Yrittäjän digiakatemian kurssijuhlassa riitti laulua, runoutta ja vessapaperikakkua

Moni asia on siirtynyt digimaailmaan vuonna 2020, ja niin myös Yrittäjän digiakatemian kurssijuhlaa vietettiin virtuaalisesti. Loisteliaaseen digitapahtumaan kokoonnuttiin perjantaina 11. syyskuuta juhlistamaan Yrittäjän digiakatemiasta vuosina 2019–2020 valmistuneita digitaitoisia yrittäjiä.

Tilaisuuden kenties odotetuimpia kohokohtia olivat inspiroivat yrittäjätarinat, joita juhlaväelle saapuivat kertomaan Leadoo Marketing Technologiesin Santtu Kottila sekä Rönttösrouvan Saana Lampinen.

”Mielestäni on ihan mahtavaa, että olemme täällä perjantai-iltana kuuden jälkeen yhdessä oppimassa uutta. Se kertoo oikealla tavalla juuri siitä sopivasta yrittäjän hulluudesta, jota täytyy kaikilla meillä ollakin”, sanoo chatbottien parissa työskentelevä Santtu Kottila puheenvuorossaan.

Rönttösrouvana paremmin tunnettu leivonnaisguru Saana Lampinen julkaisi pandemiakevään aikana somehitiksi nousseen vessapaperikakun, ja hänen leipomonsa myynti suorastaan räjähti kasvuun.

”Vuosi 2020 oli aika pysäyttävä hetki meille kaikille. Maaliskuussa poikkeustilanne alkoi näkyä meilläkin. Ensin peruttiin kaikki häät, ristiäiset ja synttärit, eikä meillä tuntunut olevan enää mitään tekemistä. Löimme viisaat päämme yhteen ja siitä syntyi ideamme, eli vessapaperikakku. Moni innostui siitä! Yhtäkkiä se oli mediassa kaikkialla maailmassa ja tilauksia satoi enemmän, kuin ehdimme vastaanottamaan”, rohkaisee Saana kanssayrittäjiään.

Asiaohjelman lisäksi juhlassa oli tietysti tarjolla myös viihdettä. Radio Suomipopin Aamulypsystä tunnettu Hovimuusikko Ilkka ilahdutti vieraita Yrittäjän digiakatemiasta tekemällään biisillä, tilaisuuden isäntä Olli Sirkka esitti kauniin juhlapuheen ja juontaja Sallamaari Muhonen lausui Yrittäjän digiakatemiasta valmistuneille omistetun runon:

Hiki inha niskassani
tuttu tuska kurkussani
taas salasanan unohdin
sadannen kerran tilasin

On yrittäjän päivänä
sisua ja asennetta
aplodeja, diplomeita
vilpitön onni sisällä

Omaa on kevyt tehdä
vaikka haasteitakin on
sillä vapaudesta en luovu
salasanan voi uusia
 

Yrittäjän digiakatemiaan liittyen kuultiin ilouutisia DNA:n Elina Mansnerin puheenvuorossa: kurssi laajenee kahdella uudella oppitunnilla. Toinen niistä avaa rahoituksen saloja yrittäjälle Nordean Vesa Riihimäen ja FiBANin Amel Gailyn johdolla. Kasvumarkkinoinnin oppeja puolestaan jakavat Growth Triben Anssi Rantanen sekä DNA:n Elina Mansner.

Haluamme kiittää kaikkia juhlavieraita ja juhlaa somen kautta seuranneita mahtavasta illasta sekä innostaa niin uusia kuin vanhoja digiakatemialaisia tuoreiden oppien pariin!

 

Avainsanat:

Yrittäjille
 

Lue lisää uudesta työstä

6/2022 Jaana-Liisa Malin

Palveluntarjoaja vai aito kumppani? Yritysten väliset suhteet vaativat työtä, mutta palkitsevat onnistuessaan

Yritysten välinen vuorovaikutus on vahvaa suhdetoimintaa – omine ylä- ja alamäkineen.
Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa.
6/2022 DNA Business

Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa

Kyberrikolliset manipuloivat vastaanottajaa mielellään pelolla.
6/2022 DNA Business

Kuinka helpottaa asiakaspalvelijan arkea, kun viestitulvaan tahtoo hukkua? DNA:n ratkaisu on Genesys

Genesys-pilvipalvelu helpottaa asiakaspalvelijoiden arkea, tehostaa työskentelyä ja helpottaa tasalaatuisen monikanavaisen asiakaspalvelun toteuttamista. Yhteydenottoihin vastaaminen onnistuu yhdessä kanavassa eikä asiakaspalvelu ole enää ohjelmien välillä poukkoilua.
6/2022 DNA Business

Kesällä voi taas keskittyä – mitä kaikkea johtajan tulisi tietää tekkimaailman menosta?

Johtajat ovat taas saaneet paahtaa täysillä koko kevään ja lähestyvä kesäloma lupailee hetken helpotusta.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.