Blogit

DNA Secure SD-WAN – toimintavarman ja tietoturvallisen yritysverkon tehoratkaisu

DNA Secure SD-WAN on nykyaikainen palveluna toimitettava yritysverkkoratkaisu, jolla eri toimipisteiden verkot saadaan yhdistettyä yhdeksi pilvestä ohjatuksi kokonaisuudeksi. Tavallisista SD-WAN-ratkaisuista poiketen sen vahvuutena on sisäänrakennettu tietoturva, joka suojaa koko yritysverkkoa.

DNA Secure SD-WAN on joustava ja tehokas yritysverkkopalvelu yrityksille, joilla on toimintaa eri puolilla Suomea tai jopa globaalisti. Eri toimipisteiden verkkoyhteyksien ylläpito on sen avulla huomattavan vaivatonta. Kaikkien toimipisteiden ei välttämättä tarvitse olla edes fyysisiä, vaan samaan verkkoinfraan voidaan yhdistää niin kivijalkakauppoja kuin pilviympäristöjä.

Secure SD-WAN on tulevaisuudenkestävä ratkaisu maailmaan, jossa muutoksiin täytyy reagoida nopeasti. Se on luotettava ja turvallinen valinta, joka tuo parempaa ennustettavuutta liiketoimintaan ja varmistaa kassavirran kaikissa toimipisteissä, tänä päivänä yhä tärkeämpää tietoturvaa unohtamatta.

Edes verkon satunnaiset katkokset eivät kaada liiketoimintaa, vaan verkkoliikenne toimii kaikissa tilanteissa.

SD-WAN-teknologian (Software Defined Wide Area Network) vahvuutena on ennen kaikkea toimintavarmuus. Yritysverkkoon voidaan sitä kautta yhdistää erilaatuisia yhteyksiä aina 5G-mobiililiittymistä kaapeliyhteyksiin asti. Myös eri operaattoreiden yhteyksien kytkeminen kansainvälisesti on mahdollista. Verkon satunnaiset katkokset eivät tällöin kaada koko liiketoimintaa, vaan joku yhteyksistä varmistaa aina, että verkkoliikenne toimii kaikissa tilanteissa. Automatiikka ohjaa lisäksi liikennettä tarpeen mukaan, mikä vahvistaa palvelutasoa edelleen.

DNA Secure SD-WAN hyödyntää Fortinetin teknologiaa, joka on rakennettu nimensä mukaisesti tietoturva edellä. Yritys ei tarvitse erillistä tietoturvaratkaisua, sillä palveluun on sisäänrakennettu seuraavan sukupolven palomuuri. Käyttäjän kannalta tämä tarkoittaa yksinkertaista, mutta toimivaa ja kustannustehokasta pakettia, joka kattaa sekä yhteydet että tietoturvan.

Sujuvaa hallintaa myös kansainvälisesti

DNA Secure SD-WAN yksinkertaistaa monimutkaisten verkkojen hallintaa tuomalla verkkotiedon yhteen hallintanäkymään, josta nähdään nopeasti tilannekuva koko toimintaympäristöstä. Tällöin pystytään reagoimaan nopeasti mahdollisiin muutoksiin missä päin maailmaa tahansa ja saadaan hoidettua myös eri toimipisteiden ylläpito sujuvasti kerralla, jolloin toiminnot ovat kaikkialla aina samanlaiset. Ratkaisu mahdollistaa jopa sovelluskohtaisen priorisoinnin, jotta liikenne saadaan kulkemaan toivotussa tärkeysjärjestyksessä.

Reaaliaikaisen näkymän lisäksi löytyy lokinäkymä aiemmista tapahtumista. Hallintanäkymä tarjoaa tilastotietoa ja raportteja siitä, kuinka hyvin yhteydet kussakin toimipisteessä ovat toimineet – onko verkossa ilmennyt piileviä ongelmia tai poikkeavuuksia tietoturvassa.

Nopeasti käyttöön muuttuvia tilanteita silmällä pitäen

DNA Secure SD-WANin käyttöönotto on ketterää, ja se voidaan toteuttaa eri toimipisteissä myös asteittain. Kun konfiguraatioasetukset ovat pohjalla valmiina, uudet toimipisteet saadaan kytkettyä verkkoon nopeasti, sillä tarvittavat asetukset voidaan helposti monistaa eri paikkoihin. Modulaarisuuden taustalla on ns. Zero Touch Provision -toimintatapa, jossa nopea ja tehokas toimitus paitsi säästää aikaa ja vaivaa, myös tukee kasvua liiketoiminnan tarpeiden muuttuessa. 

Tilaajan näkökulmasta prosessi on yksinkertainen, eikä edellytetä teknistä huippuosaamista. 
DNA auttaa kartoittamaan tarpeet ja tekee suunnitelman, jolla saadaan kerralla kuntoon sekä verkon alla olevat yhteydet että tietoturva. DNA:n ratkaisuarkkitehtien tavoitteena on varmistaa, että jokainen asiakasyritys saa aina mahdollisimman laadukkaan, omia erityistarpeitaan vastaavan yritysverkon.

Tietoturvallisen DNA Secure SD-WAN -yritysverkkoratkaisun voi hankkia mutkattomasti palveluna. Sen toimittavat ja sitä ylläpitävät DNA:n ammattilaiset, jotka ovat valmiudessa ympäri vuorokauden.

Eri toimipisteiden verkkoyhteyksien ylläpito on vaivatonta. Katso animaatio:
 

 

Lue lisää DNA Secure SD-WANista ja tee verkoista joustava ja turvallinen kokonaisuus!

Avainsanat:

Verkko Yhteydet Teknologia Tietoturva

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.