Blogit

Yrittäjä, katso tästä tuoreet puhelinsuosituksemme

Yrittäjälle älypuhelin on monipuolinen työkalu, jolla hoituu niin taloushallinto kuin markkinointikin. Valitsimme kolme ajankohtaista puhelinsuositusta kolmesta eri hintakategoriasta, kaipaat sitten vakaata perusratkaisua, vähän parempaa älypuhelinta tai tehokasta bisnesluuria.
 

Vakaat peruspuhelimet

Huawei Honor 8 Lite

Tyylikkäässä Huawei Honor 8 Litessa on näyttävä, kaareva lasipinta. Puhelimessa on energiatehokas prosessori, joka ei hyydy peruskäytössä. Takakannen nopeaa ja turvallista sormenjälkilukijaa on mukava käyttää. Huawei Honor 8 Litessä on valmiina Avastin virustorjunta, joten puhelimen käyttö on huolettomampaa.

Lue lisää Huawei Honor 8 Litestä > 
 

Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J3 2017 -mallissa on kaareva metallirunko, viiden tuuman teräväpiirtonäyttö sekä kaksi SIM-korttipaikkaa. Voit näin ollen pitää työ- ja vapaa-ajan puhelinliittymäsi mukana yhdellä puhelimella tai käyttää kaukomatkalla paikallista prepaid-liittymää oman liittymäsi rinnalla.

Lue lisää Samsung Galaxy J3:sta >
 

Nokia 5

Nokia 5 on nokialainen edestä ja takaa: saumaton alumiinirunko, pyöristetyt kulmat, sormenjälkilukija sekä 5,2 tuuman teräväpiirtonäyttö. Puhelimen runko on valmistettu yhdestä alumiininpalasta, minkä ansiosta puhelin on erittäin kestävä. Tällä puhelimella nappaat myös laadukkaat valokuvat.

Lue lisää Nokia 5:stä > 
 

Vähän paremmat älypuhelimet

Apple iPhone SE

Applen iPhone SE näyttää pieneltä mutta toimii isosti. SE on tarkasti hiottujen yksityiskohtiensa summa. Kevyessä puhelimessa on pyöristetyt kulmat ja se sopii mukavasti käteen. Terävä 4 tuuman Retina-näyttö saa kaiken näyttämään elävältä. Touch ID -sormenjälkitunnistuksen avulla puhelimen käyttö on entistä turvallisempaa ja sujuvampaa.

Lue lisää Apple iPhone SE:stä >
 

Huawei Honor 9 64 Gt

Honor 9 on kuin hiottu timantti. Etupuolta hallitsee 5,2 tuuman teräväpiirtonäyttö, jonka alapuolelle sijoitettu sormenjälkilukija on turvallinen ja nopea. Uusittu kaksoiskamera yhdistää mustavalko- ja värikameran parhaat puolet, joten nappaat entistä tarkempia hämäräkuvia somekanaviisi. Pikalataus varmistaa, että akku riittää kiireisenäkin päivänä.

Lue lisää Huawei Honor 9:stä >
 

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7:n akku on tehokas ja pikaladattava. Vaihetarkennuksella varustetulla kameralla kuvaat teräviä otoksia jopa hämärässä. Yksi Galaxy S7:n uusista ominaisuuksista on aina päällä oleva näyttö. Näet siis kellonajan, kalenterin, vastaamattomat puhelut sekä tekstiviestit koskematta puhelinta. Samsungin palkittu KNOX-mobiilisuoja varjelee tärkeitä yritystietoja ja tarjoaa suojaa viruksilta sekä roskapostilta.

Lue lisää Samsung Galaxy S7:stä >
 

Tehokkaat bisnesluurit

iPhone X 64 Gt

Näyttävä iPhone X on aloittanut iPhonen uuden aikakauden. Siinä on kaikkien aikojen kestävin älypuhelimen lasi. Puhelin latautuu langattomasti ja kestää roiskeita ja pölyä. Puhelimessa on kaksi 12 megapikselin kameraa optisilla kuvanvakaimilla upeiden kuvien ottamiseen heikossakin valossa. Edistyksellisen kasvojentunnistusteknologian ansiosta voit avata iPhone X:n vain vilkaisemalla sitä.

Lue lisää iPhone X:stä >
 

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro -puhelimen 6 tuuman näyttö tarjoaa huippuluokan katselukokemuksen. Puhelimen etukuori on käytännössä yhtä näyttöä ja näytön teknologia tukee intensiivisiä ja kirkkaita värejä. Nopea ja monikäyttöinen sormenjälkilukija löytyy unibody-takakuoresta. Puhelimen kaksoiskamerassa on älykäs kaksinkertainen zoomaus sekä RAW-kuvaustila. Mate 10 Prolla kuvaat kuin järjestelmäkameralla.

Lue lisää Huawei Mate 10 Prosta >
 

Samsung Galaxy S8

Samsungin Galaxy S8-puhelimessa on rajattomalta tuntuva 5,8 tuuman näyttö. Puhelin avautuu valintasi mukaan joko iiris- tai sormenjälkitunnistuksella. Tässä puhelimessa riittää vääntöä vaativiin tehtäviin. Pääset siirtymään sovelluksesta toiseen ajatuksen nopeudella ja pyörität kahta ohjelmaa sujuvasti samaan aikaan.

Lue lisää Samsung Galaxy S8:sta >

 

Tutustu yrittäjän työkaluihin ja tarjouksiin!

Katso tarjoukset

Avainsanat:

Vinkit Mobiili

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Homma rullaa, työkalut pelaavat ja tietoturva on kunnossa – Miten yrityksen IT-ostot kannattaa hoitaa?

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.