Keskitä yrityksesi mobiilipalvelut yhdelle luukulle – toimivat ja oikein valitut ratkaisut tukevat yrityksen kasvua

Jo normaaliksi vakiintunut hybridityö vaatii laadukasta, huippunopeaa ja luotettavaa tiedonsiirtoa. Kun yritys keskittää matkapuhelinliittymät yhdelle luukulle, ei puhe-, data- tai tekstiviestien määrästä ja laskun suuruudesta tarvitse murehtia. DNA:lta saat myös matkassa mukana kulkevat nettiliittymät.

Yhä useampi työtehtävä hoituu nykyään mobiilisti. DNA Business Rajaton -liittymät sekä DNA Liikkuva Laajakaista -liittymät soveltuvat täydellisesti yritykselle, joka haluaa tarjota henkilöstölleen huolettoman ja rajattoman liittymäpaketin ja välttyä kirjavalta laskutukselta. Paketteja voi helposti räätälöidä käyttötarpeiden mukaan.

DNA 5G-verkon alueella asuu nyt laskennallisesti jo 80 % suomalaisista. Tämä tarkoittaa yli 4,3 miljoonaa ihmistä, yhteensä yli 200 eri paikkakunnalla. 5G-verkko myös laajenee edelleen kovaa vauhtia, joten se voi olla monelle hyvinkin pian saatavilla, jos ei vielä sitä ole. Jos yritykselläsi ei ole vielä tarvetta erityisen suurille nopeuksille, on 4G-verkko edelleen oiva vaihtoehto. 4G-verkko on yhä useimpiin tarpeisiin oiva vaihtoehto. Myös sitä kehitetään edelleen ja sen kyvykkyydet kasvavat.

Miksi yrityksen kannattaa hankkia liittymät yhdeltä luukulta?

Liittymäkenttä elää koko ajan, ja teknologiat sekä palvelut kehittyvät. Syvemmän tarkastelun sijaan tuttu kysymys “Onko liittymäasiat kunnossa?” usein sivuutetaan. Mutta miten asia todella on?

Aikoinaan hankittu liittymä ei välttämättä vastaa yrityksen nykyisiä tarpeita. Sen sijaan toimivat ja oikein valitut mobiililiittymäratkaisut antavat yritykselle mahdollisuuden keskittyä oman liiketoimintansa edistämiseen, ilman huolia yhteyksien riittävyydestä tai toimintavarmuudesta.

Yrityksen mobiilipalvelujen keskittäminen DNA:lle parantaa ennakoitavuutta ja hallinnan tunnetta myös silloin, kun uusi palvelu tulee ajankohtaiseksi tarpeiden muuttuessa. Jos vaikkapa asiakaspuheluita tulee paljon, eikä yrityksenne halua missata niistä yhtäkään, DNA Vaihdepalvelu helpottaa puheluiden ohjattavuutta ja käsittelyä huomattavasti parantaen samalla asiakastyytyväisyyttä ja kannattavuutta.

6 syytä miksi yrityksesi kannattaa hankkia mobiililiittymät DNA:lta

  1. Jos verkko tökkii, liiketoiminta tökkii. DNA:n kattavat 4G- ja 5G-verkot takaavat, että yrityksesi viestintätarpeet hoituvat ensiluokkaisen nopeasti ja luotettavasti. 
  2. DNA:n asiakkaana maksat vain siitä, mitä tarvitset. Autamme sinua valitsemaan liittymän, joka sopii juuri yrityksesi ja liittymän käyttäjän tarpeisiin. Liittymäpakettien selkeä kiinteä hinnoittelu sekä rajaton data ja puhe kotimaassa auttavat sinua ennakoimaan kuluja. 
  3. DNA:n liittymät soveltuvat myös matkustavan työskentelijän kumppaniksi. Lähes kaikkiin DNA:n liittymiin sisältyy rajaton datankäyttö myös Pohjolassa ja Baltiassa sekä matkustaessa vältät ylimääräiset kulut liittymäkohtaisella ja kattavalla EU-datapaketilla. Lisäksi roaming-puhelut sisältyvät valittuihin liittymiin EU- ja ETA-alueilla matkustaessa, mikäli matkustus on ajoittaista ja käyttö kohtuullista. 
  4. Raportointipalvelut auttavat optimoinnissa ja päätöksenteossa. DNA Yritysraporteista näet helposti, miten yrityksessäsi käytetään yritysliittymiä ja mistä kustannukset koostuvat. 
  5. Kun yrityksesi kasvaa tai tarpeet muuttuvat, DNA:n mobiilipalvelut kasvavat mukanasi. Uusien liittymien ostaminen ja päivittäminen onnistuu kätevästi YritysDNA-itsepalvelussa tai yritysasiakaspalvelun kautta. Voit myös helposti aktivoida liittymiin erilaisia lisäpalveluita, kuten Selausturvan, Multi-SIMin tai Reissudatan. Vaihdepalvelun ja muiden täydentävien yritysratkaisujen tullessa ajankohtaiseksi asiantuntijamme auttavat varmistamaan niiden istuvuuden yrityksesi liiketoimintaan. 
  6. DNA:lta saat myös ajantasaiset mobiililaitteet yrityksellesi parhaiten sopivalla hankintamallilla. Voit esimerkiksi hankkia laitteet palveluna ja näin vapauttaa pääomaa kasvua tukeviin investointeihin. 

 

Tutustu DNA:n kattaviin puhelinliittymiin ja mukana joustavasti kulkeviin nettiliittymiin!

 

Artikkeli päivitetty 7.3.2023. Alunperin artikkeli on julkaistu 13.9.2021.

Avainsanat:

Mobiili Muuttuva työ 4G 5G Liikkuva työ Liittymät Liikkuva laajakaista

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.