NBA All-Stars 2023

NBA-kauden All-Star -ottelu on pian täällä: katso suorana tai tallenna ja katso jälkikäteen

Korisparketin odotettu All-Star Game tulee suorana Neloselta su 19.2. – ja Lauri Markkanen on avauskentällisessä! Tilaamalla DNA TV -mobiilisovelluksen, voit tallentaa pelin, nukkua yösi hyvin ja nauttia The Markksmanin otteista myöhemmin - miltä ruudulta haluat. 

 

Näin näet NBA:n All Star -ottelun 

NBA:n tähdistöottelu tulee suorana Neloselta su 19.2. klo 03.00 alkaen. Näet ottelun myös DNA TV Hubilla sekä DNA TV -mobiilisovelluksella ja selainkäyttöliittymällä osoitteessa dnatv.dna.fi. DNA TV valvoo puolestasi -  mobiilisovelluksella voit tallentaa pelin ja katsoa myöhemmin, millä laitteella haluat. 

 

DNA TV -mobiilisovellus

NBA:n odotettu All Star -tähdistöottelu, parketilla myös meidän oma poika Lauri Markkanen! Saat koriksen ja muut lempiohjelmasi mukaasi kaikkialle ja tallennettuna, kun käytössäsi on DNA TV -mobiilisovellus. Tallenteiden lisäksi näet vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset.  

DNA TV -mobiilisovellus
0 €/1kk ajan,

jatkossa 6,90 €/kk.
Ei määräaikaa

Tilaa

NBA All-Stars -ottelun live-lähetys:


Su 19.2. Nelosella
03.00 NBA Live: All-Star Game

Keitä muita avauskentällisissä pelaa kuin Lauri Markkanen? 

All-Star -tähdistöottelun avauskentällisissä pelaavat Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Jayson Tatum (Boston Celtics), Donovan Mitchell (Cleveland  Cavaliers), Kyrie Irving (Dallas Mavericks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), LeBron James (Los Angeles Lakers), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Luka Doncic (Dallas Mavericks) Ja Morant (Memphis Grizzlies). 

Tutustu myös muihin suoratoistopalveluihin ja kanavapaketteihin

Lue lisää
Missä NBA:n tähdistöottelu pelataan?

Tänä vuonna show tulee suorana Lauri Markkasen Utah Jazz -seuran kotikaupungista, Salt Lake Citystä, Utahista. 

Mitä muuta DNA TV -mobiilisovelluksella voi katsoa?

Voit katsoa suosikkisi suorana tai tallennettuna. Halutessasi voit tallentaa ohjelmat myös jatkuvalla tallennuksella vaikka kaikilta peruskanavilta samanaikaisesti (Yle1, Yle2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, Fox ja National Geographic, AlfaTV). Tallenteet ovat katsottavissasi kaksi vuotta. 

DNA TV on aina mukanasi kännykässä, tabletilla ja läppärillä. Näet vapaiden kanavien lisäksi myös tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. Voit seurata lempiohjelmiasi aina kun haluat, koko EU:n alueella.