Talotekniikan valvonta tietoturvalliseksi

Saat DNA:lta taloyhtiöön kiinteän tai mobiilin internet-liittymän ja sille täysin huolettomat yhteydet. TOSIBOX®-etäyhteyden avulla yhteys on täysin tietoturvallinen.

Helppo ottaa käyttöön

Luo täysin turvallinen etäyhteys laitteiden välille. Ympäristön pystytys vie vain muutaman minuutin eikä vaadi erityistä IT-osaamista. Myös laitteiden ja käyttäjäoikeuksien hallinta on todella helppoa.

Joustava ja skaalautuva

Järjestelmä on rajattomasti skaalautuva. TOSIBOX®-teknologia mahdollistaa datan keräämisen ja laitteiden säätämisen reaaliaikaisesti. Kyseessä on kustannustehokas ja helposti laajennettava ratkaisu.

Luotettava ja toimintavarma

TOSIBOX® toimii kaikkialla maailmassa millä tahansa laitteilla, operaattorista ja verkkoyhteyden tyypistä riippumatta. Voit hallita omia laitteitasi mistä tahansa ja olet varma siitä, että yhteys on aina luotettava.

Turvallinen käyttää

TOSIBOX® ei ole pilvipalvelu, vaan suora VPN-tunneli kahden fyysisen laitteen välillä. Vain valtuutetut laitteet pääsevät verkkoon. Dataan ei ole mahdollista päästä käsiksi pelkällä salasanalla, vaan sitä varten vaaditaan fyysinen avain.
 

Ota TOSIBOX® käyttöösi tai kysy lisää

Saat TOSIBOX®-ratkaisun helposti suoraan DNA:lta. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous.

Tutustu tarkemmin TOSIBOX®-tuotteisiin ja -etäyhteyteen täällä.

Tosibox® on Tosibox Oy:n rekisteröimä tavaramerkki