Webinaari: Kansainvälistyvän yrityksen tietoturva 27.8. | DNA Yrityksille
DNA Webinaari: Kansainvälistyvän yrityksen tietoturva 27.8.2020

Webinaari: Kansainvälistyvän yrityksen verkkoyhteydet ja tietoturva

27.8.2020 klo 10-10.30 

Tässä webinaarissa keskustelemme turvallisen yritysverkon rakentamisesta ja tietoturvauhkien ennakoimisesta, kun yritys on suuntaamassa ulkomaille tai laajentamassa kansainvälistä toimintaansa.

Lähdemme liikkeelle turvallisen yritysverkon rakentamisesta ja erilaisista yhteysvaihtoehdoista – milloin kannattaa valita MPLS ja milloin SD-WAN voisi olla toimiva vaihtoehto. Pohdimme lisäksi parhaita tietoturvakäytänteitä, tietoturvan pahimpia sudenkuoppia sekä yrityksen sisäisen tietoturvakulttuurin tärkeyttä. Tämän jälkeen siirrymme pohtimaan verkon turvaamista ja siihen liittyviä ratkaisuja kansainvälisessä ympäristössä sekä kerromme, kuinka hyvin valitut verkkoyhteydet voivat olla koko yrityksen tietoturvan tukipilarina.

Webinaari antaa vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä turvallinen yritysverkko kustantaa?  
  • Mitä tulee huomioida verkkoyhteyksiä valittaessa? 
  • SD-WAN vs. MPLS? 
  • Mitkä ovat tämän päivän suurimmat tietoturvauhat?  
  • Mitkä ovat puolestaan suosituimmat tietoturvaratkaisut?

Tietoturva-asiantuntijoina webinaarissa toimivat Timo Lohenoja Fortinetiltä ja Juho Saarinen DNA:lta. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

 

Ilmoittaudu webinaariin!

Mukaan kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan sinulle. Toimitamme tallenteen kaikille ilmoittautuneille, joten pääset katsomaan webinaarin silloin, kuin sinulle sopii.

Timo Lohenoja, Fortinet

Juho Saarinen, DNA

Mikä webinaari? Katso webinaarin esittelyvideo.