Blogit

Lappilaisyritykset osaavat jo kysyä langatonta yritysverkkoa

Mobiiliteknologialla toteutettu langaton yritysinternet on viime vuosina noussut suosituksi vaihtoehdoksi kiinteän kaapelin rinnalle Lapissa.

Langattoman yritysinternetin saa käyttöön todella helposti. Se ei edellytä isoja investointeja, kuten vaikkapa valokuidun vetäminen oman firman tiloihin.

”Mobiiliteknologialla toteutetusta yritysverkosta on tullut oikea hittituote täällä. Se sopii kaiken kokoisille yrityksille sekä liikkuvaan työhön että kiinteisiin toimipisteisiin. Monet ottavat mobiilinetin ensin kokeiltavaksi ja yleensä se sitten myös jää”, kertoo DNA:n myyntipäällikkö Arto Toikka.

”Alue kehittyy ja verkkoratkaisut tietysti sen mukana. Langattoman yritysinternetin seuraava kehitysaskel on 5G, jonka tarjoamista mahdollisuuksista tuleekin jo juteltua paikallisten yritysten kanssa asiakastapaamisissa ja pallokentän laidalla. DNA:lla on jo ennestään huippuhyvä mobiiliverkko Kemi-Tornion ja Rovaniemen seudulla. 5G:n myötä on varmaa, että se tulee olemaan jatkossa entistä parempi”, Arto Toikka sanoo.

Nopeaa ja kustannustehokasta langatonta yritysverkkoa voi hyödyntää toimiston pysyvänä nettiratkaisuna. Lisäksi se sopii satunnaisiin tarpeisiin, kuten rakennustyömaille tai tapahtumiin. Monilla firmoilla se on myös varayhteytenä kiinteän verkon ohella.

”Tänä päivänä meidän asiakkaat alkavat olla jo sen verran valveutuneita, että osaavat itse kysyä langattoman yritysverkon perään. Aika ajoin pääsee kuitenkin vielä perustelemaan sitä, mistä ratkaisusta on kyse ja kuinka vaativissa tilanteissa mobiiliverkkoa nykyisin hyödynnetään. Suuret livetapahtumat ovat hyvä esimerkki niistä”, Arto Toikka jatkaa.

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Lapin alueen yritysverkkopalveluista ja langattomasta yritysinternetistä. Sieltä löytyy myös Lapin seudun yritysmyyntipäällikön yhteystiedot.

Avainsanat:

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.