Näin teknologia muuttaa työtä ja bisnestä vuonna 2021

Sukella vuoden 2021 tärkeimpiin teknologiatrendeihin.

Kehitys ei ole koskaan suoraviivaista. Sen osoitti vuosi 2020.

Se osoitti myös, että suomalaiset pystyivät minimoimaan vakavan terveyskriisin vaikutuksia uudella teknologialla. Poikkeusvuonna digitaaliset ratkaisut ovat pelastaneet monen yrityksen liiketoiminnan, työntekijän työpaikan ja lapsen koulutuksen.

Me DNA:n yritysliiketoiminnassa laitoimme propellihatun päähän ja tutkimme, miten maailma muuttuu tästä eteenpäin. Vanhaan normaaliin ei ole enää palaamista, ja edessä on uusi aika.

Lataa maksuton raportti ja tutustu teknologian ja digitalisaation uusimpiin tuuliin!

Tätä raporttimme tarjoaa:

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat raportin sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.