Mesh WiFi -verkko: 

Toimiva netti koko kotiin

Nopea verkko koko kotiin ilman katvealueita! Jos kodissasi on useampi huone tai vankat seinänrakenteet, ei yhden modeemin tai mokkulan tuottama WiFi-verkko välttämättä kanna asunnon joka nurkkaan. Ratkaisu tähän on Mesh Wifi -laajennin.

Mikä on Mesh-verkko?

Yksi lamppu ei riitä valaisemaan koko kotia - samalla tavalla yksi netin päätelaite, kuten modeemi tai mokkula, ei aina riitä koko kodin kattavan verkon muodostamiseen. Tällöin sisäverkkoa voidaan laajentaa linkittämällä modeemiin yksi tai useampi Mesh-reititin. Mesh-verkko on siis usean Mesh WiFi -laitteen muodostama kokonaisuus joka luo kotiin yhtenäisen langattoman sisäverkon ilman katvealueita.

Toimiva sisäverkko syntyy Mesh WiFi -järjestelmällä

Hyvä nyrkkisääntö on, että usein yli 70 neliöiset tai monikerroksiset asunnot tarvitsevat useamman Mesh WiFi -tukiaseman. Yksinkertaisimmillaan Mesh-verkon voi luoda kahdella Mesh-reitittimellä. Tärkeää on, että laitteet sijoitetaan oikein, jotta esimerkiksi rakennusmateriaalit eivät estä signaalin kulkua. Monikerroksisessa kodissa jokaiseen kerrokseen tulisi sijoittaa vähintään yksi reititin.

Mesh WiFi -laitteet

DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 F-266

DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 F-266

78
Tuotetta hyvin saatavilla.
DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 K562

DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 K562

72
Tuotetta hyvin saatavilla.

Mesh WiFi-laajennin luo verkon kodin joka nurkkaan

Mesh-verkko takaa kattavan yhteyden kotiisi Mesh WiFi-laajentimien avulla. Verkko yhdistää Wifi-laajentimet, mikä parantaa verkon vakautta koko kodissa. Järjestelmä valitsee tiedonsiirrolle aina nopeimman reitin. Mesh-verkko on myös itsekorjautuvaa, mikä tarkoittaa sitä, että jos yksi Mesh WiFi-laajennin katkeaa, verkko ohjaa liikenteen toisen laajentimen kautta. Mesh-verkon luomiseen tarvitaan yksi tai useampi Mesh WiFi-laajennin. Kun WiFi-laajentimia on sopiva määrä kotisi kokoon nähden, netti kantaa kodin joka nurkkaan!

Usein kysyttyjä kysymyksiä Mesh-verkosta

Mikä on Mesh-verkko?

Mesh-verkko on kahden tai useamman Mesh WiFi -laitteen muodostama kokonaisuus, jossa WiFi-laajentimet puhuvat keskenään ja luovat kotiin yhtenäisen langattoman sisäverkon ilman katvealueita. 

Miten otan Mesh WiFi -järjestelmän käyttöön?

Mesh-verkon käyttöönoton helppous on yksi järjestelmän lukuisista eduista. Ensimmäiseksi tarvitset modeemin ja vähintään yhden yhteensopivan Mesh WiFi -laajentimen, joka liitetään modeemiin. Tämän jälkeen muut Mesh-laitteet yhdistetään toisiinsa langattomasti, ja sijoitetaan sopiville paikoille asuntoon - ja olet valmis nauttimaan nopeasta netistä. 

Mihin Mesh-reititin kannattaa sijoittaa?

Mesh-reitittimet kannattaa sijoittaa avoimelle paikalle asunnossa, joista yhteyden jakaminen ja vastaanottaminen on mahdollisimman esteetöntä. Kun mesh-reitittimet voivat olla suorassa yhteydessä toisiinsa, myös yhteys pysyy luotettavana. Nyrkkisääntönä reitittimien tulisi olla korkeintaan kahden huoneen päässä toisistaan, ilman kiinteitä esteitä, kuten kiviseinää niiden välissä. 

Kuinka monta Mesh Wifi-laajenninta tarvitaan?

Hyvänä ohjesääntönä on yksi mesh-laajennin asuinkerrosta kohden, ja asunnon koosta riippuen:

- n. 70 m² kotiin riittää yksi DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi, jos signaali pääsee kulkemaan huoneiden läpi esteettömästi

- yli 70 m², monikerroksiseen tai pohjaltaan haastavaan kotiin suosittelemme kahta tai kolmea Mesh WiFi -yksikköä

 

Lisää kysymyksiä Meshistä