Galaxy Z Fold6 | Z Flip6
Galaxy AI on täällä

Ostaessasi Galaxy Z Flip6 / Z Fold6 -puhelimen 10.–28.7.2024 välisenä kampanja-aikana, saat kaupan päälle Galaxy Buds3 Pro -kuulokkeet, (249€) ja Flipsuit Case tai S Pen Case -suojakuoren, (49,90€–99,90€).


 

Galaxy AI – nopeammin ja voimakkaammin

Galaxy Watch Ultra ja Galaxy Watch7 sisältävät tehokkaan uuden ohjelmistoalustan, jossa on 3 nm siru. Se tekee kellosta intuitiivisemman ja energiatehokkaamman kuin aiemmat Galaxy AI -mallit. Kiitos parennellun kaksoistaajuus-GPS:n ja kehittyneen algoritmin, voit navigoida tarkasti niin kaupungissa kuin mökkipoluilla. Kilpailutilanteessa akunkesto on viimeinen asia, jota haluat miettiä. Juuri siksi Galaxy Watch Ultrassa on pitkä käyttöaika: jopa 100 tuntia Energy Save -tilassa.

Galaxy AI – henkilökohtainen valmentajasi

Galaxy Watch Ultran Galaxy AI oppii tuntemaan sinut ja kehosi sitä paremmin mitä enemmän käytät kelloasi, ja saat tietoa ja ehdotuksia tukemaan hyvinvointiasi ja liikkumistasi. Energy Score näyttää henkisen ja fyysisen olotilasi – miten nukuit, mikä on kuntotasosi – ja ehdottaa joka päivä parhaita aktiviteettivaihtoehtoja. Booster Card analysoi tuloksiasi ja motivoi sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet. Tarkan sykemittauksen ansiosta saat selkeän käsityksen siitä, miten kehosi reagoi harjoitteluun. Voit helposti asettaa kelloon omat syketasosi ja treenata sitten omaan tahtiisi. Tai mikset kokeilisi rajojasi pyörän selässä FTPtestissä? Palautuminen on tärkeä osa treenaamista. Kun kellossasi on Galaxy AI, saat edistynyttä unen seurantaa ja räätälöidyn suunnitelman nukkumistottumustesi parantamiseksi. Galaxy AI helpottaa myös päivän muita askareita. Voit lähettää sillä automaattisia vastauksia tai sanella puheesi kellolle, joka tiivistää sen kirjoitetuksi tekstiksi. Älykkäämpää kelloa et löydä!

Galaxy AI tuo soundisi uusiin ulottuvuuksiin

Ikoninen muotoilu. Uskomaton äänenlaatu. Täältä tulevat Samsung Galaxy Buds3 Pro ja Buds3 -kuulokkeet. Galaxy AI-toiminnot optimoivat kuuntelukokemuksesi luoden ainutlaatuisen äänimaailman tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kun Samsung-laitteesi ovat varustettu Galaxy AI:lla, käytössäsi ovat myös reaaliaikaiset käännökset ja tekstistä puheeksi -toiminto. Koe kuulokkeillasi konserttitason kuunteluelämys, käännä luennon sisältö suoraan lennosta, ota puhelu häiriöttä ruuhkabussiin tai rentoudu ilman yhtään ylimääräistä ääntä. Komentosi tapahtuvat sulavasti, sormella hipaisten. Näistä kuulokkeista tulee hyvää vauhtia luonnollinen osa sinua.