Lomalaisen muistilista - vinkit yrityksille

Muista nämä ennen lomaa

Loma-aika edellyttää usein muutoksia yrityksen työjärjestelyissä. Listasimme avuksesi muutamia vinkkejä, jotka kannattaa huomioida hyvissä ajoin ennen loman alkamista. Näin voit siirtyä nauttimaan vapaista rennommin mielin. 

 

Tarvitsetko apua?

Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 8–17. Saat palvelua nopeiten puhelimitse tai chatin kautta.

SOITA 044 144 099
 

Ota Lomavastaaja käyttöön ja nauti lomasta ilman työpuheluita

Lomavastaajapalvelu on saatavilla DNA:n vaihdeasiakkaille. Lomavastaaja on automaattinen vaihde, jonka avulla puhelut voidaan siirtää valittuihin kohteisiin lomasi aikana. Näin palvelet asiakkaitasi myös silloin, kun et ole itse tavoitettavissa.

Mikäli yritykselläsi ei ole käytössä vaihdepalvelua, tiedustele mobiiliverkon Loma- ja poissaolovastaajan saatavuudesta liittymällesi asiakaspalvelusta.

Muista ottaa Lomavastaaja käyttöön hyvissä ajoin ennen lomasi alkua!

Päivitä vaihteen aukioloajat

  • Muista päivittää lomakauden poikkeavat aukioloajat vaihteen aikaohjausluetteloon. Näin olet varmasti asiakkaiden tavoitettavissa ilmoitettuina ajankohtina. 
  • Huolehdi myös, että tuuraajallasi on riittävät oikeudet vaihteen hallinointiin ja hän on asentanut tarvittaessa Vaihde -sovelluksen tietokoneelle. Näin tarvittavien muutoksien tekeminen onnistuu mutkattomasti.



Rauhoita työmaili ja mieli

  • Lisää sähköpostin automaattiseen vastausviestiin poissaoloaikasi ja sijaisen tiedot, jotta viesti tavoittaa oikean henkilön ja asiat eivät jää roikkumaan loman ajaksi.
  • Jos olet asentanut työsähköpostin puhelimeesi, rauhoita lomapäiväsi työasioilta ja ota automaattinen synkronointi pois käytöstä.


Hoida lomasijaisen oikeudet kuntoon

Asiakaspalvelun vinkit ja usein kysytyt kysymykset

  • Vaihda SIM-kortin PIN-koodi (ei 1234, 0000) ja aseta puhelimeen näyttölukitus varkauden suojaksi.
  • Tallenna puhelimeesi vakuutusyhtiösi numero sekä pankkisi sulkupalvelun numero.
  • Jos olet lähdössä ulkomaille, tutustu roaming-hinnoitteluun etukäteen. Saat hintatiedot myös tekstiviestillä saapuessasi kohdemaahan. Tarkista myös, ettei liittymässä ole operaattorin verkkovierailuestoa.
  • Tallenna puhelimeen In Case of Emergency -yhteystieto. Onnettomuuden sattuessa tai puhelimen kadotessa ICE-kontaktin löytyminen nopeuttaa yhteydenottoa lähiomaiseen.
  • Pidä laitteen IMEI-koodi tallessa mahdollisen varkauden varalta.
  • Tarkista asiakaspalvelun usein kysytyistä kysymyksistämme, miten toimit, jos puhelimesi katoaa tai joutuu vääriin käsiin lomasi aikana. Selvitä myös etukäteen,mistä tarvittaessa saat PUK-koodin, jos PIN-koodisi pääsee lomaillessa unohtumaan.

Lähdössä ulkomaille? EU:ssa puhut ja surffaat nyt edullisesti!

Lue lisää EU:n roaming-hinnoittelusta sekä liittymän käytöstä muualla maailmassa.

Nopea mobiilinetti tablettiin tai läppäriin

Varmista, että saat nauttia huippunopeista yhteyksistä joustavasti siellä missä liikut!

Nappaa talteen loman kuuntelu- ja lukuvinkit 

DNA Podcast - Teknologia-Suomi 2020

Teknologia-Suomi 2020

Millaisia uusia muotoja teknologinen kehitys ottaa? Viekö tekoäly ja kuka vikisee? Mikä muuttuu työssä, kun kaikki digitalisoituu? Tässä 6-osaisessa sarjassa suuntaamme katseen uudelle vuosikymmenelle ja tarkastelemme teknologian kehittymistä kolmesta eri kulmasta.

Äänikirja: Kaikki mitä yrityspäättäjän pitää tietää 5G:stä

Uudessa, kattavassa äänikirjassa käsittelemme 5G:n merkitystä yrityksille. Kuinka 5G muuttaa yritysverkkoja? Mitä lyhyt viive ja huippunopeus  mahdollistavat? 

Näin teknologia muuttaa työtä ja bisnestä vuonna 2021

Kehitys ei ole koskaan suoraviivaista. Sen osoitti vuosi 2020. Mitkä trendit muovaavat yrityksiä ja arkea vuonna 2021?