Joulu 2023

Joulu 2023 on parasta aikaa muistaa ystäviä, sukulaisia ja perheenjäseniä. DNA:lta löydät joulun suosituimmat ja toivotuimmat lahjat pukinkonttiin. Tutustu joululahjaideoihin DNA Kaupoissa ja netissä.

Puhelimet pukinkonttiin

Uusi kännykkä on joulun puhutuin lahja. Tartu joulun 2022 puhelintarjouksiin, sillä DNA:lta löydät uusimmat Apple iPhone -puhelimet, Huawein uutuusmallit, Samsung Galaxy -sarjan puhelimet, suosituimmat OnePlus-puhelimet sekä Xiaomi-lippulaivapuhelimet.

Kuulokkeet ovat joulun toivelahja

Langattomat Bluetooth-kuulokkeet ovat olleet suosittu joululahjaidea jo vuosia. Sopisiko joululahjaksi vastamelukuulokkeet, nappikuulokkeet vai pelikuulokkeet? DNA:lta löydät kaikki joulun suosituimmat merkit: JBL, Sony ja monet muut.

Langaton kaiutin luo joulutunnelmaa

Langaton kaiutin soi upeasti ja luo tunnelmaa. Bluetooth-kaiutin on erinomainen joululahjaidea. DNA:lta löydät kaiuttimien huippumerkit: JBL, Sony, Harman Kardon, Samsung sekä monet muut.

Tietokone on joululahjaidea vailla vertaa

Pelitietokone vai läppäri? Peruskannettava vai kannettava kevään yo-kirjoituksiin? Kannettava tietokone tai pöytäkone on joululahjaidea vailla vertaa. Meiltä löydät parhaat merkit: Macbook, ASUS, Lenovo ja Acer.

Teräväpiirtotelevisio on koko perheen joululahja

Joulu 2022 on oiva tilaisuus hankkia joululahja äidille, isälle, vanhemmille, lapsille, koko perheelle. Televisio jos mikä kerää perheen yhteen ja joka tarjoaa iloa vuosiksi eteenpäin. Valitse teräväpiirto-TV tai televisio 4K UHD -tarkkuudella.

Suositut älykellot ja aktiivisuusrannekkeet kinkun sulatteluun

Etsitkö joululahjaa, joka pysyy sykkeellä? Älykello ja aktiivisuusranneke on joululahja hänelle, josta haluat pitää huolta. Älykelloissa mukana rannesykemittaus, GPS-paikannus, treeniohjelmat ja jopa treenimusiikki. Valikoimassa Apple Watch -kellot, Garmin-älykellot sekä Huawei Watch -älykellot. Parhaat pelikonsolit ja pelit pukinkonttiin

Pukinkonttiin parempaa pelattavaa?

Pelikonsoli muuttaa TV:si viihdekeskukseksi. Valloita pelikentät FIFA21- sekä NHL21-pelissä, selviä voittajana The Last of Us-pelissä. DNA:lta löydät PlayStation 4 -pelikonsolit sekä uusimman PlayStation 5 -pelikonsolin. 

Joulun todellinen hyötylahja: riista- ja valvontakamera

Valvonta- ja riistakamera on kestävä joululahja, josta on hyötyä useaksi vuodeksi. DNA:lta löydät riista- ja valvontakamerat sisä- ja ulkokäyttöön, ladattavalla akulla ja mobiiliyhteydellä. Näillä kameroilla taltioit teräväpiirtovideot, myös pimeässä.

Robotti-imuri on joulun toivelahja

Robotti-imuri on oiva joululahja, josta riittää iloa joka viikolle, ympäri vuoden. DNA:n valikoimasta löydät Xiaomi- ja iRobot -robottipölynimurit, jotka imuroinnin lisäksi tarvittaessa moppaavat lattiat sekä tyhjentävät pölysäiliönsä automaattisesti. Voiko siivoaminen olla näin mukavaa?

DNA TV Hubi tuo viihdettä jouluun ja leffantäyteisen uuden vuoden

Varmista koko perheen leffahetket välipäiviksi ja tulevaan vuoteen - muista DNA TV Hubi! Koko perheen viihdekeskuksessa on kaikki valitsemasi viihde helposti samassa palvelussa, parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. Ja kun täydennät sitä vielä valitsemallasi kanavapaketilla - valitse vaikka V premium tai C More - uusi vuosi tuo tullessaan kaikkea kivaa sarjoista leffoihin ja huippu-urheilusta dokumentteihin.