Näin teknologia muuttaa työtä ja bisnestä vuonna 2021

Sukella vuoden 2021 tärkeimpiin teknologiatrendeihin.

Kehitys ei ole koskaan suoraviivaista. Sen osoitti vuosi 2020.

Se osoitti myös, että suomalaiset pystyivät minimoimaan vakavan terveyskriisin vaikutuksia uudella teknologialla. Poikkeusvuonna digitaaliset ratkaisut ovat pelastaneet monen yrityksen liiketoiminnan, työntekijän työpaikan ja lapsen koulutuksen.

Me DNA:n yritysliiketoiminnassa laitoimme propellihatun päähän ja tutkimme, miten maailma muuttuu tästä eteenpäin. Vanhaan normaaliin ei ole enää palaamista, ja edessä on uusi aika.

Lataa maksuton raportti ja tutustu teknologian ja digitalisaation uusimpiin tuuliin!

Tätä raporttimme tarjoaa:

Kiinnostavimmat trendit ja rutkasti lisäluettavaa

Trendiraporttimme on jälleen koottu sadoista lähteistä niin Suomesta kuin ulkomailta. Se ottaa kantaa meidän jokaisen liiketoiminnan ja arjen muutokseen, kartoittaa tulevaisuutta ja etsii vastauksia siihen, mitkä teknologiat muovaavat yrityksiä ja arkea vuonna 2021.

Mukana on 17 trendiä, joiden aihepiirit vaihtelevat etäkokouksista privaattiverkkoihin. Tiesitkö esimerkiksi, että yhä useampi suomalainen tekee töitä akkujen parissa? Entä mikä on SD-Branch? Entä miten koko koronavuosi vaikuttaa tapaamme tehdä työtä tulevaisuudessa?

Haastattelimme alan vaikuttajia – näin teknologia muuttaa maailmaa

Suomi sähköistyy kovaa vauhtia, mutta tiesitkö, että Suomi on myös akkukehityksen suurvalta? Oletko miettinyt, miten työpaikan yhteisöllisyyttä voi ylläpitää etänä? Entä millainen on tulevaisuuden työpäivä?

Tällä vuosikymmenellä teknologia todella tuli osaksi meidän jokaisen arkea. Siksi mallinnamme syvän pään teknologian ja innovaatioiden lisäksi sitä, miten teknologia muovaa jokapäiväistä työelämäämme.

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat raportin sähköpostiisi.

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.