Webinaari: Pienyrityksen digiperusta kuntoon

Webinaari: Pienyrityksen digiperusta kuntoon

19.5.2021, 10–10.30

Tässä webinaarissa käsittelemme pienille ja keskisuurille yrityksille tuiki tarpeellista digiperustaa, jonka varaan kasvua ja tulevaisuudenkestävyyttä on hyvä lähteä rakentamaan.

Digitalisaatio on muovannut monen yrityksen toimintaa – oli kyseessä sitten muutokset markkinassa, asiakkaiden odotuksissa tai tavassamme tehdä työtä. Viimeistään kuluneen vuoden aikana digiloikkia on otettu aikamoisina harppauksina, eikä tahti tule rauhoittumaan jatkossakaan. Viimeistään nyt on aika kiinnittää huomiota oman yrityksensä digitaalisiin peruspalikoihin, jotka luovat edellytykset reagoida muutoksiin ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Webinaarissa kerromme, minkälaisia digitaalisia valmiuksia tämän päivän liiketoiminta edellyttää yrityksiltä. Asiakkaat odottavat paikkariippumattomuutta asioinniltaan, mutta yhtä useampi työntekijä haluaa myös tehdä työtään etäolosuhteista käsin. Vinkkaamme, miten pidät yrityksesi tietoturvan ajan tasalla ja minkälaisin tietoliikenneratkaisuin mahdollistat sujuvat yhteydet liiketoiminnan tueksi. Lisäksi kerromme, kuinka otat näistä palasista hyödyt irti ilman omaa erityisosaamista.

Webinaari antaa vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitkä ovat digit peruspalikat ja miten saat sellaiset vaivatta käyttöösi
  • Minkälaisia muutoksia pk-yritykset ovat kohdanneet kuluneen vuoden aikana
  • Mihin kiinnittää huomiota verkkoratkaisuja tai liittymiä hankkiessa
  • Kuinka saat toimivan tietoturvan haltuusi ilman omaa it-osastoa
  • Miten vastaat asiakkaiden kehittyviin odotuksiin ja pysyt tavoitettavissa

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat DNA:n Tommi Hirvi sekä Kasvu Openin Jaana Seppälä. Webinaarin juontaa Sanelma Helkearo.

Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin!

Pienyrityksen digiperusta kuntoon
19.5.2021, 10-10:30

Voit ilmoittautua webinaariin, vaikka aika ei olisi sinulle sopiva. Tarjoamme tallenteen kaikille ilmoittautuneille, joten voit katsoa webinaarin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ilmoittaudu