Wise Group Finland - Digitaalisuus tuo lisävauhtia rakentamiseen

Wise Group hyödyntää digitaalisia sovelluksia, jotka säästävät rakennusprojekteissa aikaa ja kustannuksia. DNA Busineksen tietoliikenneratkaisut antavat hyvän pohjan liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita tarjoavalla Wise Group Finlandilla on hyvä vauhti päällä, sillä korjausrakentamisen ohella myös uudiskohteiden määrä on kasvussa. Noin 400 työntekijän konserni toimii Suomen ohella Baltiassa.

Wise Groupin korjausrakentamisen toimialajohtaja Timo Palonkoski sanoo, että useissa toimipisteissä toimivalle yritykselle tietoliikenneratkaisujen luotettavuus on äärimmäisen tärkeää.

DNA Busineksen Yritysverkko tarjoaa Wise Groupin toimistojen välille datayhteydet, joihin on liitetty palomuuri- ja tietoturvapalvelut. Yhteydenpito työmaakohteisiin hoituu 4G-yhteyksillä.

Wise Group hyödyntää myös DNA Mobiilivaihdetta puheluliikenteen hoitamiseen. DNA Toimistoviestintä Google sisältää puolestaan muun muassa työkalut sähköpostiin, kalenteriin ja videoneuvotteluihin.

”Olemme olleet DNA:n ratkaisuihin erittäin tyytyväisiä. Arvostamme myös palveluhenkistä asennetta. Hommat hoituvat hyvin ja ajallaan”, Palonkoski toteaa.

Hänen mukaansa digitalisoituminen nopeuttaa tiedonkulkua ja sujuvoittaa rakennusprojektien etenemistä. Se tarkoittaa merkittäviä kustannussäästöjä kaikille osapuolille.

Esimerkiksi vauhdilla yleistyvät videoyhteydet säästävät aikaa, kun osa palavereista ja jatkossa myös hankkeen valvontaa voidaan hoitaa osittain etänä. 

Näillä ratkaisuilla kehitimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Mobiilivaihde
DNA Toimistoviestintä (Google)
DNA Yritysverkko
Tietoturvapalvelut

Avainsanat:

Referenssi Tietoliikenne Yhteydet Viestintä 4G Tietoturva

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.