DNA Netti + Netflix I Täydelliset yhdessä
 

Nopealla DNA Netillä paras mahdollinen Netflix-kokemus

Hanki huippunopea DNA Netti ja Netflix Perhe helposti ja edullisesti yhdessä.
Parhaat asiat tulevat pareittain!

Paras tarjous täältä


Kiinnostuitko?
Jätä puhelinnumerosi alle, niin katsotaan yhdessä paras tarjous. 

 

Voit myös tilata soittamalla maksuttomaan numeroon
0800 550 044 (ark. 9-20, la 10-16)

 

Käsittelyaika 1-3 arkipäivää.

 

 

DNA Netti + Netflix Perhe 

alk. 37,89 €/kk/24kk
jatkossa 42,89 €/kk
+ DNA TV 0€ 

Esim. DNA Netti 4G 200M + Netflix Perhe yhteishintaan 37,89 €/kk/24kk, jatkossa 42,89 €/kk (norm. DNA Netti 4G 200M 29,90 €/kk ja Netflix Perhe 15,99 €/kk, yhteensä norm. 45,89 €/kk). Avausmaksu 4,90 €. Tilaus on 24 kk määräaikainen ja määräajan yhteishinta on 958,36 €. Mikäli sopimus päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana palveluiden normaalihinnoilla. Netflixin käyttö edellyttää DNA TV -palvelua. Tilaukseen sovelletaan tilaukseen sisältyvien palveluiden erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Lisätiedot www.dna.fi. DNA toimittaa Netflixille DNA:n asiakkuuteen rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi mahdollistaakseen Netflixin tarjoaman palvelun sinulle. Löydät lisätietoja miten DNA käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteesta https://corporate.dna.fi/tietosuoja/tietosuojaseloste. Netflixin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa netflix.com/privacy.

katso Lupin Netflixistä

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa

Riittävä nopeus takaa etteivät elokuvat ja sarjat pätki. Nopealla DNA Netillä katsot lempiohjelmiasi sujuvasti 4K-laadulla ja nopeutta on tarjolla jopa gigaan asti. Saat DNA Netti ja Netflix Perhe -yhdistelmätilauksen helposti yhdellä DNA-laskulla.

Katso lastenohjelmat Netflixistä

Netflix on täyttä viihdettä

Katso Musta kuningatar Netflixistä

 

Netflix - rajattomasti elokuvia, sarjoja ja paljon muuta

Netflix Perhe-tilauksella voit katsoa leffoja ja sarjoja jopa 4 laitteella yhtä aikaa. Hanki DNA Netti ja Netflix Perhe edulliseen yhteishintaan!

Usein kysyttyä

Vinkit Netflixin käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.

 

Siirry tukisivuille