DNA:n asiakkaana saat etuja

Huh huh, mikä lista. On muuten etuja! DNA:n asiakkuudesta on rahanarvoista hyötyä.

Voit tarkistaa etusi soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 550 044 (ark. 9–20, la 10–16).

DNA Takuuhinta Kotka

DNA Takuuhinnalla puhelimet automaattisesti pohjahintaan

Myymme puhelimet pohjahintaan, eli vähintään yhtä edullisesti kuin vertailemamme kilpailijat verkkokaupoissaan. Löydät vertailun jokaisen puhelimen tuotesivulta.

Edullisia puhelimia DNA asiakasetuhintaan

3 vuoden pidennetty DNA takuu

Onpa huoletonta! Saat pidennetyn 3 v takuun kaikkiin meiltä ostamiisi puhelimiin, tabletteihin ja valikoituihin älykelloihin ilman lisämaksua.

Lue DNA Takuusta

Netti mukaan DNA Asiakasetuhintaan

Keskittämisetuna Netti mukaan DNA Asiakasetuhintaan

Minne menetkin, ota netti mukaan! DNA Liikkuva 4G 100M -liittymällä käytät nettiä huoletta niin tabletissa kuin mokkulalla, kotona ja mökillä. Nopeus on jopa 100 Mbit/s, nettiä riittää useammallekin käyttäjälle samaan aikaan.

Tutustu ja tilaa

Kanavapaketit DNA Asiakasetuhintaan

Kanavapaketit 20% edullisemmin

Puhelinliittymäasiakkaanamme saat valitut kanavapaketit 20% edullisemmin. Mukana mm. C More Total, C More, V premium ja Mix-kanavapaketit.

Tutustu kanavapaketteihin

DNA Laitenetti

DNA Laitenetti 1,90 € /kk 60 kk ajan

Puhelin- tai nettiliittymäasiakkaanamme saat laitenetin etuhintaan alkaen 1,90 €/kk. Tämä liittymä on suunniteltu erityisesti kodin tai kesämökin mittareiden ja älylaitteiden etäohjaukseen ja muihin satunnaisen ja vähäisen tiedonsiirto- ja tekstiviestiyhteyden tarvitseviin laitteisiin.

Tilaa DNA Laitenetti

DNA TV 2kk 0 €

DNA TV 2kk 0 €

Liittymäasiakkaana saat DNA TV -palvelun kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi. Sen jälkeen tilaus jatkuu normaalilla hinnalla 6,90 €/kk. Etu koskee vain uusia DNA TV asiakkaita.

Tilaa DNA TV