Toimipisteen verkottamispalvelut LAN/WLAN

DNA:n lähiverkko yhdistää toimipisteen käyttäjät sisäverkkoon ja internetiin sujuvasti kiinteällä tai langattomalla yhteydellä.

DNA:n Lähiverkkopalvelut yhdistää helpoksi palveluksi lähiverkon, palomuurin ja etäkäyttöratkaisun hallinnan, valvonnan ja ylläpidon. 

Palvelu toteutetaan kiinteänä LAN-ratkaisuna (Local Area Network) tai langattomana WLAN-ratkaisuna (Wireless Local Area Network). Asiakkaiden tarpeiden mukaan suunnitellut tukiasemat ja asetukset varmistavat sujuvan työnteon ja parhaan mahdollisen kapasiteetin. Palvelu skaalautuu helposti pienistä muutaman verkkolaitteiston hallittavasta ympäristöstä aina erittäin suuriin ja vaativiin asiakasverkkoympäristöihin.

Yrityksen lähiverkkopalvelussa DNA hallinnoi, valvoo ja ylläpitää asiakkaan verkkoympäristöä ympärivuorokautisesti ja reagoi vikatilanteisiin sovitun palvelutason mukaisesti. Palvelun voi yritys ottaa käyttöön joko ihan puhtaalta pöydältä tai siirtää yrityksen valmiin verkkoympäristön DNA:n ylläpitämäksi.

Uuden palvelun toimituksessa DNA suunnittelee ja toimittaa asiakkaalle käyttöön uuden, asiakkaan kanssa sovitun verkkoympäristön. Sisäkuuluvuuden kartoitus auttaa suunnittelemaan lähiverkon kattavuus ja kapasiteetti liiketoiminnan tarpeiden mukaan. DNA voi myös ottaa valvontaan ja ylläpitoon yrityksesi nykyisen lähiverkko-, palomuuri- tai etäkäyttöympäristön. Verkkoympäristön siirron DNA:n ylläpitoon ja hallintaan teemme aina hallitusti parhaiden käytäntöjen mukaan.

Tietoturvallinen toimipisteratkaisu keskitetyllä hallinnalla

Voit toteuttaa lähiverkkoratkaisun myös Secure SD-WAN -palveluun liitettynä, jolloin hallitset ratkaisua keskitetysti yhtenäisen tietoturvapolitiikan avulla. Kiinteän lähiverkon LAN-kytkimet ja langattoman lähiverkon WLAN-tukiasemat integroituvat saumattomasti toimipisteen Secure SD-WAN -päätelaitteeseen. Lue lisää Secure SD-WAN -palvelusta tai ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Asiakashyödyt

Luotettavat ja tietoturvalliset yhteydet toimipisteistä yrityksen palveluihin.

Sujuvaa työntekoa kattavalla lähiverkkopeitolla.

Helppo ylläpito ja muutosten hallinta DNA:n kattavalla hallinnointipalvelulla.

Täydentävät tuotteet

Palomuuri suojaa tehokkaasti lähiverkon, sovellukset ja työasemat verkon uhkilta ja antaa mahdollisuuden verkon sisällön sekä kapasiteetin valvontaan ja hallintaan.

Yritysverkko yhdistää toimipisteiden lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä.

Internet-yhteydet suoraan paikallisista toimipisteistä.

Pääsynhallinta rajaa pääsyn sisäverkkoon ja sen palveluihin asianmukaisille käyttäjä- ja laiteryhmille sekä toteuttamaan vierailijaverkkopalvelut.

Verkon uusi muoto - lue lisää!

Matkaopas yritysverkkojen tulevaisuuteen - viisi teemaa, joihin kannattaa perehtyä juuri nyt

Verkon uusi muoto - Matkaopas yritysverkkojen tulevaisuuteen

Miten 5G ja tietoturvan uudet vaatimukset vaikuttavat verkkoon?

Miksi valita DNA kumppaniksi

DNA on uuden työn edelläkävijä. Lue miksi meidät kannattaa valita kumppaniksi.

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.