5 sovellusta yrittäjälle: näillä bisnes rullaa

Yrittäjä tarvitsee yhä vähemmän tietokonetta, kun moni tehtävä hoituu puhelimella. Edulliset tai joskus jopa ilmaiset sovellukset helpottavat työntekoa monin tavoin. Poimi tästä parhaat sovellusvinkit yrittäjän mobiiliin arkeen!

 

Trello helpottaa projektinhallintaa

Onko käynnissä iso projekti, jossa on paljon muistettavia tehtäviä? Vai onko yrityksesi tilanne jatkuvasti sellainen? Trellossa voit luoda tehtäville omia kortteja, joille voit kätevästi lisätä vastuuhenkilön, deadlinen, aihetunnisteen ja alatehtäviä. Projektin edetessä voit siirrellä tehtäviä eri sarakkeisiin, jotka kuvaavat sitä, missä vaiheessa tehtävän suorittaminen on. Näitä voivat olla esimerkiksi tekemättä, teossa ja tehty – vain mielikuvituksesi on rajana.

Trello App Storessa

Trello Google Playssa

 

Wunderlist muistaa puolestasi

Wunderlist on Trelloa simppelimpi sovellus, jossa voit niinikään listata tehtäviä ja asettaa niille määräaikoja. Kun tehtävä on suoritettu, voit ruksata tehtävän tehdyksi, ja sovellus heläyttää ilmoille tyydyttävän kilahduksen. Wunderlist sopii esimerkiksi kauppalistoihin, soitettaviin puheluihin ja muiden, pienempien asioiden muistamiseen.

Wunderlist App Storessa

Wunderlist Google Playssa

 

Skannaussovellus digitalisoi lippulappuset

Älypuhelimella voi mainiosti korvata skannerin, mutta pelkkä puhelimen kamera ei siihen riitä. Älypuhelinten skannaussovellukset tekevät tänä päivänä jopa parempaa jälkeä kuin skannerit, mutta taika piilee hyvän skannaussovelluksen valinnassa.

Esimerkiksi Scannable-sovelluksella (vain iOS:lle) ja Clear Scanilla voit ottaa kuvan asiakirjasta, muuttaa sen pdf-muotoon ja lähettää saman tien sähköpostilla eteenpäin. Sovelluksella on myös helppo muuttaa tärkeät sopimukset, takuukuitit ja muut asiakaskirjat digitaaliset muotoon ja tallentaa esimerkiksi pilvipalveluun.

Scannable App Storessa

Clear Scan Google Playssa

 

Kirjanpitosovellus auttaa taloudenpidossa

Moni kirjanpitäjä tarjoaa mahdollisuutta esimerkiksi reaaliaikaiseen tuloslaskelmaan, joita voi katsoa kirjanpitäjien tarjoamista sovelluksista. Mahdollisuuksia on monia, ja ne riippuvat oman kirjanpitäjäsi käyttämistä ohjelmista. Esimerkiksi ePasseli-sovellus mahdollistaa reaaliaikaisen kirjanpidon, jonka lisäksi ohjelma muistuttaa yrityksen tärkeistä päivämääristä.

Tarjolla on monia sovelluksia niin esimerkiksi Procountorilta kuin Accountoriltakin. Voit kysyä lisää sovelluksista kirjanpitäjältäsi.
 

Yrityksenkin pankkiasiat hoituvat mobiilisti

Jos et ole vielä ladannut mobiilipankkia, kannattaa sellainen ehdottomasti ladata nyt. Isoista pankeista ainakin Nordea ja Osuuspankki tarjoavat yrityksille oman verkkopankkisovelluksen. Esimerkiksi OP:n yritysmobiili lupaa, että voit hakea yrityksellesi sovelluksella myös rahoitusta. Lisäksi vahinkoapu auttaa korvausten hakemisessa.
 

Miten työnteko luonnistuu digitaalisilla välineillä? Millaisilla pelisäännöillä monitilatoimistolla pitäisi toimia? Lataa maksuton opas!

Lataa opas

Avainsanat:

Vinkit Yrittäjille
 

Lue lisää uudesta työstä

6/2022 Jaana-Liisa Malin

Palveluntarjoaja vai aito kumppani? Yritysten väliset suhteet vaativat työtä, mutta palkitsevat onnistuessaan

Yritysten välinen vuorovaikutus on vahvaa suhdetoimintaa – omine ylä- ja alamäkineen.
Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa.
6/2022 DNA Business

Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa

Kyberrikolliset manipuloivat vastaanottajaa mielellään pelolla.
6/2022 DNA Business

Kuinka helpottaa asiakaspalvelijan arkea, kun viestitulvaan tahtoo hukkua? DNA:n ratkaisu on Genesys

Genesys-pilvipalvelu helpottaa asiakaspalvelijoiden arkea, tehostaa työskentelyä ja helpottaa tasalaatuisen monikanavaisen asiakaspalvelun toteuttamista. Yhteydenottoihin vastaaminen onnistuu yhdessä kanavassa eikä asiakaspalvelu ole enää ohjelmien välillä poukkoilua.
6/2022 DNA Business

Kesällä voi taas keskittyä – mitä kaikkea johtajan tulisi tietää tekkimaailman menosta?

Johtajat ovat taas saaneet paahtaa täysillä koko kevään ja lähestyvä kesäloma lupailee hetken helpotusta.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.