DNA

DNA Lahjalive Facebookissa

Suora arvontalähetys Facebookissa on täynnä huikeita yllätyksiä. Livessä Radio Suomipopin Anni ja DNA:n Jesse arpovat tunnin aikana 5000 euron edestä tuotepalkintoja.

Katso ja osallistu perjantaina 13.12. klo 16-17.

Arvonnan säännöt
Siirry lahjaliveen

Kuuntele tästä:

Joulu tulee, etkä mitään sille voi!

Antti Holman DNA:lle tekemä jouluhitti "Aina ei saa mitä haluaa" löytyy myös Spotifysta, laita siis laulu soimaan ja virittäydy joulutunnelmaan!

Joulu on parasta aikaa muistaa ystäviä, sukulaisia ja perheenjäseniä. DNA:lta löydät joulun suosituimmat ja toivotuimmat lahjat pukinkonttiin. Tutustu joululahjaideoihin DNA Kaupoissa ja netissä.

Puhelimet pukinkonttiin

Uusi kännykkä on joulun puhutuin lahja. Tartu joulun puhelintarjouksiin, sillä DNA:lta löydät uusimmat Apple iPhone -puhelimet, Huawein uutuusmallit, Samsung Galaxy -sarjan puhelimet, suosituimmat OnePlus-puhelimet sekä Xiaomi-lippulaivapuhelimet.

Kuulokkeet ovat joulun toivelahja

Langattomat Bluetooth-kuulokkeet ovat olleet suosittu joululahjaidea jo vuosia. Sopisiko joululahjaksi vastamelukuulokkeet, nappikuulokkeet vai pelikuulokkeet? DNA:lta löydät kaikki joulun suosituimmat merkit: JBL, Sony, Jabra ja monet muut.

Langaton kaiutin luo joulutunnelmaa

Langaton kaiutin soi upeasti ja luo tunnelmaa. Bluetooth-kaiutin on erinomainen joululahjaidea. DNA:lta löydät kaiuttimien huippumerkit: JBL, Sony, Harman Kardon, Samsung sekä monet muut.

Tietokone on joululahjaidea vailla vertaa

Pelitietokone vai läppäri? Peruskannettava vai kannettava kevään yo-kirjoituksiin? Kannettava tietokone tai pöytäkone on joululahjaidea vailla vertaaMeiltä löydät parhaat merkit: Macbook, ASUS, Lenovo ja Acer.

Teräväpiirtotelevisio on koko perheen joululahja

Joulu on oiva tilaisuus hankkia joululahja äidille, isälle, vanhemmille, lapsille, koko perheelle. Televisio jos mikä kerää perheen yhteen ja joka tarjoaa iloa vuosiksi eteenpäin. Valitse teräväpiirto-TV tai televisio 4K UHD -tarkkuudella. TV:n kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Suositut älykellot ja aktiivisuusrannekkeet kinkun sulatteluun

Etsitkö joululahjaa, joka pysyy sykkeellä? Älykello ja aktiivisuusranneke on joululahja hänelle, josta haluat pitää huolta. Älykelloissa mukana rannesykemittaus, GPS-paikannus, treeniohjelmat ja jopa treenimusiikki. Valikoimassa Apple Watch -kellot, Garmin-älykellot sekä Huawei Watch -älykellot. Parhaat pelikonsolit ja pelit pukinkonttiin.

Pukinkonttiin parempaa pelattavaa?

Pelikonsoli muuttaa TV:si viihdekeskukseksi. Valloita pelikentät FIFA20- sekä NHL20-pelissä, selviä voittajana Fortnite-pelissä. DNA:lta löydät Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsolit sekä miniversiot SNES-, SEGA Mega Drive- ja PlayStation-klassikkokonsoleista.

Joulun todellinen hyötylahja: riista- ja valvontakamera

Valvonta- ja riistakamera on kestävä joululahja, josta on hyötyä useaksi vuodeksi. DNA:lta löydät riista- ja valvontakamerat sisä- ja ulkokäyttöön, ladattavalla akulla ja mobiiliyhteydellä. Näillä kameroilla taltioit teräväpiirtovideot, myös pimeässä.