Blogit

Huippunopeat yhteydet ja laadukas tietoturva kerralla kuntoon - DNA:n tietoliikennepalvelut mukautuvat yrityksen tarpeisiin 

Yhteyksiltä tarvitaan nykypäivänä etenkin luotettavuutta, nopeutta ja kustannustehokkuutta. Riippumatta toimialasta, jokainen yritys tarvitsee toimivat tietoliikenneyhteydet – ja siihen kuitu on erinomainen ratkaisu.

Kuidun hyötyjä ovat etenkin tasainen suorituskyky, skaalattavuus eri nopeuksille, hyvin pienet siirtoviiveet sekä symmetriset yhteydet, jolla tarkoitetaan sitä, että informaatio kulkee kumpaankin suuntaan yhtä nopeasti. Kuitu mahdollistaa myös tulevaisuuden laajentumismahdollisuudet, jos yrityksen tarpeet kasvavat.

”Kuitu on erinomainen ratkaisu kaiken tyyppisille yrityksille. Mikäli sovellusten käytössä tai vaikka tietokannan synkronoinnissa on hitautta, on ratkaisua hyvä hakea sekä sen nopeudennostosta että siirtoviiveen minimoinnista – ja kuitupohjaiset liittymät tarjoavat ratkaisun näihin molempiin”, kertoo DNA:n Business Manager Tommi Hirvi.

Kuituyhteys kannattaa varmentaa vähintään langattomasti, jotta yhteydet pelaavat myös satunnaisissa häiriötilanteissa. Kriittisissä toiminnoissa yhteydet on hyvä taata toisella kuidulla.

DNA:n monipuolisista tietoliikennepalveluista löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun ja saat huippunopeat yhteydet sekä laadukkaan tietoturvan kerralla kuntoon. Ylläpitoa on saatavilla ympäri vuorokauden.

DNA Yritysinternet mukautuu yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin

DNA Yritysinternet on oikea ratkaisu yrityksellesi, jos liiketoimintasi edellyttää yhteyksiltä korkealuokkaista suorituskykyä ja vikasietoisuutta. DNA Yritysinternet on joustava paketti, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Sillä voit hoitaa niin pienemmän toimipisteen tietoliikennetarpeet kuin satojen käyttäjien Internet-yhteydet tai järeät konesaliyhteydet. Nopeudet yltävät jopa kymmenen gigabitin sekuntivauhtiin. DNA:n lisäpalveluiden avulla varmistat korkeatasoisen ja aina ajan tasalla olevan tietoturvan.

DNA Yrityslaajakaista on kätevä liittymä pieneen toimistoon ja etätyöhön

DNA Yrityslaajakaista sopii yrityksesi toimiston perusliittymäksi ja työntekijöiden etäkäyttöön. Kustannustehokas liittymä sisältää tarvittavat asennukset ja käyttöönoton. Palvelu on saatavilla koko Suomessa usealla vaihtoehtoisella nopeudella ja verkkotekniikalla riippuen yrityksesi sijainnista ja tarpeista. Nopeudet yltävät aina gigabittiin asti. Palvelu voidaan toteuttaa niin kiinteässä verkossa kuin langattomissa 4G- ja 5G-mobiiliverkoissa.

Tee verkoistasi joustava ja turvallinen kokonaisuus DNA Secure SD-WANin avulla

DNA Secure SD-WAN on oivallinen ratkaisu, kun yrityksesi liiketoiminta asettaa yhä kovempia vaatimuksia verkoille ja tietoturvalle. Palvelun avulla keskität yrityksesi useat toimipisteet yhdeksi pilvestä ohjatuksi ja joustavaksi kokonaisuudeksi. Näin monimutkaisten verkkojen hallinta yksinkertaistuu merkittävästi, kun jokaisessa toimipisteessä on käytettävissä kaikki yrityksen sisäiset palvelut ja verkon resurssit. Sisäänrakennettu palomuuri takaa myös erittäin tietoturvalliset yhteydet.

 

Tutustu DNA:n kattaviin tietoliikenneratkaisuihin ja ota yhteyttä!

Avainsanat:

Verkko Yhteydet Tietoturva Kyberturvallisuus

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Homma rullaa, työkalut pelaavat ja tietoturva on kunnossa – Miten yrityksen IT-ostot kannattaa hoitaa?

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.