DNA Ulkomokkula

Parempi ja tehokkaampi kuin 5G-antenni

  • Kiinnitetään kodin ulkoseinään tai tolppaan - sopii erinomaisesti pientaloon tai kesämökille
  • Poimii 5G- ja 4G -netin lähes esteettömästi suoraan lähimmästä tukiasemasta
  • Tuloksena tehokas ja vakaa nettiyhteys 

Saat DNA Ulkomokkulan edullisemmin yhdessä DNA Netin kanssa

Tarkista saatavuus osoitehausta ja tilaa DNA Ulkomokkula DNA Netin kanssa helposti verkkokaupasta.

DNA Netti 5G 400M + Ulkomokkula & yksi Mesh WiFi -laajennin 43,78 €/kk/24kk 

Katso tarkemmat hintatiedot

Tarvitset yhteyden muodostamiseen Ulkomokkulan ja vähintään yhden Mesh WiFi -laitteen. Yllä esimerkkihinta nettiratkaisusta sisältäen DNA Netin, Ulkomokkulan ja yhden Mesh WiFi -laajentimen. Kun ostat DNA Ulkomokkulan ja Mesh-laajentimen yhdessä DNA Netin kanssa, säästät niiden yhteishinnasta 67,9 €.

Hintaesimerkki eriteltynä:

DNA Netti 5G 400M
29,90 €/kk/24 kk, jonka jälkeen 34,90 €/kk
24 kk määräaikaisuus yht. 719,76 €

DNA Ulkomokkula & yksi Mesh WiFi -laajennin
13,88 €/kk/24kk, yhteensä 333,12 €

Yhteensä maksat 43,78 €/kk/24kk
jonka jälkeen 34,90 €/kk

 

Löytyykö kotoasi jo nopea DNA Netti?

Paranna nettiyhteyden laatua DNA Ulkomokkulan avulla

Ulkomokkula tarvitsee kaverikseen WiFi-reitittimen tai mesh-laajentimen, jolla jaat kotiisi jopa giganopean netin. Suosittelemme DNA Mesh WiFi K562 -laajenninta, jonka yhdistät helposti DNA Ulkomokkulaan.

DNA Ulkomokkula & Mesh-laajennin yhteishintaan alk. 11,14 €/kk

Katso tarkemmat hintatiedot

DNA Ulkomokkula
329 € tai alk. 9,14 €/kk

DNA Mesh WiFi K562 -laajennin
72 € tai alk. 2 €/kk

 

Sisällä käytettävään mokkulaan verrattuna DNA Ulkomokkula nostaa netin laadun täysin uudelle tasolle: yhteys on nopea ja toimintavarma ja sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin. Tutustu tarkemmin Ulkomokkulan teknisiin tietoihin.

Ulkomokkula on 5G-antennia
varmempi valinta

5g masto

Suora yhteys tukiasemasta

Ulkomokkula sijoitetaan kotisi ulkoseinään tai vaikkapa tolppaan samoin kuin antenni. Kun mokkula on sijoitettu talon ulkopuolelle, se poimii huippunopean 5G- ja 4G-netin suoraan lähimmästä tukiasemasta lähes esteettömästi.

5g-antenni

Tehokkaampi kuin pelkkä 5G-antenni

Kun mokkulalla on suora yhteys tukiasemaan, eivät maaston muodot tai kiviseinät häiritse signaalia. Vahva yhteys tarkoittaa jouhevaa netinkäyttöä - suoratoistopalveluiden laatu paranee ja etätyöt luistaa.

mesh-laite

Langaton verkko kaikille laitteille Meshillä

Kotisi sisällä saat netin käyttöösi kodin kaikille laitteille langattomasti Mesh WiFi -laitteiden avulla. Pieneen kotiin riittää yksi tai kaksi Mesh Wifiä, suurempaan, esim. kaksikerroksiseen tai yli 80 neliömetrin kokoiseen kotiin useampi.

5G antenni vai Ulkomokkula - kumpi kannattaa hankkia?

Yksi merkittävimmistä eroista 5G-antennin ja Ulkomokkulan välillä on se, että 5G-antenni on kiinteämpi ratkaisu, ja se täytyy kohdentaa juuri oikeaan kulmaan tukiasemaan nähden. Ulkomokkula taas on joustavampi ratkaisu, sillä voit ottaa sen käyttöösi esimerkiksi kesämökillä tai missä tahansa mobiiliverkon alueella, ja kiinnittää sen vaikkapa tolppaan. Tällöin mokkula saa suoran yhteyden tukiasemaan. Ulkomokkula toimii 5G-verkon lisäksi myös 4G-verkon alueella toisin kuin 5G-antenni, joka vaatii toimiakseen 5G-yhteyden. 

5G-antenni vaatii asennuksen - Ulkomokkulan saat helposti ja nopeasti asennettua itse, mutta saat sen myös asennettuna. 

ulkomokkulan asennus asennus on helppoa verrattuna 5G-antenniin

Asenna ulkomokkula itse tai hanki se helposti asennettuna!

Ulos sijoitettavan Ulkomokkulan voit asentaa ihan itse (katso video) tai ostaa asennuksen meiltä helposti palveluna. DNA Apurin asennusapu tulee paikan päälle ja virittää laitteet ja palvelut kuntoon puolestasi.

DNA Apuri

Tee 5G-ulkoreitittimen käyttöönotosta helpompaa

DNA Apurin asennuskäynnin hinta on 84 euroa. Voit maksaa sen myös kätevästi osissa, vain 3,50 €/kk 24 kuukauden maksuajalla. Mikä parasta, summan voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksistä.

5G-antenni kokemuksia

DNA Asiakastarina: parempi netti kotiin vaihtamalla ulkomokkulaan

Janika päätti kokeilla, minkälainen vaikutus ulkomokkulalla olisi kodin nettiyhteyteen. Vaikka hän asuukin 4G-alueella ja ulkomokkula on uusi 5G-laite.

3/2022 Artikkelien toimitus

Tarkista ajankohtainen mobiiliverkon peittoalue

Powered by Esri

Usein kysyttyä ulkomokkulasta
 

Nainen miettii 5G-antennin ja ulkomokkulan eroa

Kannattaako minun valita 5G-antenni vai ulkomokkula?

Ulkomokkula taklaa erityisesti kodin seinien rakenteisiin ja materiaaleihin (esim. kiviseinät) liittyviä haasteita, jotka voivat vaikuttaa nettisignaalin vahvuuteen. Lisäksi ulos sijoitettuna sillä on vahvempi yhteys lähimpään tukiasemaan, jolloin lähimaaston muotojen vaikutus signaaliin vähenee.  

Joissain tapauksissa, esimerkiksi jos matkaa lähimpään tukiasemaan on kilometrikaupalla, voisi 5g ulkoantennin avulla saavuttaa paremman lopputuloksen. Sitä varten asukas saattaisi kuitenkin tarvita ammattilaisen arvion ja suosituksen antennipaketin sisällöstä. Ulkomokkulaa yhdessä DNA Netin kanssa voi kokeilla 30 päivän tyytyväisyystakuulla, joten se on huoleton vaihtoehto.

Tarvitsenko erillistä 5G-antennia jos hankin ulkomokkulan?

DNA Ulkomokkulan kanssa et tarvitse erillistä 5G-antennia, sillä ulos sijoitettuna ulkomokkula itsessään ajaa samaa asiaa. Näin ollen kodin 5G-netin muodostamiseen riittää DNA Ulkomokkula ja yksi tai useampi DNA Mesh WiFi -laite.

Miten 5G-ulkoreititin eroaa perinteisestä mokkulasta?

Yksi isoimmista eroista 5G-ulkoreitittimellä ja perinteisellä mokkulalla on asennustapa. 5-G ulkoreititin sijoitetaan asunnon ulkopuolelle, joten ulkoreitittimellä on esteetön reitti lähimmälle tukiasemalle.

5G-ulkoreititin hyödyntää ulkona olevaa sijoitustaan ja parannettua antennijärjestelmäänsä tarjotakseen vahvemman ja vakaamman signaalin. Tämä voi johtaa parempaan suorituskykyyn ja nopeampaan internetyhteyteen verrattuna perinteiseen mokkulaan.