Blogit

5 sovellusta yrittäjälle: näillä bisnes rullaa

Yrittäjä tarvitsee yhä vähemmän tietokonetta, kun moni tehtävä hoituu puhelimella. Edulliset tai joskus jopa ilmaiset sovellukset helpottavat työntekoa monin tavoin. Poimi tästä parhaat sovellusvinkit yrittäjän mobiiliin arkeen!

 

Trello helpottaa projektinhallintaa

Onko käynnissä iso projekti, jossa on paljon muistettavia tehtäviä? Vai onko yrityksesi tilanne jatkuvasti sellainen? Trellossa voit luoda tehtäville omia kortteja, joille voit kätevästi lisätä vastuuhenkilön, deadlinen, aihetunnisteen ja alatehtäviä. Projektin edetessä voit siirrellä tehtäviä eri sarakkeisiin, jotka kuvaavat sitä, missä vaiheessa tehtävän suorittaminen on. Näitä voivat olla esimerkiksi tekemättä, teossa ja tehty – vain mielikuvituksesi on rajana.

Trello App Storessa

Trello Google Playssa

 

Wunderlist muistaa puolestasi

Wunderlist on Trelloa simppelimpi sovellus, jossa voit niinikään listata tehtäviä ja asettaa niille määräaikoja. Kun tehtävä on suoritettu, voit ruksata tehtävän tehdyksi, ja sovellus heläyttää ilmoille tyydyttävän kilahduksen. Wunderlist sopii esimerkiksi kauppalistoihin, soitettaviin puheluihin ja muiden, pienempien asioiden muistamiseen.

Wunderlist App Storessa

Wunderlist Google Playssa

 

Skannaussovellus digitalisoi lippulappuset

Älypuhelimella voi mainiosti korvata skannerin, mutta pelkkä puhelimen kamera ei siihen riitä. Älypuhelinten skannaussovellukset tekevät tänä päivänä jopa parempaa jälkeä kuin skannerit, mutta taika piilee hyvän skannaussovelluksen valinnassa.

Esimerkiksi Scannable-sovelluksella (vain iOS:lle) ja Clear Scanilla voit ottaa kuvan asiakirjasta, muuttaa sen pdf-muotoon ja lähettää saman tien sähköpostilla eteenpäin. Sovelluksella on myös helppo muuttaa tärkeät sopimukset, takuukuitit ja muut asiakaskirjat digitaaliset muotoon ja tallentaa esimerkiksi pilvipalveluun.

Scannable App Storessa

Clear Scan Google Playssa

 

Kirjanpitosovellus auttaa taloudenpidossa

Moni kirjanpitäjä tarjoaa mahdollisuutta esimerkiksi reaaliaikaiseen tuloslaskelmaan, joita voi katsoa kirjanpitäjien tarjoamista sovelluksista. Mahdollisuuksia on monia, ja ne riippuvat oman kirjanpitäjäsi käyttämistä ohjelmista. Esimerkiksi ePasseli-sovellus mahdollistaa reaaliaikaisen kirjanpidon, jonka lisäksi ohjelma muistuttaa yrityksen tärkeistä päivämääristä.

Tarjolla on monia sovelluksia niin esimerkiksi Procountorilta kuin Accountoriltakin. Voit kysyä lisää sovelluksista kirjanpitäjältäsi.
 

Yrityksenkin pankkiasiat hoituvat mobiilisti

Jos et ole vielä ladannut mobiilipankkia, kannattaa sellainen ehdottomasti ladata nyt. Isoista pankeista ainakin Nordea ja Osuuspankki tarjoavat yrityksille oman verkkopankkisovelluksen. Esimerkiksi OP:n yritysmobiili lupaa, että voit hakea yrityksellesi sovelluksella myös rahoitusta. Lisäksi vahinkoapu auttaa korvausten hakemisessa.
 

Miten työnteko luonnistuu digitaalisilla välineillä? Millaisilla pelisäännöillä monitilatoimistolla pitäisi toimia? Lataa maksuton opas!

Lataa opas

Avainsanat:

Vinkit Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.