Nopealla DNA Netillä paras mahdollinen Netflix-kokemus

Hanki huippunopea DNA Netti ja Netflix Perhe helposti ja edullisesti yhdessä.
Parhaat asiat tulevat pareittain!

Yhdistelmätuote koskee vain Netflix Perhe -tilausta.

Paras tarjous täältä


Kiinnostuitko?
Jätä puhelinnumerosi alle, niin katsotaan yhdessä paras tarjous. 

 

Voit myös tilata soittamalla maksuttomaan numeroon
0800 550 044 (ark. 9-20, la 10-16)

 

Käsittelyaika 1-3 arkipäivää.

 

 

DNA Netti + Netflix Perhe -paketin hinta määräytyy saatavuuden ja valitun nettiliittymän perusteella.
Pakettiin kuuluvan DNA Netin nopeus tulee olla vähintään 200M.

DNA Netti + Netflix Perhe 

alk. 37,89 €/kk/24kk
jatkossa 42,89 €/kk
+ DNA TV 0€ 

Esim. DNA Netti 4G 200M + Netflix Perhe yhteishintaan 37,89 €/kk/24kk, jatkossa 42,89 €/kk (norm. DNA Netti 4G 200M 29,90 €/kk ja Netflix Perhe 15,99 €/kk, yhteensä norm. 45,89 €/kk). Avausmaksu 4,90 €. Tilaus on 24 kk määräaikainen ja määräajan yhteishinta on 958,36 €. Mikäli sopimus päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana palveluiden normaalihinnoilla. Netflixin käyttö edellyttää DNA TV -palvelua. Tilaukseen sovelletaan tilaukseen sisältyvien palveluiden erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Lisätiedot www.dna.fi. DNA toimittaa Netflixille DNA:n asiakkuuteen rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi mahdollistaakseen Netflixin tarjoaman palvelun sinulle. Löydät lisätietoja miten DNA käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteesta https://corporate.dna.fi/tietosuoja/tietosuojaseloste. Netflixin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa netflix.com/privacy.

katso Lupin Netflixistä

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa

Riittävä nopeus takaa etteivät elokuvat ja sarjat pätki. Nopealla DNA Netillä katsot lempiohjelmiasi sujuvasti 4K-laadulla ja nopeutta on tarjolla jopa gigaan asti. Saat DNA Netti ja Netflix Perhe -yhdistelmätilauksen helposti yhdellä DNA-laskulla.

Katso lastenohjelmat Netflixistä

Netflix on täyttä viihdettä

Katso Musta kuningatar Netflixistä

 

Netflix - rajattomasti elokuvia, sarjoja ja paljon muuta

Netflix Perhe-tuotteella voit katsoa leffoja ja sarjoja jopa 4 laitteella yhtä aikaa ja parhaalla 4K-kuvanlaadulla. Kun hankit samalla DNA Netin, saat molemmat edulliseen yhteishintaan ja samalle laskulle.

Voit halutessasi tilata myös muita Netflix-tuotteita DNA:n kautta ja maksaa kätevästi samalla laskulla muiden DNA:n tuotteiden ja palveluiden kanssa. Voit tilata Netflix Perus - ja Netflix Tupla -tuotteet helposti DNA TV -käyttöliittymästä tietokoneella osoitteessa dnatv.dna.fi tai DNA Hubi -laitteella.

Usein kysyttyä

Vinkit Netflixin käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.

 

Siirry tukisivuille