Tietoturva-webinaari

Kyberuhkat Suomessa - ja kuinka suojautua

Tässä webinaarissa keskustelemme kyberuhkien tilasta Suomessa, pureudumme seuraavan sukupolven NGFW-palomuurin sielunelämään sekä syvennämme muita tietoturvaan liittyviä oppeja.

Käymme webinaarissa läpi monia kiperiä tietoturvakysymyksiä yrityksen verkon suojaamiseen liittyen, kuten:

  • Mitä tietoturvauhkia meillä täällä Suomessa liikkuu?
  • Miksi tilallinen palomuuri ei enää riitä?
  • Millainen on NGFW-palomuurin sielunelämä?
  • Miksi IPS-, Botnet-, AV- ja URL-suojaukset ovat tärkeitä yritykselle?
  • Mihin vaivaan auttaa SSL-purku?

Tietoturva-asiantuntijoina webinaarissa ovat Timo Lohenoja Fortinetiltä ja Ville Hapuoja DNA:lta. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.

Mikä webinaari? Katso webinaarin esittelyvideo.