DNA Podcast

Podcasteissa tunnetut asiantuntijat keskustelevat työn ja teknologian muutoksesta sekä tulevaisuuden näkymistä. Keskustelut tarjoavat myös teräviä kulmia digitalisaation mahdollisuuksiin ja uhkiin. 

Kohtaamisia

Kohtaamisia -podcasteissa keskustellaan ajankohtaisista, työelämään liittyvistä muutoksista ja mahdollisuuksista kiinnostavien vaikuttajien kanssa. Haastattelijana toimii DNA:n yritysliiketoiminnan markkinoinnista vastaava Paula Miettinen.

Toisen kauden vieraina ovat suunnittelijasisarukset Tuuli ja Kivi Sotamaa, ArtSense Oy:n luova johtaja ja näyttelijä Niina Nurminen sekä asiakaskokemuksen ja markkinoinnin asiantuntija Belinda Gerdt.  Kuuntele >

Ensimmäisellä kaudella keskustelimme Fredmanin asiakaskokemus- ja brändijohtaja Susanna Paloheimon, mahdollisuusviestintäjohtaja Kirsi Pihan ja Rovion toimitusjohtaja Kati Levorannan kanssa. Kuuntele >

Twitter: #dnavierashuone

Oleellisinta muotoilussa on elämys

Kohtaamisia -sarjan toisen tuotantokauden ensimmäisen jakson vieraina ovat suunnittelijasisarukset Tuuli ja Kivi Sotamaa, jotka luovat kokonaisvaltaisia elämyksiä arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun keinoin. 

Suunnittelijoiden missiona on luoda kokonaisvaltaisia elämyksiä muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin keinoin. Jokainen hetki, jolloin asiakas kohtaa yrityksen, on kokemus – mutta miten kokemus saadaan kohoamaan elämykseksi?

Ihminen on yritystoiminnan tärkein tekijä

Jakson vieraana ArtSense Oy:n luova johtaja, näyttelijä Niina Nurminen.

Niina ja Paula keskustelevat muun muassa siitä, miten teatterimaailman draamat kääntyvät työelämän voimaannuttaviksi kokemuksiksi. Kun on avoin ja astuu omalle epämukavuusalueelle, voi huomata, ettei maailma siihen kaadukaan – päinvastoin se on tila, jossa on mahdollisuus ymmärtää ja oppia uutta.

Työpaikalla ei pidä olla kaikesta samaa mieltä

Vieraana muun muassa Amazonin ja Microsoftin palveluksessa kansainvälistä uraa luonut asiakaskokemuksen ja markkinoinnin asiantuntija Belinda Gerdt.

Onko suomalaiselle työyhteisölle tyypillinen seesteisyys ja homogeenisyys sittenkään se hedelmällisin ympäristö innovaatioille? Entä miten kääntää konfliktit voimaksi ja samalla säilyttää ihmisten välinen luottamus?

Kohtaamisia – kausi 1

Ensimmäisen kauden vieraina ovat Fredmanin asiakaskokemus- ja brändijohtaja Susanna Paloheimo, mahdollisuusviestintäjohtaja Kirsi Piha sekä Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta

Maailma muuttuu, Eskoseni

Kohtaamisia-sarjan ensimmäisenä vieraana on sosiaalisen median ja digitalisaation intohimoinen puolestapuhuja, täydellistä keittiötä tavoittelevan tuote-, palvelu- ja ratkaisutalo Fredmanin asiakaskokemus- ja brändijohtaja Susanna Paloheimo. Häntä haastattelee DNA:n Paula Miettinen.

Jaksossa pohditaan muun muassa keinoja jaksaa paremmin. Entä miksi kiire kostautuu pidemmän päälle? Kuinka suhtautua epäonnistumisiin ja kokeiluihin? Mitä tapahtuu, kun aika ja paikka menettävät työelämässä merkityksensä? Miksi kysyminen on tärkeää?

Konflikti päivässä pitää yrityksen virkeänä

Vieraana yhteiskunnallinen vaikuttaja ja mahdollisuusviestintäjohtaja Kirsi Piha.

Jaksossa keskustellaan muun muassa vaikuttamisen tulevaisuudesta. Entä mikä on sattuman merkitys liike-elämässä ja mistä tunnistaa hyvän sattuman? Mitä oikeastaan tarkoittaa vastuullisuus ja kuinka vastuullisuus viedään liiketoiminnan ytimeen? Kuinka rohkeus valjastetaan yritysmaailman käyttöön? Mistä muutosvastarinta johtuu?

Lahjakkuudet voittavat otteluita, tiimit mestaruuksia

Vieraana on viihdeyhtiö Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta.

Millainen nainen Kati Levoranta on, ja kuinka hän päätyi viihdeyhtiön johtoon? Mitä uusi työelämän rooli on hänelle opettanut? Mikä Angry Bird -elokuvaprojektissa oli haastavinta? Kuinka viihdeala mukautuu digitalisaation mukanaan tuomiin muutoksiin? Millainen on huomisen peliala? Mitkä tulevaisuuden trendit Kati Levoranta nostaa ylitse muiden?

Haluatko kuulla lisää?

Tutustu kaikkiin podcasteihin >

Työmatkalla tulevaisuuteen

Podcasteissa käsitellään työelämän virtauksia, vainutaan tulevaisuutta ja tarkastellaan työelämää uudenlaisista näkökulmista. Studiokeskustelua vetää radioääni Sallamaari Muhonen.

Hyvä paha ­digitalisaatio

Hyvä paha digitalisaatio -podcast tarjoilee kuusi terävää kulmaa digitalisaatioon kolmen teeman alla: Kyberturvallisuus, IoT sekä Muuttuva työelämä. Kutakin teemaa isännöi alan ykkösasiantuntija yhdessä juontaja Sallamaari Muhosen kanssa. Lisäksi studioon on saapunut keskustelemaan joukko kiinnostavia vaikuttajia.