Kotijoukoista kannattajaksi

DNA SEURASOPIMUKSELLA

DNA Seurasopimus on erittäin helppo tapa kerätä rahaa urheiluseurallesi. Jokaisesta uudesta DNA:n puhelin- tai liikkuva laajakaistaliittymästä saa seura 30 euroa tililleen. Kanavapakettitilauksista summa on 15 euroa.

 

 

Tilaa seuraasi tukevat tuotteet tästä:

Enemmän kannattajia

Seuran tarvitsee vain tehdä sopimus DNA:n kanssa. Sen jälkeen jokainen kotijoukkojen jäsen voi osoittaa kannatustaan hankkimalla puhelin- tai liikkuva laajakaistaliittymän sekä maksu-tv- paketin DNA:lta. Helppoa ja hyödyllistä molemmille.

Kannattajat saavat nopean ja kattavan 4G-verkon etuineen sekä parhaat maksu- tv-kanavat kaikille ruuduille.

Enemmän tukea

Seura saa rahat tililleen, kun liittymä on ollut käytössä kuukauden tai kanavapaketti neljä kuukautta. Kannattaa kerätä kotijoukot yhteen ja toimia heti.

 

Puuttuuko seuraltasi sopimus?

Näin helppoa on seurasopimuksen tekeminen:

Seuralle

  1. Seura-aktiivi lähettää sähköpostin osoitteeseen seurasopimus@dnakauppa.fi ja tekee seurasopimuksen.
  2. Seuran vastuuhenkilö saa Seurasopimuksen pohjan sähköpostitse allekirjoitettavaksi ja hän tarkistaa seuran allekirjoitusoikeudelliset henkilöt. Vastuuhenkilö toimittaa allekirjoitetun sopimuksen DNA:lle.
  3. Seura saa kuittauksen sähköpostilla, kun sopimus on hyväksytty ja myynnin voi aloittaa.
  4. Seura saa sähköpostiin linkin, jonka voi toimittaa jäsenilleen. Huom! Vain tämän linkin kautta tehdyt nettiostot tukevat seuran toimintaa. Jäsenet voivat myös aina tehdä tilauksen DNA Kaupoissa ja mainita siellä seurasopimuksesta.

 

 

Kannattajalle

  1. Kannattaja-asiakas avaa puhelin- tai liikkuva laajakaistaliittymän tai tilaa maksu-tv-kanavapaketin DNA Kaupassa. Kannattaja-asiakas voi myös tilata tuotteet DNA Nettikaupasta sähköpostiinsa saaman linkin kautta.
  2. Asioidessaan DNA Kaupassa asiakas mainitsee sopimuksen teon yhteydessä Seurasopimuksen.
  3. Palkkio maksetaan seuran tilille, kun liittymä on ollut käytössä kuukauden ja kanavapaketti 4 kuukautta.