Jääkiekko-ottelut suorina lähetyksinä DNA Asiakasetuhintaan!

Katso NHL, Liiga, CHL, SHL, Sveitsin National league ja muu huippu-urheilu suorina lähetyksinä! DNA:n puhelin- tai nettiliittymäasiakkaana katsot live-ottelut DNA Asiakasetuhintaan.

V premium ja C More Total+ tarjoaa:

  • Maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat
  • Runsaan kattauksen muuta urheilua
  • Suoratoistopalvelun
  • Elokuva ensi-iltoja ja uutuussarjoja

     

Tilaa DNA Asiakasetuhintaan

NHL ja V premium


Suosikkina uuteen NHL-kauteen luistelee taas Colorado Avalance. Onnistuvatko Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen toistamiseen? Kaudella 2022-23 pelataan kaikkiaan 1312 peliä, mikä tekee 82 peliä per joukkue. Näet ne kaikki V premiumilta ja Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelusta.

Telia Liigapassi ja C More Total+

 

Liigaa tietenkin – ja oman maan lätkää! Mikä sen parempaa, kuin kotipeli parhaassa seurassa, kotona tai paikan päällä. Viekö Tappara taas kannun, ensimmäisen uudessa Tampereen areenassa? Vai juhlitaanko vaihteeksi Raksilassa? Se selviää, kun valitset sopivan kisakatsomon – C More Totalin tai Telia Liigapassin. Molemmissa pelataan jo!

CHL


Champions Hockey Leaguen eli CHL:n mennyt kausi päättyi ruotsalaisen Rögle BK:n voittoon. Tappara jäi kakkoseksi, parhaana suomalaisjoukkueena. CHL-kaudella 2022-23 Suomesta mukana ovat TPS, Tappara, Ilves sekä Jukurit. Pelit pelataan C Moren kanavapaketeilla: C More Sport, C More Total, C More Total+.

SHL

 

C More tarjoilee taas ruudut täyteen SHL-kiekkoa eli Ruotsin huippukiekkoa. Svenska hockeyligan -jäillä pelaa tällä kaudella peräti 31 suomalaispelaajaa, minkä lisäksi sinivalkoista väriä näkyy myös kaukalon toisella puolella, valmennus- ja toimistohommissa. Suoria suomeksi selostettuja otteluita on luvassa runkosarjan aikana yhteensä noin 50 kappaletta.

 

MESTIS

Mestiksen uusi kausi alkaa 22. syyskuuta. Käsillä on historiallinen painos, kun latvialainen HK Zemgale liittyy sarjaan. C More välittää kotikatsomoihin kaikki Mestis-ottelut sekä kuukausittaisen ottelustudion.

Suomalaisseurat saavat uuden haastajan Latviasta. Maansa hallitseva mestari HK Zemgale pelaa alkavalla kaudella täydet 52 ottelua runkosarjaa – 26 ottelua vieraskaukaloissa Suomessa ja saman verran kotonaan Latviassa. 

Sveitsin National League

 

Uusilla suomalaistähdillä täydentynyt Sveitsin jääkiekkoliiga, National League on tällä kaudella täynnä huippunimiä. Suomalaispelaajienkaan osalta kausi ei jätä kylmäksi: Sami Vatanen, Valtteri Filppula, Teemu Hartikainen, Markus Granlund sekä Mikko Lehtonen luistelevat Sveitsin pääsarjassa. C More on sopinut sarjan esitysoikeuksista aina kauteen 2026–2027 saakka.

 

Ottelut suorana ja parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla

Pikkumustan, haamutorjunnat ja muut kaukalon huippusuoritukset näet parhaalla kuvanlaadulla, kun kotonasi on nopea DNA Netti, DNA TV Hubi ja V premium tai C More Total. Katso NHL:n, SHL:n tai CHL:n tuleva kausi suorana tai jälkilähetyksinä ja varmista rennot oltavat myös pelien välissä. DNA TV Hubi on koko perheen viihdekeskus kotona ja mukana. Pelit ja muun viihteen saat halutessasi myös peilattuna mökkitelkkariin tai suorana selaimeen ja DNA TV -mobiilisovellukseen. 

Tilaa DNA TV Hubi, nopea DNA Netti ja V premium tai C More Total helposti yhdellä tilauksella

Tilaa tästä

Usein kysytyt kysymykset