Meiltä laitteet ja liittymät eräilyyn

Riistakamera ja sen liittymä valvovat yhdessä, niin kotona kuin mökillä:

Valvonta- ja riistakamerat tuovat turvaa ja helpotusta arkeen

Arveluttaako kesämökin turvallisuus tai huolettaako lemmikkieläinten hyvinvointi? Ratkaisun tarjoavat edistykselliset ja edulliset valvonta- ja riistakamerat.

Riistan kuvaamiseen ja tarkkailuun kehitetty Uovisionin Compact 4G LTE Cloud on ammattitason etäohjattava riistakamera, joka sopii mainiosti mm. viljelysten ja istutusten seurantaan sekä luonnon nelijalkaisten ja siivekkäiden liikkujien tarkkailuun. Pölyn- ja roiskeenkestävän kotelonsa ansiosta Uovisionin Compact 4G LTE Cloud palvelee myös esimerkiksi kesämökin kelikamerana sekä yksityistien vahtina.

Inframustasalaman ansiosta kamera kuvaa yön pimeydessä välähtämättä ja ihmisen silmälle näkymättömänä. Uovision Compact 4G LTE Cloud -kamera tukee nopeaa 4G-verkkoa ja lähettää kuvat käyttäjän puhelimeen. Videot ja valokuvat on mahdollista tallettaa ilmaiseen LinckEazi-pilvipalveluun. Paristokäyttöinen Uovision Compact 4G LTE Cloud -riistakamera liittyy DNA:n 4G-verkkoon ilman monimutkaisia asennuksia.

Aina tarkkana, ilman johtoja

Vesitiivis ja akkukäyttöinen Reolink Go 4G -valvonta-kamera toimii luotettavasti sisällä ja ulkona hyödyn-täen 4G/3G-verkkoa. Reolink Go 4G soveltuu erin-omaisesti mm. kodin ja kesämökin turvallisuudesta huolehtimiseen, veneen, asuntovaunun tai koiratar-han valvontaan sekä eläinten kuljetuksen aikaisen hyvinvoinnin tai niiden ruokintapisteen täyttöasteen seurantaan.

Reolink Go 4G -valvontakameran käyttöönotto on helppoa. Asenna kameraan muistikortti ja microSIM-kortti, lataa ja asenna kameran akku, kiinnitä kamera haluamaasi paikkaan ja lataa itsellesi Reolink App -sovellus. Sen avulla pääset säätämään kameran asetuksia sekä katsomaan reaaliaikaista videokuvaa ja kameran kuvaamia tallenteita.

Molempien kameroiden kaveriksi tulee valita DNA Laitenetti Plus -liittymä, joka on suunniteltu erityisesti riistakameroiden ja valvontakameroiden kuvan ja videon välittämiseen.

Eräilijän digilaitteet ennakoivat säätä ja pitävät kartalla

Nykyaikainen teknologia auttaa eräilijää ammentamaan enemmän upeasta ulkoilmaelämästä. 

Lämmön-, iskun- ja vedenkestävä Garmin Instinct GPS-älykello ei pelkää syviäkään vesiä tai arktisia olosuhteita. Kello hyödyntää useaa satelliittijärjestelmää, joten paikannus onnistuu tarkasti haastavassakin maastossa. Kellosta löytyy myös kolmiakselinen sähköinen kompassi auttamaan leiripaikan löytämisessä. Lisäksi Garmin Instinct mittaa korkeuden ja ilmanpaineen, jolloin metsästäjät ja kalastajat pystyvät varautumaan säätilan muutoksiin. Kello on yhdistettävissä yhteensopiviin Garmin Alpha®-koiralaitteisiin koirien tilapäivitysten ja hälytysten saamiseksi suoraan ranteeseen. Edistyksellinen optinen rannesykemittaus ja esiladatut suoritusprofiilit mm. patikointiin, maastopyöräilyyn ja uintiin tekevät Garmin Instinct GPS-kellosta luotettavan suunnannäyttäjän sekä eräilijälle että aktiiviurheilijalle.

Lujatekoinen älypuhelin metsästäjän käteen

Metsästyspuuhissa teknologia joutuu usein kovalle koetukselle, mutta Caterpillar Cat S52 -puhelin on valmis ottamaan haasteen vastaan. Tämä lujatekoinen älypuhelin sietää syksyn kaatosateet ja kovatkin iskut hirvimetsällä rymyttäessä. Virtaviivaisesti muotoiltu, armeijatason kestävyyttä tarjoileva Cat S52 näyttää hyvältä ja sopii kätevästi taskuun. Sony-kaksoispikselianturin sekä isokokoisen F/1.8:n aukon ja suuren 1,4 µm pikselikoon ansiosta päivän saaliin kuvaaminen onnistuu nopeasti ja tarkasti myös ilta- ja aamuhämärässä. Kirkasta 5,65 tuuman kosketusnäyttöä on helppo käyttää passissa hanskat kädessä ja se on suojattu kolhuja kestävällä Gorilla Glass -lasilla. Puhelimen pitkäkestoiseen ja pikaladattavaan 3100 mAh:n akkuun saa tunneiksi virtaa vain muutaman minuutin latauksella.
 

Metsään ja vaellukselle parhaat seuralaiset; puhelimet, varavirtalähteet ja älykellot: