DNA Netti  Netflix

Edullisemmat yhdessä

Luotettava DNA Netti ja Netflix Perhe.

Paras tarjous tästä

 

 

DNA Netti  Netflix

Edullisemmat yhdessä

 Luotettava DNA Netti ja Netflix Perhe

 

Paras tarjous tästä

Nopealla DNA Netillä paras mahdollinen Netflix-kokemus

Hanki luotettava ja huippunopea DNA Netti ja Netflix Perhe helposti ja edullisesti yhdessä DNA Asiakasetuhintaan.

Yhdistelmätuote koskee vain Netflix Perhe -tilausta. Nykyinen DNA Netti -tilauksesi voidaan vaihtaa DNA Netti + Netflix Perhe -tilaukseksi, kun valitset pakettiin DNA Netin, jonka nopeus on vähintään 200M

Tutustu DNA Netti + Netflix -pakettien DNA Asiakasetuhintoihin: 

Luotettavalla DNA Netillä, koko perhe katsoo Netflixiä ihan simona!

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa

Riittävä nopeus takaa etteivät elokuvat ja sarjat pätki. Nopealla DNA Netillä katsot lempiohjelmiasi sujuvasti 4K-laadulla ja nopeutta on tarjolla jopa gigaan asti. Saat DNA Netti ja Netflix Perhe -yhdistelmätilauksen helposti yhdellä DNA-laskulla.

Netflix on täyttä viihdettä

Netflix - rajattomasti elokuvia, sarjoja ja paljon muuta

Netflix Perhe -tuotteella voit katsoa leffoja ja sarjoja jopa 4 laitteella yhtä aikaa ja parhaalla 4K-kuvanlaadulla. Kun hankit samalla DNA Netin, saat molemmat edulliseen yhteishintaan ja samalle laskulle.

Voit halutessasi tilata myös muita Netflix-tuotteita DNA:n kautta ja maksaa kätevästi samalla laskulla muiden DNA:n tuotteiden ja palveluiden kanssa. Voit tilata Netflix Perus - ja Netflix Tupla -tuotteet helposti suoraan käyttöliittymästä DNA Hubi -laitteella.

Hanki huippunopea DNA Netti ja Netflix Perhe edullisesti yhdessä

Parhaat asiat tulevat pareittain! Nopealla DNA Netillä saat parhaan mahdollisen Netflix-kokemuksen koko perheelle. Yhdistelmätilaus koskee vain Netflix Perhe -tilausta.

Tilaa chatissa tai soita meille 

Soita 0800 550 044

Jätä soittopyyntö


Kiinnostuitko?
Jätä puhelinnumerosi alle, niin katsotaan yhdessä paras tarjous. 

Voit myös tilata soittamalla maksuttomaan numeroon
0800 550 044 (ark. 9-20, la 10-16)

Käsittelyaika 1-3 arkipäivää.

 

 

DNA Netti + Netflix Perhe -paketin hinta määräytyy saatavuuden ja valitun nettiliittymän perusteella.
Netflixiä ja DNA Nettiä ei voi yhdistää samalle tilaukselle, jos valintasi on DNA Koti 5G -netti.

DNA Netti + Netflix Perhe 

alk. 37,89 €/kk/24kk
jatkossa 42,89 €/kk
+ DNA TV 0€ 

Esim. DNA Netti 4G 200M + Netflix Perhe yhteishintaan 37,89 €/kk/24kk, jatkossa 42,89 €/kk (norm. DNA Netti 4G 200M 29,90 €/kk ja Netflix Perhe 15,99 €/kk, yhteensä norm. 45,89 €/kk). Avausmaksu 4,90 €. Tilaus on 24 kk määräaikainen ja määräajan yhteishinta on 958,36 €. Mikäli sopimus päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana palveluiden normaalihinnoilla. Netflixin käyttö edellyttää DNA TV -palvelua. Tilaukseen sovelletaan tilaukseen sisältyvien palveluiden erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Lisätiedot www.dna.fi. DNA toimittaa Netflixille DNA:n asiakkuuteen rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi mahdollistaakseen Netflixin tarjoaman palvelun sinulle. Löydät lisätietoja miten DNA käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteesta https://corporate
.dna.fi/tietosuoja/tietosuojaseloste
.
Netflixin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa netflix.com/privacy.

Tilaa ja kysy lisää DNA:n asiantuntijalta, chatissa tai puhelimitse. Chat on auki ark. klo 8–20, la 9–18, myyntipalvelu puhelimitse ark. 9–20, la 10–16, (numero on maksuton). Voit myös tehdä tilauksen jättämällä soittopyynnön. Pakettiin kuuluvan DNA Netin nopeus tulee olla vähintään 200M. Netflixiä ja DNA Nettiä ei voi yhdistää samalle tilaukselle, jos valintasi on DNA Koti 5G -netti.

Tutustu DNA Netti + Netflix Perhe -paketin hintatietoihin.

DNA Netti + Netflix Perhe

DNA Netti + Netflix Perhe -paketin hinta määräytyy saatavuuden ja valitun nettiliittymän perusteella. Netflixiä ja DNA Nettiä ei voi yhdistää samalle tilaukselle, jos valintasi on DNA Koti 5G -netti.

DNA Netti 4G DNA Netti 5G (24kk määräaika) DNA Netti Kiinteä (12kk määräaika) DNA Netti Taloyhtiössä
Nopeus: 4G 200M alkaen 24,90 €/kk 5G 400M alkaen 29,90 €/kk 200M alkaen 34,99 €/kk 100M alkaen 11,49 €/kk
Netflix: Netflix Perhe 15,99 €/kk Netflix Perhe 15,99 €/kk Netflix Perhe 15,99 €/kk Netflix Perhe 15,99 €/kk
Alennus: Alennus 3€ Alennus 3€ Alennus 3€ Alennus 3€
Yhteensä: Yht. alkaen 37,89 €/kk Yht. alkaen 42,89 €/kk Yht. alkaen 47,98 €/kk Yht. alkaen 24,48 €/kk

 

Esim: 

DNA Netti 4G + Netflix alk. 37,89 €/kk/24kk + DNA TV 0€, jatkossa 42,89 €/kk

Esim. DNA Netti 4G 200M + Netflix Perhe yhteishintaan 37,89 €/kk/24kk, jatkossa 42,89 €/kk (norm. DNA Netti 4G 200M 29,90 €/kk ja Netflix Perhe 15,99 €/kk, yhteensä norm. 45,89 €/kk). Avausmaksu 4,90 €. Tilaus on 24 kk määräaikainen ja määräajan yhteishinta on 958,36 €. Mikäli sopimus päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana palveluiden normaalihinnoilla. Netflixin käyttö edellyttää DNA TV -palvelua. Tilaukseen sovelletaan tilaukseen sisältyvien palveluiden erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Lisätiedot www.dna.fi. DNA toimittaa Netflixille DNA:n asiakkuuteen rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi mahdollistaakseen Netflixin tarjoaman palvelun sinulle. Löydät lisätietoja miten DNA käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteesta 
https://corporate.dna.fi/tietosuoja/tietosuojaseloste.

Netflixin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa netflix.com/privacy.

Usein kysyttyä

Vinkit Netflixin käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.

 

Siirry tukisivuille