Webinaari: Pienyrityksen digiperusta kuntoon

Webinaari: Pienyrityksen digiperusta kuntoon

19.5.2021

Tässä webinaarissa käsittelemme pienille ja keskisuurille yrityksille tuiki tarpeellista digiperustaa, jonka varaan kasvua ja tulevaisuudenkestävyyttä on hyvä lähteä rakentamaan.

Digitalisaatio on muovannut monen yrityksen toimintaa – oli kyseessä sitten muutokset markkinassa, asiakkaiden odotuksissa tai tavassamme tehdä työtä. Viimeistään kuluneen vuoden aikana digiloikkia on otettu aikamoisina harppauksina, eikä tahti tule rauhoittumaan jatkossakaan. Viimeistään nyt on aika kiinnittää huomiota oman yrityksensä digitaalisiin peruspalikoihin, jotka luovat edellytykset reagoida muutoksiin ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Webinaarissa kerromme, minkälaisia digitaalisia valmiuksia tämän päivän liiketoiminta edellyttää yrityksiltä. Asiakkaat odottavat paikkariippumattomuutta asioinniltaan, mutta yhtä useampi työntekijä haluaa myös tehdä työtään etäolosuhteista käsin. Vinkkaamme, miten pidät yrityksesi tietoturvan ajan tasalla ja minkälaisin tietoliikenneratkaisuin mahdollistat sujuvat yhteydet liiketoiminnan tueksi. Lisäksi kerromme, kuinka otat näistä palasista hyödyt irti ilman omaa erityisosaamista.

Webinaari antaa vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitkä ovat digit peruspalikat ja miten saat sellaiset vaivatta käyttöösi
  • Minkälaisia muutoksia pk-yritykset ovat kohdanneet kuluneen vuoden aikana
  • Mihin kiinnittää huomiota verkkoratkaisuja tai liittymiä hankkiessa
  • Kuinka saat toimivan tietoturvan haltuusi ilman omaa it-osastoa
  • Miten vastaat asiakkaiden kehittyviin odotuksiin ja pysyt tavoitettavissa

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat DNA:n Tommi Hirvi sekä Kasvu Openin Jaana Seppälä. Webinaarin juontaa Sanelma Helkearo.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.