Black Friday 2023

Black Friday on tältä erää päättynyt. Tutustu DNA:n muihin mahtaviin laitetarjouksiin!

Black Friday 2023

 

Mikä on Black Friday?

Black Friday eli musta perjantai on kiitospäivän jälkeinen perjantai, joka on huippusuosittu ostospäivä Yhdysvalloissa. Päivän nimi juontaa juurensa 1950-luvun Philadelphiaan, jolloin kiitospäivän jälkeistä ostospäivää alettiin kutsua mustaksi perjantaiksi vilkkaasta liikenteestä johtuen. Black Friday -päivänä kauppiaat kilpailevat uskomattomilla tarjouksillaan ja joulumyynti alkaa. Black Fridayn jälkeistä maanantaita kutsutaan Cyber Monday -päiväksi, jolloin tarjoukset siirtyvät nettikauppoihin. Vuonna 2023 Black Friday osuu perjantaiksi 24.11, joten Cyber Monday on maanantaina 27.11. 

 

Päivitä puhelimesi uuteen tai osta toivelahjat pukinkonttiin

Oli kyseessä sitten lahja itselle tai toiselle niin DNA:n Black Pink Fridaysta löytyy puhelimia jokaiselle kaikilta huippumerkeiltä. Suosituimmat ja himoituimmat mallit, joista voit valita parhaimman ja nyt vielä edulliseen Black Pink Friday hintaan! DNA:lta saat kaikki puhelimet DNA Takuuhintaan. Se takaa, että myymme kaikki puhelimet vähintään yhtä edullisesti kuin Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone, Elisa ja Telia verkkokaupoissaan. Näet jokaisen puhelimen DNA Takuuhinnan puhelimen esittelysivulta! Tarjolla on mm. Apple, Huawei, Honor, Nokia ja Samsung -puhelimia, korottomalla ja kuluttomalla DNA Maksuajalla sekä 3 vuoden pidennetyllä DNA takuulla. 

Kuulokkeet ja kaiuttimet ohittamattomaan hintaan

Kaipaatko lisää bassoa vai haluatko muuten vain päivittää omat kuulokkeesi astetta parempiin? Langattomat kuulokkeet ovat arjen pelastaja, eikä sotkeutuvista johdoista tarvitse enää murehtia. Etsit sitten kuulokkeita kävelylenkille tai isompia kaiuttimia, jotka sopivat kotisi sisustukseen ja jotka myös soivat kauniisti. Black Pink Friday tarjoaa mm. JBL:n, Applen sekä Sonyn kaiuttimia ja kuulokkeita uskomattomilla alennuksilla.

Teräväpiirto-TV:t huimaan alennushintaan

Black Pink Friday on loistava tilaisuus hankkia uusi televisio. Teräväpiirto tv:t monilta tunnetuilta merkeiltä vievät katselukokemukset kokonaan uudelle tasolle. Hyvässä televisiossa yhdistyvät leffateatteri ja tunnelmallinen kisakatsomo. Black Pink Fridayn tarjonnassa ovat mukana mm. Mukana mm. Samsungin, LG:n ja Philipsin 4K UHD -televisiot.

Tehokkaat kannettavat työhön ja opiskeluun

DNA:n Black Pink Fridayn tarjouksista löytyvät tietokoneet moneen eri tarkoitukseen ja jokaiselle jotakin. Black Pink Fridayn valikoimasta löytyvät tehokkaat pelitietokoneet, opiskelijan tarpeisiin soveltuvat läppärit ja suorituskykyiset tietokoneet työskentelyn tueksi unohtamatta edullisia peruskannettavia Acerilta ja Lenovolta.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet huippuedullisesti

Haluatko lisäboostia treenaamiseen vai oletko haaveillut älykellosta uutta treenikaveria? Black Pink Friday on loistava tilaisuus hankkia  mm. Suunto, Apple ja Huawein älykello tai aktiivisuusranneke huippuhintaan. Saisiko olla rannesykemittaus, GPS-paikannus vai jopa treenimusiikki kellossasi? Otatko jonkun näistä vai kaikki ominaisuudet? Kurkkaa Black Pink Fridayn älykellot ja aktiivisuusrannekkeet ja hanki itsellesi huippuedullista elekronikkaa arkeen.

Muista myös tarvikkeet pelaamiseen 

Pelikonsoli muuttaa TV:si viihdekeskukseksi. Black Pink Friday tarjonnasta löydät lisäksi myös hyödylliset tarvikkeet pelaamiseen. Uusi pelikonsoli innostaa siirtymään uusiin pelimaailmoihin, joissa voit nostaa joukkueellesi palkintopokaalin kohti taivaita, taistella hirviöitä vastaan tai selvitä voittajana tasohyppely-räiskinnästä.