DNA Hack 23.–27.1.2017 DNA Talossa

Elämä on. Let’s hack it!

DNA Hack ottaa spurtin urheilumaailmaan: kyseenalaistaa, uudistaa ja uskaltaa. Testaa, kokeilee ja ehdottaa. Tarttuu urheilu- ja sisältömarkkinointia sarvista ja ravistaa. Nyt annetaan mennä, sillä DNA Hack on täällä.

 

DNA Hack Twitterissä

DNA Hackin tuomaristo


Tavoitteena on kuluttajalähtöiset innovaatiot. Hack-viikko haastaa tiimit ja dnalaiset luomaan uusia sisältöpalveluita asiakkaillemme.

Kati Sulin, CDO


Odotan tulevan ja perinteisen ristiinpölyttymistä. Tajunnanräjäyttäviä konsepteja.

Christoffer von Schantz, strategiajohtaja

 
Haluan kuulla esityksiä, jotka mahdollistavat hienon palvelu-
kokemuksen, teknologian ja datan mahdollisuuksia hyödyntäen.

Anu Nissinen, hallitusammattilainen

 
Odotan uudenlaisia ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin. Nyt kohtaavat DNA, tiimit, palvelut, sisällöt, uusi tekniikka ja data.

Jarno Haikonen, viihdeliiketoimintajohtaja

 

Osallistujatiimit

TeamUp

TeamUp on urheilun, musiikin ja taiteen fanitusyhteisö, jossa fanitus on palkitsevampaa ja merkityksellisempää. Tuskin maltamme odottaa mitä kaikkea saamme aikaan yhdessä DNA:n ja muiden tiimien kanssa urheilusisältöä, yhteisöllisyyttä, ja fanittamisen pelillisyyttä yhdistämällä!

Xlab/Uberclick

Xlab Oy on suomalainen teknologiayritys, joka toteuttaa perustajiensa visiota luoda tulevaisuuden fanikamera-konseptia. Uberclick-tuotteemme on yhdistelmä suomalaista insinööriosaamista ja edelläkävijyyttä kansainvälisesti validoidulla ja kasvavalla Fan Engagement -markkinalla.

Reffin Movies

Reffin Movies’ aim is to build a media channel that becomes the voice of refugees and their supporters on a global scale. Grass root media can act against discrimination by creating a positive movement that breaks barriers by uniting people for a good cause. Reffin Movies’ channel focuses on great content that will be distributed to millions of viewers all over the world. We aim to have social impact and believe in diversity as an engine for economy growth!

LiveRing

LiveRing on sosiaalinen LIVE video sovellus, jolla voit jakaa hetkiä kaveriporukan tai koko maailman kanssa. Tarjoamme uusia interaktiivisia tapoja nauttia viihteestä, yhdessä!

Choicely

Choicelyn tiimi koostuu 10:stä ammattilaisesta jotka kehittävät pitkäjänteisellä työllään maailman kehittyneintä äänestysalustaa. Erilaiset taustat ja osaamiset tukevat toisiaan ja tiimimme uskoo voimakkaasti globaaliin menestykseen.

Sportacam

Sportacam on maailman ensimmäinen sosiaalinen media. Sportacamissa sporttifanit kommentoivat toistensa postauksiin omilla kasvoillaan, eivät tekstillä. Se on sosiaalista.

UGMore

UGmore tarjoaa urheilu- ja viihdealojen staroille mahdollisuuden ansaita tuloja vastineeksi ainutlaatuisesta sisällöstä, jota starat jakavat yksinoikeudella faneilleen kehittämässämme PEEK-mobiilisovelluksessa.

Robust North / Arilyn

Arilyn on suomalainen AR/VR -alan edelläkävijä. Tarjoamme parhaat työkalut virtuaaliseen tarinankerrontaan markkinoinnin, median ja viihdealan toimijoille.

Dingle

Datalla johdetun sisältömarkkinoinnin ammattilaiset palveluksessanne. Aseinamme rohkeus, kokeilunhalu ja järkähtämätön luottamus siihen, että toisintoimijat vievät pelin.

Kuubi

Kuubi on luovan markkinoinnin asiantuntijatoimisto aina ylätason strategiasta sisältötuotantoon ja jakeluun asti. Luotamme laadukkaan tarinankerronnan taian ja teknologian liittoon - paketoiden tiedon ja tunteen.

Sanoma Content Marketing

Sanoman sisältömarkkinointirosterissa haastetta ratkoo osaava joukkue, jolla on kokemusta tiukoista pelipaikoista ja menestyksekkäistä luovista ratkaisuista. Olemme valmiit sinnikkääseen työhön – alkuvihellyksestä lopputuuletukseen.