Joustava toimintatapa vakuutti Amer Sportsin

Amer Sports halusi mobiilipalveluihin kumppanin, joka pystyy vastaamaan dynaamisen liiketoiminnan tarpeisiin. DNA Business on täyttänyt hyvin odotukset.

Urheilualan yhtiö Amer Sports kilpailutti mobiilipalveluiden tarjoajan ja päätti valita uudeksi yhteistyökumppanikseen DNA:n. Yhtiön Suomen-toiminnoissa on nyt käytössä DNA Optimi -mobiililiittymät.

”Halusimme yhteistyökumppanin, joka on joustava ja pystyy muuttamaan toimintamallejaan Amer Sportsin tarpeiden mukaan. Kun oma liiketoiminta on dynaamista, myös kumppanin pitää pysyä menossa mukana”, Amer Sportsin IT-päällikkö Ari Peltonen perustelee.

Mobiililiittymien ohella DNA vastaa myös ulkoistetusta vaihdepalvelusta. 

”Arvostamme kumppania, joka haluaa ja pystyy ottamaan lisää vastuuta prosessien hallinnassa ja dokumentoinnissa. Näin voimme keskittyä oman ydinliiketoimintamme kehittämiseen ja antaa liittymien hallinnan asiantuntijalle, joka taitaa nämä asiat parhaiten.”

Peltosen mukaan yhteistyö DNA:n kanssa on lähtenyt hyvin liikkeelle.

”DNA:lla on kyky kuunnella asiakasta ja rohkeutta uudistaa toimintatapojaan. Se on hyvä pohja tehokkaalle ja joustavalle yhteistyölle”, Peltonen sanoo.
 

Näillä ratkaisuilla kehitimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Optimi mobiililiittymät

Avainsanat:

Referenssi Liikkuva työ Yhteydet Mobiili
 

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.