Lätkä - Katso NHL, KHL ja MM-kisat | DNA

 

Lätkädigiä ja viihdettä
DNA Asiakasetuhintaan

NHL- ja KHL-liigat V premiumilta, MM-kisat sekä kovatasoinen Ruotsin liiga SHL C Morelta. DNA:n puhelin- tai nettiliittymäasiakkaana katsot viihdyttävintä Lätkädigiä sekä leffoja ja sarjoja DNA Asiakasetuhintaan.

Valitse kanavapakettisi lätkäliigan mukaan:

alk. 27,90 €/kk

NHL KHL SHL Liiga MM-kisat
     

 

V premium

Katso NHL- ja KHL-liigaa, leffoja ja sarjoja sekä jalkapallon Valioliigaa ja Bundesliigaa. NHL-matsit näet myös jälkilähetyksinä 48 tunnin ajan. Mukana lisäksi Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelu.

 

Asiakasetuhintasi:
31,96 €/kk

Tilaa tämä

 

 

NHL KHL SHL Liiga MM-kisat
     
 

C More Total

Jääkiekon MM-kisat sekä Ruotsin SHL. Lisäksi Formula 1, yleisurheilun Timanttiliiga sekä leffoja ja sarjoja pohjoismaista ja Hollywoodista. Mukana myös runsaasti kotimaisia sarjoja.

Asiakasetuhintasi:
27,96 €/kk  

Tilaa tämä

NHL KHL SHL Liiga MM-kisat
       

 

Telia Liigapassi

Telia Liigapassilla varmistat paikkasi kauden kaikkiin Liigan matseihin – tietysti suorana.


 


27,90 €/kk  

Tilaa tämä

 

DNA TV - lähde matsiin missä tahansa haluat 

Helppokäyttöisellä DNA TV -mobiilisovelluksella lätkäliigat ja muut ohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kun ruudulla, koko EU:n alueella. Striimaa televisioon wifiin yhdistämämällä. 

Eikö sinulla ole DNA TV -sovellusta?

Lataa App Storesta
Lataa Google Playsta
Katso verkkoselaimella

 

 

futista kaikilla laitteilla

DNA:n asiakkaana saat parhaat lätkäkokemukset

DNA netti- ja puhelinliittymäasiakkaana saat monipuolisesti urheilua, leffoja ja sarjoja sisältävät viihdepaketit DNA Asiakasetuhintaan – siis edullisemmin kuin pelkkää urheilua sisältävät kanavapaketit. DNA TV Hubi -asiakkaana sinulla on lisäksi kaikki netin ja TV:n urheilu ja muu viihde helposti yhdessä paikassa.  

Ja tietenkin, kun sinulla on helppo ja nopea DNA Netti, katsot lätkää eri kanavapaketeista ja suoratoistopalveluista aina parhaalla mahdollisella laadulla, ilman pätkimistä.

Muista myös Kuukauden kanava ja Kuukauden ottelu, jotka näet veloituksetta joka kuukausi.

.

 

Pistä kisakatsomo kerralla kuntoon

DNA Netin ostajalle DNA TV Hubi
10,00 €/kk/24 kk

Mukana tulee rajaton tallennus, kätevä DNA TV -mobiilisovellus, kaikki televisiokanavat, Android TV -käyttöjärjestelmä ja Google Play -sovelluskauppa, josta voit ladata DNA Hubille haluamasi sovellukset (mm. Yle Areena, mtv, Ruutu, Netflix). Näet TV-kanavia teräväpiirrolla kaikkialla Suomessa. Lisäksi DNA Hubi tukee huipputarkkaa 4K-kuvanlaatua.

Tilaa tästä

DNA TV Hubi

Usein kysyttyä liigasta