Hero_viihdeboksi
Uutuus

DNA viihdeboksi kaiuttimilla on täällä!

Nauti suoratoistopalvelujen ja televisiokanavien sisällöstä huippuluokan kuvanlaadulla sekä kuuntele musiikkia, vuokraa leffoja ja katsele tallenteita - jos käytössäsi on tallennusominaisuus. DNA viihdeboksin saat nyt Dolby Atmos -tilaäänellä ja sisäänrakennetuilla kaiuttimilla.

Koko viihde yhdessä boksissa. Kytke ja nauti.​  

DNA TV ja viihdeboksi kaiuttimilla tekee olohuoneestasi leffateatterin

16,00 €/kk 24 kk ajan,
24kk jälkeen laitteen laskutus päättyy ja palvelut jatkuvat toistaiseksi voimassa olevana hintaan 8,00 €/kk
Yhteensä: 384 €
Sis. alv 24 %

Tilaa

Sisäänrakennetut kaiuttimet

Paranna telkkarisi äänen- ja kuvanlaatua - sukella leffojen, sarjojen, musiikin, äänikirjojen ja pelien maailmaan. Viihdeboksissa on sisäänrakennettu surround-äänijärjestelmä, jonka on julkaissut ja optimoinut Bang & Olufsen.

Leffateattereista tuttu tilaääni

Viihdeboksi sisältää älykkään ja Dolby Atmos® -äänitekniikan​, jonka mukaansatempaava tilaääni luo kotiisi kolmiulotteisen äänen. Katsot sitten leffoja tai urheilua, Google Play -kaupan sovelluksia tai kuuntelet musiikkia – tällä viihdeboksilla saat kaiken parhaalla mahdollisella kuvan- ja äänenlaadulla.

Suoratoistopalvelut, tv-kanavat ja vuokraleffat

DNA TV ja viihdeboksi -tilauksella voit katsoa kaikkia peruskanavia HD-laadulla myös netin kautta ilman antennia, kaikkialla Suomessa. ​DNA TV tuo kaikkien suoratoistopalvelujen ja televisiokanavien sisällöt saatavillesi huippuluokan kuvan- ja äänenlaadulla, myös 4K:na. Uusin High Dynamic Range (HDR) -teknologia, joka mahdollistaa uskomattoman kirkkauden, värin, kontrastin, yksityiskohdat ja ulottuvuuden tällä formaatilla tuotetuissa sisällöissä. Television tulee tukea Dolby Visionia. 

Katso suoratoistoja, tallenna tv-ohjelmia, vuokraa leffoja, kuuntele musiikkia tai äänikirjoja – siellä on kaikki haluamasi viihde, helposti yhdessä käyttöliittymässä.

Google Assistant -puheohjaus​

Google Assistant -puheohjauksella voit ohjata viihdeboksia ja muita kodin älylaitteita puheohjauksella, englanniksi. Kysy säätä, pörssikursseja, ruokaohjeita tai toista haluamiasi sisältöjä. Et tarvitse kaukosäädintä​! 

Yksi helppo käyttöliittymä

DNA TV ja viihdeboksi tuo kaiken haluamasi viihteen, helposti yhden käyttöliittymän alle. Tilaa lisää katsottavaa ja hallinnoi nykyisiä – kanavapaketteja, suoratoistopalveluja ja muuta viihdettä, helposti yhden ja saman käyttöliittymän kautta.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Saat tilaukseesi 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka aikana voit kokeilla viihdeboksia huoletta. Jos et ole tyytyväinen, voit perua tilauksen 30 päivän aikana.

Lisää viihdepalveluja Google Playstä

 

Ulottuvillasi on lisäksi tuhansia maksuttomia ja maksullisia viihde- ja hyötysovelluksia, kuten YouTube, Yle Areena, MTV Katsomo, Ruutu, Viaplay, Netflix, Disney+. Löydät ne helposti DNA viihdeboksin -käyttöliittymän kautta. 

Usein kysyttyä DNA TV -palvelusta ja viihdeboksista

Mitä viihdettä viihdeboksiin sisältyy ilman lisämaksua?

Kun käytössäsi on myös DNA TV -palvelu, saat viihdeboksista täyden ilon irti. DNA TV -palveluun kuuluvalla DNA TV -mobiilisovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

DNA TV ja viihdeboksi -tilaukseen sisältyvät myös:

  • Viihdekirjaston uudistuva ja monipuolinen leffavalikoima, valikoima päivittyy joka kuukausi. Voit katsella elokuvia silloin, kun haluat.
  • DNA viihdeboksin Google Play -kaupasta käytössäsi on useita ilmaisia sovelluksia ja voit käyttää niitä ilman lisämaksua, kuten YouTube sekä kotimaiset Yle Areena, MTV Katsomo, Ruutu ja SVT Play.
  • V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.
  • Vaihtuva Kuukauden kanava tarjoaa ilmaisia maistiaisia maksukanavien sisällöistä kaikille DNA TV -tilaajille. Esim. lokakuun Kuukauden kanavana on BBC Nordic.
  • Jos käytössäsi on myös tallennusominaisuus, voit tallentaa lempisarjasi jaksot kerralla talteen ja skipata mainokset! Tallenna vaikka kaikilta peruskanavilta yhtä aikaa (Yle 1, Yle 2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, STAR Channel ja National Geographic). Tallentaminen ja tallenteiden katsominen onnistuu puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai DNA viihdeboksi -laitteella, myös kesken ohjelman. 
Tarvitsenko viihdeboksin lisäksi muita viihdepalveluja?

DNA viihdeboksin lisäksi tarvitset DNA TV -palvelun, niin saat kaikki haluamasi viihteen saman käyttöliittymän alle: TV- ja maksukanavat, suoratoistopalvelut ja sovellukset. Vuokraamon leffat ja halutessasi myös tallennusmahdollisuuden. Erikseen tilattavan mobiilisovelluksen avulla lempiohjelmasi kulkevat mukanasi ja voit katsoa niitä missä ja milloin haluat kännykällä, tabletilla ja läppärillä. Näet tallenteiden lisäksi vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. Voit seurata lempiohjelmiasi aina kun haluat, koko EU:n alueella.

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä – saat DNA TV -palvelun ja viihdeboksin tilattua samalla kerralla. DNA TV on käytössäsi heti tilauksen jälkeen, viihdeboksit toimitetaan 6.11. alkaen.

Korvaako DNA viihdeboksi kaiuttimilla kokonaan kodin muut kaiuttimet?

DNA viihdeboksi kaiuttimilla on tosiaankin helpoin tapa saada laadukas äänentoisto kotiisi, sillä DNA viihdeboksi (Audio by Bang & Olufsen) tuo tullessaan leffateatteritasoisen Dolby Atmos tilaäänen yhteistyössä Bang & Olufsenin kanssa.

Varsinkin silloin, kun kaiuttimia ei tarvitse jakaa eri huoneisiin, et tarvitse viihdeboksin lisäksi muita kaiuttimia. TV-sisältöjen lisäksi nautit hyvästä äänestä myös kuunnellessasi äänikirjoja, podcasteja ja musiikkia. Voit jakaa sisällöt puhelimestasi langattomasti DNA viihdeboksille.

Miten DNA viihdeboksi kaiuttimilla eroaa aiemmista DNA viihdebokseista

DNA viihdeboksi kaiuttimilla on helpoin tapa saada hyvätasoinen kuvanlaatu ja äänentoisto kotiisi. Aiemmissa DNA viihdebokseissa ei ole sisäänrakennettuja kaiuttimia, jolloin äänentoisto on oman televisiosi äänentoiston varassa. 

Uuden viihdeboksin avulla korotat kotisi viihteen kuvan- ja äänenlaadun ihan uudelle tasolle. Viihdeboksin mukana tulee Dolby Atmos tilaääni.

Onko viihdeboksia yhä saatavana myös ilman kaiuttimia?

Jos kotonasi on jo toimiva äänentoistojärjestelmä, DNA viihdeboksi (Hubi 2.0) on saatavilla ilman kaiuttimia. Jätä yhteystietosi, niin valitaan käyttöösi sopivin viihdeboksi. 

Vaatiiko DNA viihdeboksi nettiyhteyden?

Kyllä; viihdeboksi tarvitsee toimivan netin. Jotta saat viihdeboksista kaiken viihteen irti, tarvitset netin lisäksi myös DNA TV -palvelun / mobiilisovelluksen. Mikä tahansa nettiyhteys kelpaa. Jos netin vauhti ei riitä lopputeksteihin asti, päivitetään sekin – jutellaan tästäkin! Jätä soittopyyntö chatbotin kautta. 

Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta