Blogit

Hyviä uutisia yrittäjille: yhdistimme kolme tietoturvapalvelua yhteen! DNA Digiturva turvaa henkilökohtaiset älylaitteesi ja henkilötietosi sekä verkkoasioinnin

Tietoturva on moniulotteinen ja joskus hämmentäväkin kokonaisuus. Mielikuvat riittävästä tietoturvasta ovat usein vajavaisia ja rajoittuvat pitkälti viruksentorjuntaan, eikä kaikkia tarpeellisia suojauksia hankita turvaamaan digiarkea.

Siksi yhdistimme kolme toisiaan tukevaa palvelua yhteen, jotta saisit kerralla kaikki mitä tarvitset laitteiden, verkkoasioinnin ja yksityisyyden turvaamiseen.

DNA Turvapaketti, Tunnusturva ja VPN ovat nyt DNA Digiturva. Palvelu on toteutettu yhteistyössä F-Securen kanssa. DNA Digiturva on suunnattu ensisijaisesti perheille, mutta sovellus sopii erinomaisesti myös yrittäjille, jotka hoitavat liiketoimintaansa henkilökohtaisilla älylaitteillaan. Palvelu torjuu kattavasti tietoturvauhkat sekä suojaa laitteet, henkilötiedot ja netinkäytön. Tee vaikeasta helppoa valitsemalla DNA Digiturva!

Mutkatonta turvaa monimutkaisiin ongelmiin

Näillä toiminnoilla DNA Digiturva turvaa arkeasi:

Suoja viruksia ja uhkia vastaan

Virustorjunnalla on tärkeä rooli yhä merkittävä tietoturvan kerroksissa. Selaus- ja verkkopankkisuojaus tekee pankkipalveluiden käytöstä, nettisivujen selailusta sekä ostoksien tekemisestä huoletonta. Palvelun avulla rahasi pysyvät oikeissa käsissä, etkä joudu huijauksiin pyrkiville sivustoille. Lisäksi kiristysohjelmasuojaus pitää kutsumattomat vieraat loitolla, ja Antivirus-ominaisuus tarkistaa kaikki tiedostot reaaliajassa, ennen kuin ne tavoittavat laitteesi.

Yksityisyyden suojaus

VPN-yhteydellä suojaat yksityisyytesi netissä haitallisilta sivustoilta, ja voit yhdistää laitteesi turvallisesti julkiseen Wi-Fi-verkkoon. VPN piilottaa IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta eli voit salata yhteytesi netissä kokonaan. Julkinen Wi-Fi on hakkereille helppo kohde kalastella tietoja, sillä kuka tahansa voi nähdä mitä sivustoja käytät ja ne tiedostot, jotka olet lähettänyt oletusarvoisesti salaamattomana eteenpäin. Lisäksi hyökkääjä voi olla sinun ja internetin välissä, yrittäen ohjata sinut aidon näköiselle pankkisivustolle tunnuksien anastamisen toivossa. DNA Digiturva auttaa suojaamaan tietojasi tietojenkalastelulta, ja voit työskennellä puhelimella tai tabletilla julkiseen Wi-Fi-verkkoon yhdistyneenä, esimerkiksi kahvilassa.

Identiteetin monitorointi ja salasanojen hallinta

Tietovuotojen hallinnalla voit vahvistaa identiteettisuojaasi sekä estää tietovuotojen laajentumista identiteettivarkauksiksi. Saat hälytyksen heti, jos henkilötietojasi on ollut mukana tietomurrossa. Lisäksi sovellus antaa selkeät toimintaohjeet ja suositukset lisävahinkojen minimoimiseksi.

Salasanapankin avulla saat salasanat ulottuvillesi aina tarvittaessa, eikä sinun tarvitse opetella niitä ulkoa. Voit siis vahvistaa identiteettisuojaasi helposti luomalla vahvat ja uniikit salasanat käyttämillesi sivustoille ja palveluihin. Salasanoihin pääset vain sinä itse käsiksi, joten sovelluksen lataaminen ainakin kahdelle laitteelle on suositeltavaa, esimerkiksi puhelimen katoamisen varalta, sillä muuten laitteen kadotessa et sinä, DNA tai kukaan muukaan pääse salasanapankkisi sisältöön käsiksi. 
  

Huoletonta digiarkea yrittäjälle. Tutustu DNA Digiturvaan.

Kuluttajana voit tutustua DNA Digiturvaan täältä.

Avainsanat:

Tietoturva

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tekoäly on sitä mitä teemme siitä – ja samaan aikaan sekä uhka että mahdollisuus

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Deepfake-huijaukset ja monet muut verkkorikokset ammattimaistuvat – Jokainen yritys on potentiaalinen kohde kyberrosvolle

Blogi
4/2024 Mari Eklund

Uhkakenttä muuttuu teknologian kehittyessä – miten yrityksen kyberresilienssiä voi vahvistaa?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.