Blogit

Työntekijän perusvaatimus työpuhelimen liittymälle nopea ja rajaton

Reipas myyjä lähtee alihankintamessuille Keski-Eurooppaan. Samaan aikaan firman talouspäällikkö tekee etähommia Saimaan mökiltä käsin ja varaston porukka kirjaa lähteviä paketteja älypuhelinsovelluksen avulla. Toimitusjohtaja roikkuu puhelinpalavereissa aamusta iltaan ja kuittaa välissä tekstarilla miehelleen illan pöytävarauksen.

”Nykypäivänä vapaus ja rajattomuus ovat toimistotyöläisille jo aika itsestään selviä asioita, kun mobiililiittymistä puhutaan. Ei kukaan halua miettiä, minkä kokoinen paketti omassa työpuhelimessa on ja milloin se loppuu”, sanoo DNA:lla yritysten mobiililiittymistä vastaava business manager Sebastian Franckenhaeuser.

DNA Business Rajaton -liittymät ovat erinomainen valinta yritykselle, joka haluaa tarjota henkilöstölleen huolettoman ja rajattoman liittymäpaketin. Yritys itse hyötyy siitä, että liittymäkulujen ennakoitavuus ja budjetointi helpottuvat, kun työntekijöiden puhelinlaskut eivät huitele missä tahansa maan ja taivaan välillä.

”Ihmiset haluavat käyttää puhelintaan vapaasti ajasta ja paikasta riippumatta – myös vapaa-ajan asioihin. Suomessa on hyvin alhainen hintataso puhelinliittymissä, joten täällä ei ole iso investointi hankkia koko porukalle kunnon työvälineitä ja yhteyksiä. Tämä on iso etu meillä Pohjoismaissa”, Franckenhaeuser kertoo.

DNA on tällä hetkellä Suomen ainoa operaattori, joka tarjoaa yritysasiakkailleen rajattoman määrän puhetta ja dataa. Rajaton datapaketti kattaa koko pohjolan ja Baltian, ja muualla EU-alueella voi surffailla runsaan EU-datapaketin turvin ilman lisämaksuja.

Nopea datayhteys vaikuttaa merkittävästi työn tehokkuuteen. Kun yhteydet pelaavat, työntekijä voi keskittyä tuottavaan työhön eikä hitaasti latautuvien sähköpostien tai pilvipalveluiden kanssa tuskailuun. Useimmiten yritykselle on halvempaa ottaa kaikille suoraan nopein yhteys sen sijaan, että käyttäisi aikaa miettien kuka tarvitsee minkäkin tasoisen liittymän.

”Ajantasaiset työvälineet ja yhteydet voivat olla firmalle valttikortti myös rekrytilanteessa. Kilpailu parhaista asiantuntijoista on kovaa, eikä kukaan ainakaan mene sellaiseen paikkaan, jossa on vanhanaikaiset työkalut”, sanoo Franckenhaeuser.

Tutustu DNA Business Rajaton -liittymiin ja ota yhteyttä myyntipalveluumme 0800 302 030, niin päivitämme firmasi liittymät ajan tasalle!

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Homma rullaa, työkalut pelaavat ja tietoturva on kunnossa – Miten yrityksen IT-ostot kannattaa hoitaa?

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.