Joulupäivä on joulun paras päivä

Uusi puhelin on aina varma lahjaidea.

Robotti-imuri on joulun siistein lahjaidea.

Älykello on hyvä lahjaidea liikkuvalle!

Tietokone on tavallista fiksumpi lahjaidea.

Tilaa netistä tai varaa ja nouda myymälästä

Katso kaikki puhelimet
Samsung Galaxy A52s 5G
Tuote loppu nettikaupasta. Tuotetta voi vielä löytyä myymälöistä.

Samsung Galaxy A52s 5G

299
Katso edullisempi
DNA Asiakasetuhinta
Apple iPhone 12 5G 64 Gt

Apple iPhone 12 5G 64 Gt

599
Norm. 829 €
Tuotetta hyvin saatavilla.
Apple iPhone 13 Pro Max 5G, 128 Gt

Apple iPhone 13 Pro Max 5G, 128 Gt

1279
Tuotetta hyvin saatavilla.
Samsung Galaxy A22 5G

Samsung Galaxy A22 5G

169
Tuotetta hyvin saatavilla.
Apple iPhone 13 Pro 5G, 128 Gt

Apple iPhone 13 Pro 5G, 128 Gt

1099
Katso edullisempi
DNA Asiakasetuhinta
Tuotetta hyvin saatavilla.
Xiaomi Redmi Note 10 5G

Xiaomi Redmi Note 10 5G

149
Norm. 179 €
Tuotetta hyvin saatavilla.

Pelit ja konsolit – joulun varmat suosikkilahjat.

Televisio on koko perheen yhteinen lahja.

Kuulokkeita lahjaksi musadikkareille.

Netti kotiin

Tilaa helppo ja koko kodin kattavan DNA Netti.

Ole huoleton, ota Laiteturva

alk. 6,90 €/kk
Ensimmäinen kuukausi veloituksetta.

 

Netti mukaan

Tablettiin, läppäriin tai mökille WiFi mukaan mokkulalla.

Tuomas Kyrön joulutarina

Tuomas Kyrö ei ole jouluihminen, mutta hän arvostaa hyviä ja toimivia yhteyksiä kaikkien ihmisten välillä.

Tarvitsetko apua?

DNa Kaupan asiantuntija palvelee chatissa ja auttaa valinnassa. Linjat auki ma - pe 8:00 - 21:00 ja la 9:00 - 16:30.

Varmista leppoisa joulu koko perheelle, kaikkiin ruutuihin:

Koko perheen viihdekeskus, kotona ja mukana. 

DNA TV Hubi puhelin- ja nettiliittymäasiakkaille DNA Asiakasetuhintaan.

Merry Christmas | C More

Samassa paketissa joulun leffamaraton, toivesarjat ja viihdettä tulevaan vuoteen.

  DNA Asiakasetuhinta -20%  

C More ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa.

Tuoman Kyrön Joulutarina

”Tärkeintä on kauneus”, mummi mietti raottaessaan verhoja. Maa oli vihdoin valkeana ja lunta tuiskusi lisää. Mummi halusi heti testaamaan tärkeintä joululahjaansa lastenlasten kanssa. Pelikonsoli oli yhdistetty televisioon, joukkue valittu ja vastustaja löytynyt verkon yli maailman toiselta laidalta. Mummi oli keskushyökkääjä, lapsenlapset molemmilla laidoilla. Joulupäivänä heillä olisi aikaa pelata kokonainen turnaus. Olennaista ei ole voitto, vaan kaunis maali jatkoajalla, mummi muistutti.

”Tärkeintä on itsensä tarkkailu”, ukki mietti ja istui pelureiden viereen. Hän katsoi rannettaan ja ilmoitti nukkumansa tunnit, unen laadun ja keskisykkeen. Koko ikänsä ukki oli merkinnyt lämpötilan ja hiihdetyt kilometrit lyijykynällä ruutuvihkoon, nyt kello tarkkaili häntä ja niin oli hyvä, yhdellä ehdolla. Käyttöohjeessa luvattiin, että älykello on iskun-, lian- ja vedenkestävä. Ukki työnsi kellon vesilasiin. Sukeltaminen oli joulupäivänä vaikeaa, joten lasi toimisi järvenä.

”Tärkeintä on kuunteleminen”, äiti mietti. Kuka vain osaa puhua, mutta keskittyminen toisten sanomisiin on vaikeampaa. Töissä on oltava äänessä ja otettava kantaa monella eri kielellä ja aikavyöhykkeellä. Tänään äiti puhuisi niin vähän kuin mahdollista. Hän kuuteli uusista kuulokkeista rikosromaania ja arveli tietävänsä syyllisen. Äiti liittyi muiden seuraan, raotti kuulokkeita korvilta ja kysyi miksi kello oli lasissa. ”Noku nyt ei voi sukeltaa”, lapset vastasivat.

Tuomas Kyrö ei ole jouluihminen, mutta hän arvostaa hyviä ja toimivia yhteyksiä kaikkien ihmisten välillä.

”Tärkeintä on hyvä yhteys muihin ihmisiin”, isä mietti ja avasi kannettavansa ukin lasin viereen. Pahinta nimittäin oli pätkivä wifi-yhteys. Hän koosti ja käsitteli eilen joulupöydässä otettuja kuvia, jotka jakoi perheen yhteiseen ryhmään. Ukille ne piti laittaa vielä myös sähköpostiin liitetiedostona, koska tämän mielestä varmuusvarastoja on oltava niin viljalle, marjoille kuin tärkeille valokuville. Perheenjäsenten puhelimet kilahtelivat, piippasivat ja visersivät eri paikoissa. Joulun merkittävin kuva oli se, kun ukki maistoi lihatonta kinkkua ja katsoi sen jälkeen pulssiaan älykellosta.

Lounasaikaan mennessä mummin ja lasten joukkue oli edennyt välieriin. Pelit ja koneet jäisivät tauolle yhteisen ruokailun ajaksi. Mutta kun pöytä oli katettu, lapsia ja ukkia ei löytynyt mistään. He eivät olleet huoneissaan, eivät autotallissa tai varastossa ja pian mummikin oli kateissa. Isä huomasi ulkona liikettä ja korkeassa kaaressa lentävää lunta. Eriväriset ja -kokoiset lapiot viuhuivat ilmassa. Varaston eteen oli syntynyt suuri lumikasa. Pian ukki laski varaston loivalta katolta lumikasaan pulkalla ja jatkoi matkaa pihan perälle. Lapset tulivat omilla pulkillaan perässä ja mummi liukurilla. Isä haki äkkiä puhelimen ja kuvasi kaiken talteen. Kun he illalla katsoivat videon yhdessä, mummi sanat kuuluivat selvästi: ”Vain kauniita laskuja!” 
 

Joulu 2021 on parasta aikaa muistaa ystäviä, sukulaisia ja perheenjäseniä. DNA:lta löydät joulun suosituimmat ja toivotuimmat lahjat pukinkonttiin. Tutustu joululahjaideoihin DNA Kaupoissa ja netissä.

Puhelimet pukinkonttiin

Uusi kännykkä on joulun puhutuin lahja. Tartu joulun 2021 puhelintarjouksiin, sillä DNA:lta löydät uusimmat Apple iPhone -puhelimet, Huawein uutuusmallit, Samsung Galaxy -sarjan puhelimet, suosituimmat OnePlus-puhelimet sekä Xiaomi-lippulaivapuhelimet.

Kuulokkeet ovat joulun toivelahja

Langattomat Bluetooth-kuulokkeet ovat olleet suosittu joululahjaidea jo vuosia. Sopisiko joululahjaksi vastamelukuulokkeet, nappikuulokkeet vai pelikuulokkeet? DNA:lta löydät kaikki joulun suosituimmat merkit: JBL, Sony ja monet muut.

Langaton kaiutin luo joulutunnelmaa

Langaton kaiutin soi upeasti ja luo tunnelmaa. Bluetooth-kaiutin on erinomainen joululahjaidea. DNA:lta löydät kaiuttimien huippumerkit: JBL, Sony, Harman Kardon, Samsung sekä monet muut.

Tietokone on joululahjaidea vailla vertaa

Pelitietokone vai läppäri? Peruskannettava vai kannettava kevään yo-kirjoituksiin? Kannettava tietokone tai pöytäkone on joululahjaidea vailla vertaa. Meiltä löydät parhaat merkit: Macbook, ASUS, Lenovo ja Acer.

Teräväpiirtotelevisio on koko perheen joululahja

Joulu 2021 on oiva tilaisuus hankkia joululahja äidille, isälle, vanhemmille, lapsille, koko perheelle. Televisio jos mikä kerää perheen yhteen ja joka tarjoaa iloa vuosiksi eteenpäin. Valitse teräväpiirto-TV tai televisio 4K UHD -tarkkuudella. TV:n kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Suositut älykellot ja aktiivisuusrannekkeet kinkun sulatteluun

Etsitkö joululahjaa, joka pysyy sykkeellä? Älykello ja aktiivisuusranneke on joululahja hänelle, josta haluat pitää huolta. Älykelloissa mukana rannesykemittaus, GPS-paikannus, treeniohjelmat ja jopa treenimusiikki. Valikoimassa Apple Watch -kellot, Garmin-älykellot sekä Huawei Watch -älykellot. Parhaat pelikonsolit ja pelit pukinkonttiin

Pukinkonttiin parempaa pelattavaa?

Pelikonsoli muuttaa TV:si viihdekeskukseksi. Valloita pelikentät FIFA21- sekä NHL21-pelissä, selviä voittajana The Last of Us-pelissä. DNA:lta löydät PlayStation 4 -pelikonsolit sekä uusimman PlayStation 5 -pelikonsolin. 

Joulun todellinen hyötylahja: riista- ja valvontakamera

Valvonta- ja riistakamera on kestävä joululahja, josta on hyötyä useaksi vuodeksi. DNA:lta löydät riista- ja valvontakamerat sisä- ja ulkokäyttöön, ladattavalla akulla ja mobiiliyhteydellä. Näillä kameroilla taltioit teräväpiirtovideot, myös pimeässä.

Robotti-imuri on joulun toivelahja

Robotti-imuri on oiva joululahja, josta riittää iloa joka viikolle, ympäri vuoden. DNA:n valikoimasta löydät Xiaomi- ja iRobot -robottipölynimurit, jotka imuroinnin lisäksi tarvittaessa moppaavat lattiat sekä tyhjentävät pölysäiliönsä automaattisesti. Voiko siivoaminen olla näin mukavaa?

DNA TV Hubi tuo viihdettä jouluun ja leffantäyteisen uuden vuoden

Varmista koko perheen leffahetket välipäiviksi ja tulevaan vuoteen - muista DNA TV Hubi! Koko perheen viihdekeskuksessa on kaikki valitsemasi viihde helposti samassa palvelussa, parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. Ja kun täydennät sitä vielä valitsemallasi kanavapaketilla - valitse vaikka V premium tai C More - uusi vuosi tuo tullessaan kaikkea kivaa sarjoista leffoihin ja huippu-urheilusta dokumentteihin.