla Kymenlaakson seudulla DNA:lla on erinomainen mobiilikuuluvuus. Tästä syystä mobiiliteknologialla toteutettu yritysinternet on noussut suosituksi vaihtoehdoksi kiinteän kupariyhteyden rinnalle. DNA:n langaton Yritysverkko sopii kaiken kokoisille yrityksille - sekä liikkuvaan työhön että kiinteisiin toimipisteisiin.

Entistä parempi hinta, nopeampi yhteys ja helpompi käyttöönotto ovat aina kiinnostaneet asiakkaita – myös täällä yrityspuolella. Langattomassa yritysinternetissä toteutuvat nämä kaikki.
DNA:n myyntipäällikkö Mika Manner

DNA Yritysverkko ja DNA Yritysinternet

DNA Yritysverkko yhdistää maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä
kaikissa toimipisteissä. Toimipisteiden lähiverkot yhdistetään joko kiinteästi tai langattomasti. Palvelun monipuoliset lisä- ja liitännäispalvelut mahdollistavat vaativimmatkin asiakasverkkototeutukset.
DNA Yritysinternet tuo monipuolisia toteutusvaihtoehtoja pienemmistä toimipisteistä satojen työntekijöiden internet-yhteyksien hoitamiseen ja suuriin konesaliyhteyksiin. Palvelu on täydennettävissä useilla eri DNA:n palveluilla kuten puhe-, tietoturva-, palvelinkeskus, etätyö- ja toimistoviestintäratkaisuilla - mukautamme palvelun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi!

 

Kaipaatko lisätietoa?

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan Kymenlaakson myyntipäällikköihimme Pasi Arposeen tai Mika Manneriin. Yhdessä voitte katsoa yrityksellenne sopivan ratkaisun.