DNA Webinaari: Kansainvälistyvän yrityksen tietoturva 27.8.2020

Webinaari: Kansainvälistyvän yrityksen verkkoyhteydet ja tietoturva

27.8.2020

Tässä webinaarissa keskustelemme turvallisen yritysverkon rakentamisesta ja tietoturvauhkien ennakoimisesta, kun yritys on suuntaamassa ulkomaille tai laajentamassa kansainvälistä toimintaansa.

Lähdemme liikkeelle turvallisen yritysverkon rakentamisesta ja erilaisista yhteysvaihtoehdoista – milloin kannattaa valita MPLS ja milloin SD-WAN voisi olla toimiva vaihtoehto. Pohdimme lisäksi parhaita tietoturvakäytänteitä, tietoturvan pahimpia sudenkuoppia sekä yrityksen sisäisen tietoturvakulttuurin tärkeyttä. Tämän jälkeen siirrymme pohtimaan verkon turvaamista ja siihen liittyviä ratkaisuja kansainvälisessä ympäristössä sekä kerromme, kuinka hyvin valitut verkkoyhteydet voivat olla koko yrityksen tietoturvan tukipilarina.

Webinaari antaa vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä turvallinen yritysverkko kustantaa?  
  • Mitä tulee huomioida verkkoyhteyksiä valittaessa? 
  • SD-WAN vs. MPLS? 
  • Mitkä ovat tämän päivän suurimmat tietoturvauhat?  
  • Mitkä ovat puolestaan suosituimmat tietoturvaratkaisut?

Tietoturva-asiantuntijoina webinaarissa toimivat Timo Lohenoja Fortinetiltä ja Juho Saarinen DNA:lta. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Timo Lohenoja, Fortinet

Juho Saarinen, DNA

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.

Mikä webinaari? Katso webinaarin esittelyvideo.