Saisiko olla mobiililaajakaista­tarjous?

Syötä osoitteesi alla olevaan kenttään ja pyydä henkilökohtainen mobiililaajakaistatarjous!

Osoitettasi ei tallenneta eikä käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Mobiililaajakaista­tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään.

  • Helppo netti tablettiin, läppäriin tai mokkulaan
  • Ei enää ruuhkaisia julkisia WiFi-verkkoja - netti on aina mukanasi!
  • Säästä puhelimesi akkua: netin jakaminen kuluttaa akun hetkessä.

Pyydä henkilökohtainen tarjous mobiililaajakaistasta DNA:lta

 

Syötä osoitteesi

Syötä osoitteesi, niin näytämme sinulle henkilökohtaiset mobiililaajakaistatarjoukset. Osoitettasi ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin, ainoastaan tarjousten antamiseen.

Nopeaa ja tehokasta

Näytämme sinulle heti henkilökohtaiset mobiililaajakaistatarjoukset. Valitse itsellesi sopivin mobiilinetti reissuun tai mökille!

Helppoa kuin mikä

Mobiililaajakaistaliittymän sim-kortti saapuu postitse parissa päivässä - ja netti on valmis käytettäväksi!

Edullinen netti tablettiin tai mokkulaan - Pyydä 
tarjous!

Pidä netti mukanasi ja valitse käyttöösi sopivin mobiilinetti. Pyytämällä mobiililaajakaistatarjouksen, saat edullisen netin niin tablettiin kuin mokkulaankin. Aloita syöttämällä osoite.

 

Mobiililaajakaistatarjous

Mobiililaajakaistatarjous tabletin tai läppärin ostajalle!

Saat mobiililaajakaistan nyt tarjoushintaan, kun tilaat minkä tahansa tabletin tai läppärin. DNA Liikkuva 4G 50M vain 9,99 €/kk/24kk.

Annamme henkilökohtaiset tarjoukset välittömästi

DNA:lta löydät juuri sopivan mobiililaajakaistaliittymän sinun tarpeeseesi. Osoitteen syöttäminen ei sido mihinkään, eikä osoitettasi käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Tarjoukset pyydettyäsi, saat heti tiedon sinulle sopivista ja nopeista mobiililaajakaistoista. Helppoa ja nopeaa!

Mobiililaajakaista tarjoushintaan vaikka mökille

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva nettiliittymä. Sitä voi käyttää kaikissa mobiililaitteissa, joissa on SIM-kortille paikka, esim. tableteissa tai mokkulassa, jolla saat jaettua netin joko yhdelle tai useammalle laitteelle, riippuen mokkulasta. Mikä sen kätevämpää silloin, kun laitetta tarvitaan kodin ulkopuolella – esimerkiksi mökillä. Pyydä tarjous matkanetistä, ja valitse itsellesi sopivin netti mukaan!