VPN-yhteys suojaa yksityisyytesi

VPN-yhteydellä suojaat yksityisyytesi netissä mm. mainostajilta ja muilta seuraajilta. Sen avulla estät tarpeettomat ja haitalliset sivustot, suojaat yhteytesi avoimissa WiFi-verkoissa ja piilotat IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta.

 

 

 

 

VPN-yhteys suojaa yksityisyytesi

VPN piilottaa IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta eli voit salata yhteytesi netissä kokonaan.

Vaihda sijaintiasi halutessasi

Voit vaihtaa maantieteellistä sijaintiasi kun käytät VPN-yhteyttä.

 

 

Käytä huoletta julkista WiFiä

Julkisissa WiFi-verkoissa on kerrankin turvallista surffata, kun teet sen VPN-yhteyden kautta.

 

 

Estä seuraamisesi netissä

VPN suojaa yksityisyytesi verkossa kokonaan ja voit sen avulla suojata mm. maksukortin tiedot, tunnukset ja muut tietosi.

 

Mitä VPN tarkoittaa?

VPN tulee sanoista Virtual Private Network, suomeksi virtuaalinen ja yksityinen verkko. VPN:n avulla muodostat suojatun yhteyden laitteesi ja haluamasi nettisivun tai vaikka sovelluksen välillä. VPN-yhteys suojaa yksityisyyttäsi ja estää seurantasivustot ja muut haitalliset sivustot. Kun VPN on käytössä, suojaat mm. maksukorttisi tiedot, tunnukset ja muut henkilötietosi asioidessasi verkossa.

VPN mahdollistaa myös virtuaalisen maantieteellisen sijainnin vaihtamisen. Sjiaintia vaihtamalla, pääset käsiksi sellaisten verkkosivujen sisältöön, jotka olisivat normaalisti rajoitettu vain tietyn maan alueelle. 

VPN-yhteys: Sinä päätät kuinka julkista netinkäyttösi on

Pysy anonyyminä, jos haluat! Ilman suojattua VPN-yhteyttä et voi tietää, kuka netinkäyttöäsi seuraa, jolloin henkilökohtaisia tietojasi voi helposti päätyä vääriin käsiin julkisissa WiFi-verkoissa. VPN suojaa yksityisyyttäsi salaamalla yhteytesi ja piilottamalla oikean IP-osoitteesi käyttämiltäsi verkkosivuilta. VPN-yhteyden avulla voit suojata mm. käyttäjänimesi, sähköpostiosoitteesi, tilinumerosi ja maksukortin tietosi - kaiken sen henkilökohtaisen tiedon, jota itsestäsi verkossa välität. VPN-yhteys toimii toistaiseksi puhelimissa ja tableteissa.

Julkiset WiFi-verkot: VPN päälle ja etätyöt sujuvat myös mobiilissa

VPN-yhteydellä voit surffata puhelimella tai tabletilla turvallisesti julkisissa WiFi-verkoissa esim. kahviloissa, lentokentillä ja muilla julkisilla paikoilla. Suojattu yhteys estää myös tarpeettomat kolmansien osapuolten seurantasivustot ja muutoin haitalliset sivustot. Samalla selailu sujuvoituu ja sivut myös latautuvat nopeammin.

VPN on helppo ottaa käyttöön: Kaikki yhden napin alla

Palvelu on todella helppokäyttöinen, sillä käyttöliittymässä kaikki toiminnot ovat yhden napin alla. Voit itse valita koska tarvitset suojausta ja näet heti kuinka paljon liikennettä on suojattu tai kuinka monta haittasivustoa estetty.

Saman sovelluksen kautta näet myös muut DNA Digiturva -palvelun ominaisuudet ja pääset hallinnoimaan niitä kätevästi saman sovelluksen kautta.

Käytä julkista verkkoa huoletta myös mobiilissa, omalla VPN-yhteydellä:

DNA Digiturvalla:

  • hoidat virustorjunnan
  • saat turvallisen VPN-yhteyden käyttöösi
  • hallitset salasanoja yhdessä paikassa
  • saat hälytyksen ja ohjeita tietovuodon sattuessa 

DNA Digiturva
1-2 laitteelle
3,45 €/kk 6 kk ajan

Jatkossa 6,90 €/kk. Ei määräaikaa.

DNA Digiturva
Max 10 laitteelle
4,95 €/kk 6 kk ajan

Jatkossa 9,90 €/kk. Ei määräaikaa.

DNA Digiturva
Jopa 25 laitteelle
7,45 €/kk 6 kk ajan

Jatkossa 14,90 €/kk. Ei määräaikaa.

DNA Digiturva on myös yrittäjän turva

Teet sitten työsi toimistolla tai etänä, tarvitset tietoturvan, joka kattaa kaikki laitteet ja tilanteet. Saat DNA Digiturvan tilattua myös y-tunnukselle. 

Usein kysyttyä VPN-yhteydestä

Minulla on jo virustorjunta, mihin tarvitsen VPN-yhteyttä?

VPN-yhteydellä suojaat yksityisyytesi netissä mm. mainostajilta ja muilta seuraajilta. Sen avulla estät tarpeettomat ja haitalliset sivustot, suojaat yhteytesi avoimissa WiFi-verkoissa ja piilotat IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta, kun käytät nettiä mobiililaitteella. DNA Digiturva -palvelulla saat sekä virustorjunnan että VPN-yhteyden – ja muut kattavat tietoturvapalvelut, samalla tilauksella.

Mistä löydän VPN-ominaisuuden käyttöohjeet?

DNA Digiturvan kaikkien ominaisuuksien, myös VPN:n, ohjeet löydät tukisivuilta 

Mitä VPN-yhteys maksaa?

VPN-yhteys sisältyy DNA Digiturva -palvelun hintaan eikä sen käytöstä aiheudu lisäkustannuksia. Hinta on aina sama –riippumatta siitä, mitä DNA Digiturvaan sisältyviä toiminnallisuuksia käytät.

Tarvitsenko VPN:n rinnalle muuta suojaa?

VPN suojaa yksityisyytesi ja estää pääsyn haitallisille sivuille, mutta ei suojaa viruksilta. Saat kattavan suojan, kun otat DNA Digiturvan kaikki ominaisuudet käyttöösi:

Etsitkö asennusohjeita?

Löydät ne tukisivuilta.