Samsung Galaxy Watch4 Classic 4G, 46 mm -arvonta DNAK myymäläaktivoinneissa

Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestäjä: DNA Oyj PL 10, 01044 DNA, Y-tunnus 0592509–6.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

Arvonnan osallistumisaika on 11.9.-31.12.2023. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) Samsung Galaxy Watch4 Classic 4G, 46 mm (arvo 299 €). Arvontaan voi osallistua ainoastaan ostamalla minkä tahansa Screenor tai Grateq -tarvikkeen DNA Kauppa Kempele Zeppeliinistä 14.-19.2023, DNA Kauppa Joensuu Iso Myystä 15.-17.9.2023.

Arvonta suoritetaan viimeistään 30.1.2024. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ensisijaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja osallistujien joukosta. Arvonnan voittajalla on myös oikeus olla vastaanottamasta palkintoa, jolloin arvotaan uusi voittaja osallistujien joukosta. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana tai vaihtaa muuhun palkintoon.

Henkilöt, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja osallistumisen yhteydessä, hylätään arvonnasta. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen voittajan kanssa. Arvonnan voittaja sitoutuu lunastamaan palkinnon sovitussa paikassa. Lunastamatonta palkintoa ei korvata. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista.

Arvonta perustuu osallistumisaikana oston yhteydessä annettuihin yhteystietoihin. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään arvottaessa voittaja ja palkinnon luovutukseen liittyvään yhteydenpitoon. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.

DNA Oyj vastaa arpajaisverosta.

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.