Golfin tärkeimmät turnaukset V sport golfissa

V sport golf ja V premium näyttää DP World Tour, LPGA Tour, Major-turnaukset ja muut golf-kisojen lähetykset suorana.


V sport golf

19,95 €/kk
tai 0 €/1 kk, jatkossa 19,95 €/6 kk

Kattavaan urheilupakettiin sisältyy:

  • Viaplay -sovellus
  • PGA Championship
  • The Open
  • Osa otteluista katsottavissa 48 tunnin ajan


Tilaa V sport golf

Golf-kauden paras väylä – tilaa kerralla kisat, nopea netti ja muu viihde

Kauden parhaat viheriöt varmistat hankkimalla nopean DNA Netin, DNA TV Hubin ja valitsemasi kanavapaketin kätevästi yhdellä tilauksella. Katso golf-kisat suorana HD-laadulla ja viihdy mainiosti myös kisojen välissä. DNA TV Hubi on koko perheen viihdekeskus kotona ja mukana, jossa on paras mahdollinen HD-kuvanlaatu, tuhansia maksuttomia ja maksullisia pelejä sekä ajankohtaisia viihde- ja hyötysovelluksia. Swingit saat kotitelkkariin ja halutessasi myös peilattuna mökkitelkkariin tai suorana selaimeen tai DNA TV -mobiilisovellukseen. Hole in one!

Tilaa DNA TV Hubi, nopea DNA Netti ja valitsemasi kanavapaketti, helposti yhdellä tilauksella.

Tilaa

Usein kysyttyä

Mitkä kanavapaketit sisältävät golfia?

V premium- ja V sport golf -kanavapaketeilta näet kaikki merkittävät kisat: European Tour, PGA Championship, US Open, The Open sekä Ryder Cup, LPGA Tour ja naisten Major-turnaukset. Satunnaisesti mukana myös Asian Tour. Kisojen väleissä näet golfiin liittyviä makasiiniohjelmia.

DNA:n puhelin- tai nettiliittymäasiakkaana katsot kisat V premiumilta DNA Asiakasetuhintaan.

Voiko golfia seurata myös puhelimelta tai tabletilta?

DNA TV Hubilla seuraat golf-kisat millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla ja tietenkin kotitelkkarilla, kotona ja mökillä.  Nopealla DNA Netillä ja DNA TV Hubilla katselet koko golf-kauden pätkimättä ja huippulaadulla.

Halutessasi voit keskittyä pelkkään urheiluun ja valita V sport golfin tai ottaa urheilun ja golfin rinnalle muutakin: V premium näyttää lisäksi huippuleffat, sarjat ja lastenohjelmat, monipuolisesti katsottavaa koko perheelle

Golfin live-lähetykset
Kun tilaat V premiumin tai V sport golfin, näet kaikki tulevan kauden merkittävimmät golf-kisat ja -turnaukset suorana lähetyksenä. 

Major-turnaukset: US Open, DP World Tour ja PGA Tour
DNA:n asiakkaana katsot golf-turnaukset suorana ja DNA Asiakasetuhintaan. Kun tilaat V premium -kanavapaketin, koko perhe viihtyy leffojen, sarjojen ja lastenohjelmien parissa kisojen välissäkin.

Onnistuneen golf-kierroksen kulmakivi: DNA TV Hubi
DNA TV Hubissa on viihde yhdessä paikassa, siellä missä sinäkin. Katso läheltä kauden merkittävimmät golf-kisat ja nauti V premiumin muusta viihteestä. Nopealla DNA Netillä ja DNA TV Hubilla golf-kisan jännityksestä nauttii pätkimättä ja huippulaadulla.