Lomavinkit kesään

Muista nämä ennen lomaa

Loma, oli se sitten lyhyt tai pitkä, edellyttää usein muutoksia yrityksen työjärjestelyissä. Listasimme avuksesi muutamia vinkkejä, jotka on hyvä huomioida hyvissä ajoin ennen loman alkamista. Näin voit siirtyä nauttimaan vapaista rennommin mielin. Kurkkaa myös vinkit liittymän käyttöön ulkomailla ja lataa valmiiksi loman hyödyllisimmät sovellukset!

Tarvitsetko apua?
Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 8–17.
SOITA 044 144 099

Ota Lomavastaaja käyttöön ja nauti lomasta ilman työpuheluita

DNA Mobiilivaihteen lisäpalvelu Lomavastaaja on automaattinen vaihde, jonka avulla puhelut voidaan siirtää valittuihin kohteisiin lomasi aikana. Näin palvelet asiakkaitasi myös silloin, kun et ole itse tavoitettavissa, ja saat nauttia lomastasi rauhassa.

Ota Lomavastaajan käyttöön hyvissä ajoin ennen lomasi alkua!

Lue ohjeet

Hoida lomasijaisen oikeudet kuntoon
- täytä valtakirja

Vain yrityksesi nimetty yhteyshenkilö saa asioida operaattoriasioissa DNA:n kanssa. Tilapäisen valtuutuksen voi tehdä oheisella lomakkeella. Palauta täytetty valtakirja sähköpostilla: yritysasiakaspalvelu@dna.fi.

Muistathan ilmoittaa lomasijaisellesi myös ajoissa tarvittavat yhteystiedot.

 

 

Rauhoita työmaili ja mieli

Lisää sähköpostin automaattiseen vastausviestiin poissaoloaikasi ja sijaisen tiedot, jotta viesti tavoittaa oikean henkilön ja asiat eivät jää roikkumaan loman ajaksi.

Jos olet asentanut työsähköpostin puhelimeesi, rauhoita lomapäiväsi työasioilta ja ota automaattinen synkronointi pois käytöstä.

Lähdössä ulkomaille? EU:ssa puhut ja surffaat nyt edullisesti!

Lue lisää EU:n roaming-hinnoittelusta sekä liittymän käytöstä muualla maailmassa.