Secure SD-WAN – tietoturvallista verkkojen ja liikenteen hallintaa

Liiketoiminnan digitalisaatio ja pilvipalveluiden käytön lisääntyminen muuttavat yritysten tarpeita verkko- ja tietoturvaratkaisuille. Verkkokapasiteetin älykäs hyödyntäminen, pilvipalveluiden parempi käyttökokemus, joustavuus, vikasietoisuus, ohjelmoitavuus, tietoturva ja toimipisteyhteyksien keskitetty hallinta ovat keskeisiä vaatimuksia. Näihin tarpeisiin SD-WAN tarjoaa uusia, liiketoiminnan tarpeisiin mukautuvia toteutusmahdollisuuksia.

DNA:n Secure SD-WAN on seuraavan sukupolven SD-WAN-ratkaisu, joka tarjoaa nykyaikaisen tavan toteuttaa toimipisteen yhteyksien ja sovelluskohtaisen liikenteen hallinnoinnin tietoturvallisesti. SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) tarkoittaa ohjelmistopohjaista verkon hallintaa.
 

Secure SD-WAN-ratkaisun hyödyt ovat tyypillisesti suurimmat, kun

  • toimipisteitä on useita, erityisesti useassa maassa 
  • toimipisteillä on käytettävissä useita WAN-yhteyksiä 
  • yrityksellä on käytössään pilvipalveluita tai palvelut ovat siirtymässä pilveen 
  • toimipisteen paikallista internet-yhteyttä halutaan hyödyntää pilvipalveluiden käyttöön ja samalla tarvitaan yritysverkon liikennöintiä kustannustehokkaalla tavalla
  • halutaan priorisointia ja kuormanjakoa liiketoiminnan kriittisille sovelluksille.

Toimipisteen internet-yhteyttä voidaan samanaikaisesti hyödyntää yrityksen sisäisen verkon yhteyksiin sekä pilvipalveluiden ja internetin käyttöön. Secure SD-WAN-ratkaisuun voit liittää myös kiinteän tai langattoman lähiverkon palvelut, jolloin hallitset ratkaisua keskitetysti yhtenäisen tietoturvapolitiikan avulla. LAN-kytkimet ja WLAN-tukiasemat integroituvat saumattomasti toimipisteen Secure SD-WAN päätelaitteeseen.

Secure SD-WANin keskeiset ominaisuudet

 

Asiakashyödyt

Sujuvaa työntekoa suurellakin liikennemäärällä hyödyntäen paikallisia internet-yhteyksiä sekä sovelluskohtaista vikasietoista liikenteenohjausta. Tärkeimpien sovellusten sujuva käyttö  sovelluskohtaisella liikenteenhallinnalla.

Tietoturvallinen ja kustannustehokas tapa toteuttaa usean toimipisteen yritysverkko. Tietoturvallinen palveluiden käyttö ja turvallinen pääsy pilvipalveluihin.

Joustavuus yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin: näkyvyys verkon liikenteeseen, sovelluskohtainen liikenteen optimointi ja helppo muutosten hallinta.

Huoleton hallinta. Helppo palvelumalli sekä keskitetty näkyvyys verkkoon ja tietoturvaan. Uusien toimipisteiden automatisoitu perustaminen vakioituihin toimipisteprofiileihin perustuen.

Täydentävät tuotteet

Yritysverkko- ja internet-yhteyksiä voidaan hallita ohjelmistopohjaisesti DNA:n Secure SD-WAN-ratkaisulla. Yhteydet voivat olla kiinteitä tai langattomia.

Lähiverkko yhdistää toimipisteen käyttäjät sisäverkkoon ja internetiin sujuvasti kiinteällä tai langattomalla yhteydellä.

Verkon uusi muoto - lue lisää!

Mitä uutta 5G tuo yritysverkkoon?

Verkon rooli korostuu kiihtyvässä kilpailussa. Tukeehan verkkoratkaisusi yritystoimintaasi?

Pilvipalveluiden suosio kasvaa nopeasti ja organisaatiot tarvitsevat pilvistrategian

Tilaa maksuton opas ja ota pilvi haltuun!

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.