Mies työpöydän takana, läppäri edessään, katsoo kameraan ja hymyilee

On helppoo!

Olemme tehneet palveluiden käyttöönotosta sinulle yllättävän yksinkertaista. Sinä voit keskittyä liiketoimintaasi – me DNA:lla huolehdimme lopusta.


Olemme täällä sinua varten

Hoidetaan yrityksesi asiat kerralla kuntoon.

Ratkaisut yrityksille

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme.

Itsepalvelu

Tutustu itsepalveluun ja aloita käyttö.

Kaipaatko apua?

Ota yhteyttä myyntiin tai asiakaspalveluun.

Puhelimen näyttö, jossa teksti

Klikkasitko huijausviestiä?

DNA Selausturva on yritysliittymän lisäpalvelu, joka suojaa käyttäjän surffailun tehokkaasti. Palvelu suodattaa haitalliset sivut automaattisesti ja estää näin verkkosivustojen yleisimmät tietoturvauhkat, kuten tietojenkalasteluyritykset ja haittaohjelmien asennuslinkit.

Voitto maistuu makealle, muttei vie nälän tunnetta.

Kiitos ja kumarrus. Meillä on valtakunnan tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat. Tämä selviää EPSI Rating -organisaation riippumattomasta tutkimuksesta*, johon haastateltiin Suomessa noin 1 000 yksityis- ja yritysasiakasta syyskuussa 2023.

Onhan se herkkua, mutta nyt ei ole oikea aika nauttia makeaa mahan täydeltä, vaan suunnata katseet kohti tulevaa ja miettiä, miten voisimme olla jatkossa vieläkin parempia.

*EPSI Rating -organisaation riippumaton tutkimus Tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat 10/2023. Indeksipisteet: DNA 73,7, toimiala 71,1, Elisa 70,3, Telia 69,5. Tutkimuksen virhemarginaali on +/- 2,7.

RAPORTTI

Teknologian vuosi 2024 – optimismi johtaa innovaatiota

Teknologia-alan suurin hiljattainen mullistus on eittämättä ollut tekoälyteknologian salamannopea aluevaltaus kaikilla aloilla, mutta teknologian kehitys ei koskaan pyristele vain yhden koukun varassa. Mitä muita mullistuksia tulemme kokemaan vuoden 2024 aikana?

PODCAST

Kyberrosvot-podcast

Kyberrosvot on DNA:n ja Tivin yhteistyössä toteuttama true crime -podcast, joka esittelee kiinnostavia kyberrikostapauksia Suomesta ja ulkomailta. Juontajana Peter Nyman, vakiovieraana DNA:n tietoturvaliiketoiminnan Business Manager Juho Saarinen ja vaihtuvina vieraina Suomen eturivin kyberasiantuntijat.

PODCAST

Yllättävän yksinkertaista -podcast

Yllättävän yksinkertaista -podcast sukeltaa pintaa syvemmälle teknologian ilmiöihin ja ammattisanastoon, tehden vaikeista asioista yllättävän yksinkertaisia. Jaksojen aiheita ovat muun muassa metaversumi, Zero trust, reunalaskenta ja vastuullisuus.

Referenssit

Olemme uuden työn edelläkävijä, joka inspiroituu digitalisaatiosta ja haluaa toteuttaa sen luomia mahdollisuuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Artikkelit ja blogit

Ajankohtaista asiaa sekä ideoita uudesta työstä ja digitalisaatiosta.

Oppaat

Aina on hyvä hetki opetella uutta. Sukella teknologian maailmaan maksuttomien oppaidemme avulla.

Webinaarit ja tapahtumat

Osallistu DNA:n järjestämiin webinaareihin ja tapahtumiin tai katso aiempien webinaarien tallenteet.