Secure SD-WAN – tietoturvallista verkkojen ja liikenteen hallintaa

Liiketoiminnan digitalisaatio ja pilvipalveluiden käytön lisääntyminen muuttavat yritysten tarpeita verkko- ja tietoturvaratkaisuille. Verkkokapasiteetin älykäs hyödyntäminen, pilvipalveluiden parempi käyttökokemus, joustavuus, vikasietoisuus, ohjelmoitavuus, tietoturva ja toimipisteyhteyksien keskitetty hallinta ovat keskeisiä vaatimuksia. Näihin tarpeisiin SD-WAN tarjoaa uusia, liiketoiminnan tarpeisiin mukautuvia toteutusmahdollisuuksia.

DNA:n Secure SD-WAN on seuraavan sukupolven SD-WAN-ratkaisu, joka tarjoaa nykyaikaisen tavan toteuttaa toimipisteen yhteyksien ja sovelluskohtaisen liikenteen hallinnoinnin tietoturvallisesti. SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) tarkoittaa ohjelmistopohjaista verkon hallintaa.
 

Secure SD-WAN-ratkaisun hyödyt ovat tyypillisesti suurimmat, kun

  • toimipisteitä on useita, erityisesti useassa maassa 
  • toimipisteillä on käytettävissä useita WAN-yhteyksiä 
  • yrityksellä on käytössään pilvipalveluita tai palvelut ovat siirtymässä pilveen 
  • toimipisteen paikallista internet-yhteyttä halutaan hyödyntää pilvipalveluiden käyttöön ja samalla tarvitaan yritysverkon liikennöintiä kustannustehokkaalla tavalla
  • halutaan priorisointia ja kuormanjakoa liiketoiminnan kriittiille sovelluksille.

Toimipisteen internet-yhteyttä voidaan samanaikaisesti hyödyntää yrityksen sisäisen verkon yhteyksiin sekä pilvipalveluiden ja internetin käyttöön. Secure SD-WAN-ratkaisuun voit liittää myös kiinteän tai langattoman lähiverkon palvelut, jolloin hallitset ratkaisua keskitetysti yhtenäisen tietoturvapolitiikan avulla. LAN-kytkimet ja WLAN-tukiasemat integroituvat saumattomasti toimipisteen Secure SD-WAN päätelaitteeseen.

Secure SD-WANin keskeiset ominaisuudet

 

Asiakashyödyt

Sujuvaa työntekoa suurellakin liikennemäärällä hyödyntäen paikallisia internet-yhteyksiä sekä sovelluskohtaista vikasietoista liikenteenohjausta. Tärkeimpien sovellusten sujuva käyttö  sovelluskohtaisella liikenteenhallinnalla.

Tietoturvallinen ja kustannustehokas tapa toteuttaa usean toimipisteen yritysverkko. Tietoturvallinen palveluiden käyttö ja turvallinen pääsy pilvipalveluihin.

Joustavuus yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin: näkyvyys verkon liikenteeseen, sovelluskohtainen liikenteen optimointi ja helppo muutosten hallinta.

Huoleton hallinta. Helppo palvelumalli sekä keskitetty näkyvyys verkkoon ja tietoturvaan. Uusien toimipisteiden automatisoitu perustaminen vakioituihin toimipisteprofiileihin perustuen.

Täydentävät tuotteet

Yritysverkko- ja internet-yhteyksiä voidaan hallita ohjelmistopohjaisesti DNA:n Secure SD-WAN-ratkaisulla. Yhteydet voivat olla kiinteitä tai langattomia.

Lähiverkko yhdistää toimipisteen käyttäjät sisäverkkoon ja internetiin sujuvasti kiinteällä tai langattomalla yhteydellä.

Verkon uusi muoto - lue lisää!

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.