Joululahjaideat

Joulu on parasta aikaa muistaa ystäviä ja sukulaisia. Tässä joululahjavinkit pukinkonttiin, näitä lahjoja toivotaan joka joulu. 

Puhelimet pukinkonttiin

Uusi puhelin on joulun puhutuin lahja. Meiltä löydät uusimmat ja suosituimmat puhelimet, jotka saat aina DNA Takuuhinnalla pohjahintaan. Valitse mieluisin ja anna lahjaksi vaikka lapselle, puolisolle tai vanhemmalle! 

DNA:n asiakkaana saat etuja

DNA Takuuhinta

Myymme puhelimet pohjahintaan, eli vähintään yhtä edullisesti kuin vertailemamme kilpailijat verkkokaupoissaan. Leikatut hinnat näet puhelimen tuotesivulla.

3 vuoden pidennetty DNA Takuu

Saat pidennetyn 3 v takuun kaikkiin meiltä ostamiisi puhelimiin, tabletteihin ja valikoituihin älykelloihin ilman lisämaksua.

Koroton ja kuluton DNA Maksuaika

Asikkaanamme saat halutessasi jopa 3 vuotta korotonta ja kulutonta DNA Maksuaikaa.

Vanhasta puhelimesta reilu DNA Vaihtohyvitys

Saat toimivasta tai viallisesta puhelimesta reilun DNA Vaihtohyvityksen. Mitä siistimpi laite ja uudempi malli, sitä parempi hyvitys.

Kuulokkeet ja muut lisätarvikkeet

Anna tänä jouluna parempia soundeja. Meiltä löydät uusimmat kuulokkeet ja monet muut lisätarvikkeet eri tarpeisiin.

Kaipaatko inspiraatiota joululahjoihin? Lue tästä DNA:n lahjavinkit

Joululahja sisarukselle

Uutuuspuhelin tai tabletti, älykello tai aktiivisuusranneke? Entäpä entistäkin laadukkaampi netti, joka jaksaa pyörittää ne upeimmatkin leffat ja koko perheen suosikit – tai jotain pientä tarpeellista: näytönsuoja, suojakuori, muistikortti, varavirtalähde tai jotain muuta toivottua? Laadukkaina valmistajina mm. Celly, Nokia, Kodak, Apple, Samsung, Huawei ja monet muut.

Joululahja vanhemmalle, joka ansaitsee vain parasta

Uusi puhelin, aktiivisuusranneke, älykello tai tabletti. Vanhemman makuun valittu kanavapaketti, lisää huolettomuutta tietoturvalla vai kenties ansaittuja lomapäiviä mökille ja DNA TV laiturille mukaan?

Joululahja viihteen ystävälle

Uudella puhelimella näkee tietysti terävällä kuvanlaadulla viihteen. Tai entäpä vauhdin ystävälle astetta vauhdikkaampi ja toimintavarmempi netti? Uusi televisio ja urheilua koko ruudun täydeltä ilahduttaa aina. Ja tietenkin DNA TV:n voi antaa kenelle hyvänsä viihteen fanille – siitä riemuitsee myös koko perhe! Pientaloasujalle riistakamera tai valvontakamera voi olla toivottujen lahjojen listalla.

Joululahja kumppanille tai puolisolle

Sinä tunnet elämäsi valon parhaiten, mikä joululahja osuisi parhaiten: upouusi puhelin, kuulokkeet, suoratoistopalvelun sarjamaraton seurassasi tai DNA TV – paikka yhteisille tuleville suosikkisisällöille? Tai muhkeammat soundit & soundbar? Peli, pelitietokone, pelikuulokkeet tai se puuttuva pelikonsoli? Astetta laadukkaammat kaiuttimet ovat musankuluttajan kestotoive. Uusi läppäri varmistaisi isomman lähikuvan silloin, kun puhelimen ruutu ei riitä.

Hänelle, jolla on jo kaikkea

DNA TV:stä on iloa kaikille – yhdellä tilauksella esimerkiksi vanhemmat voivat katsoa suosikkejaan yhdessä tai erikseen. Tai toisiko tietoturvapalvelu joulurauhan kodin kaikille laitteille? Onko vanhemmilla joku muu laite jo aikansa elänyt: robotti-imuri, tabletti, televisio tai tietokone? Modeemi ehkä muinaisajalta? Kaikki uusi elektroniikka ilahduttaa varmasti – ja pienemmällä budjetilla löytyy sopivia lisävarusteita.

Tilaa joululahjat netistä tai käy tutustumassa DNA Kaupassa, tulee se joulu sieltä vielä!

Katso kaikki tuotteet