Netin uusi muoto Rovaniemellä, Kemissä ja Torniossa | DNA Yrityksille

NETIN UUSI MUOTO ON KEMI-TORNIOSSA JA ROVANIEMELLÄ

Työ muuttaa muotoaan. Haasteet muuttavat muotoaan. Mutta niin myös ratkaisut. Kuten netti, joka on nyt ottanut uuden liikkuvan ja nopean muodon.

Langaton yritysinternet kiinnostaa Kemi-Tornion ja Rovaniemen alueella

Kemi-Tornion ja Rovaniemen alueilla on hyvä mobiiliverkko. Tästä syystä mobiiliteknologialla toteutettu langaton yritysinternet on noussut suosituksi vaihtoehdoksi kiinteän nettiyhteyden rinnalle. DNA:n langaton Yritysverkko sopii kaiken kokoisille yrityksille - sekä liikkuvaan työhön että kiinteisiin toimipisteisiin.

"DNA:lla on jo ennestään huippuhyvä mobiiliverkko Kemi-Tornion ja Rovaniemen seudulla. 5G:n myötä on varmaa, että se tulee olemaan jatkossa entistä parempi."
DNA:n Lapin seudun myyntipäällikkö Arto Toikka.

DNA Langaton Yritysinternet

DNA:n Langaton Yritysinternet on erittäin kustannustehokas ja nopea vaihtoehto kiinteälle yhteydelle. Langattoman yritysverkon käyttöönotto on kiinteää vaihtoehtoa nopeampi ja edullisempi, koska esimerkiksi kaivuutöitä ei tarvita. Nopeus vastaa tänä päivänä kiinteää verkkoa ja 5G-kehityksen myötä langaton verkko kehittyy entistä nopeammaksi. Langatonta yritysverkkoa voi hyödyntää toimiston pysyvänä nettiyhteytenä, varayhteytenä kiinteän verkon ohella tai satunnaisiin tarpeisiin, kuten messuilla tai rakennustyömailla.

Lue lisää DNA:n langattomasta Yritysinternetistä, lisäpalveluista sekä muista yritysdatatuotteista.

Kaipaatko lisätietoa?

Ota yhteyttä Lapin seudun yritysmyyntipäällikköömme, Arto Toikkaan. Yhdessä voitte katsoa yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Lataa maksuton verkko-opas ja opi lisää

Mitä uutta 5G tuo yritysverkkoon?

Verkon rooli korostuu kiihtyvässä kilpailussa. Tukeehan verkkoratkaisusi yritystoimintaasi?

Matkaopas yritysverkkojen tulevaisuuteen - viisi teemaa, joihin kannattaa perehtyä juuri nyt

Verkon uusi muoto - Matkaopas yritysverkkojen tulevaisuuteen

Miten 5G ja tietoturvan uudet vaatimukset vaikuttavat verkkoon?