Webinaari: Huomisen SASE-ratkaisut

30.11.2021

Tässä webinaarissa käsittelemme tietoturvan uusia tuulia ja luomme katseemme SASE:n eli Secure Access Service Edgen tarjoamiin ratkaisuihin. Työelämän uudeksi arjeksi vakiintunut etä- ja hybridityö asettavat tietoturva- ja yhteysarkkitehtuurille uudenlaisia vaatimuksia, jotka koskevat erityisesti työntekijöiden fyysistä sijaintia sekä ohjelmistopalvelujen palvelumallin yleistymistä.

Etä- ja hybridityö saivat keväällä 2020 äkkinäisen ja vauhdikkaan lähdön. Monissa tietotyöhön keskittyneissä työpaikoissa siirryttiin etätyöhön valmistelematta ja vauhdilla. Etätyösuosituksista on jo luovuttu mutta työn luonne on monilla työpaikoilla muuttunut pysyvästi. Yhä useampi työntekijä haluaa myös tehdä työtään jatkossakin etäolosuhteista käsin, minkä myös yhä useampi työnantaja haluaa mahdollistaa. Muutoksella on vaikutuksia niin toimistotilojen ratkaisuihin kuin tietoturvaan ja yhteyksien toimivuuteen.

Webinaarissa kerromme, mitä SASE oikeastaan tarkoittaa ja mitä kaikkea se kattaa. Kuulemme asiantuntijoilta myös SASE:n eduista, käyttökohteista ja miten varautua käyttöönottoon.  Kerromme myös, kuinka SASE:lla voidaan helpottaa organisaation IT-ratkaisuja ja infrastruktuuria.

Webinaari antaa vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi SASE:sta hypetetään? 
  • Mitä kaikkea SASE:n sateenvarjotermin alle kuuluu?
  • Milloin SASE saadaan kunnolla käyttöön? 
  • Miten SASE:n tietoturva poikkeaa aiemmista teknologioista? 
  • Minkä kaiken SASE muuttaa?

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat DNA:n Juho Saarinen sekä Fortinetin Timo Lohenoja. Webinaarin juontaa Sanelma Helkearo
 

 

Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin!

Huomisen SASE-ratkaisut
30.11.2021 klo 10–10.30

Mukaan kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan sinulle. Toimitamme tallenteen kaikille ilmoittautuneille, joten pääset katsomaan webinaarin silloin, kuin sinulle sopii.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.