Tuplavarmistettu merikaapeli takaa varmat yhteydet ulkomaille – lisäetuna tulee helppous 

Kaksin aina kaunihimpi, sanoo vanha sanalasku. Tämä pitää paikkansa myös yritysten kriittisten runkoverkkoyhteyksien kohdalla. DNA pystyy nyt tarjoamaan asiakkailleen kaksi toisistaan riippumatonta ja täysin omassa omistuksessa olevaa merikaapelireittiä (DNA Seaway) Suomesta Ruotsiin, ja samalla toki myös päinvastaiseen suuntaan.

DNA:n omat merikaapelit tuovat yrityksille uuden vaihtoehdon hoitaa ulkomaan tietoliikenneyhteydet helposti ja varmasti. Kannattaa muistaa, että internetyhteyksien osalta Suomi on muista erillään oleva saari, ja siksi aina toimivat huolettomat yhteydet ulkomaailmaan ovat liiketoiminnallemme elintärkeät.

Miten toimivuus taataan? DNA tarjoaa tuplavarmistuksen kahdella uudella merikaapelireitillä Suomen etelärannikolta Tukholman seudulle. Jo yhden merikaapelin kriittinen vikaantuminen on varsin epätodennäköistä, mutta kahdella redundantilla yhteydellä varmistetaan, että ulkomaanyhteydet toimivat käytännössä aina varmasti.

Lisäetua DNA:n asiakkaille tulee siitä, että kaapelit ovat kokonaan, ytimestä ulkovaippaan asti, DNA:n omistamia. Lisäksi niiden kunnosta ja ylläpidosta vastaa DNA. Tämä tarkoittaa, että kaikissa Suomen ja Ruotsin välisiin yhteyksiin liittyvissä asioissa tarvitsee olla yhteydessä vain yhteen toimijaan, eikä ongelmatilanteissa tarvitse miettiä, kenen vastuulle homman hoitaminen kuuluu. Iso säästö vaivannäössä.

Toimivaa tekniikkaa maalla ja merellä

Koska DNA on osa Telenoria, yhteydet eivät pääty Tukholmaan, vaan nopea tie myös muualle Pohjolaan on auki. Vastaavasti Ruotsista Suomeen päin suuntautuvissa yhteyksissä tarjolla on DNA:n laajasti Suomen kattava huippunopea kuituverkko. Tämänkin suuri etu on siinä, että jälleen yhdeltä luukulta saa hoidettua kaikki yhteystarpeet merenrannalta sisämaahan ja takaisin.

Aivan samoin kuin merenalaisen reitin kohdalla, myös maan pinnalla yhteydet voidaan kattavan verkon ansiosta reitittää vikasietoisesti toimipisteestä toiseen. Matkalle ei osu yhtään yksittäistä pistettä, jonka pettäminen katkaisisi koko palvelun toiminnan.

Vuokrakaapeleita käytettäessä mukana voi olla useita toimijoita ja saattaa olla epäselvää, keneen olla yhteydessä, jos jokin menee vikaan tai tarvitaan lisätietoja. Omien kaapelien lisäksi DNA omistaa myös reittien varrella olevat laitetilat. DNA:n kanssa asioitaessa tietää olevansa tekemisissä suoraan yhteyksien omistajan kanssa. Ylläpitosopimuksissa on vain yksi vastapuoli, joka huolehtii yrityksesi yhteyksistä ilman välikäsiä.

 

Kysy lisätietoja yrityksenne DNA-yhteyshenkilöltä! 

Avainsanat:

Verkko Yhteydet Digitalisaatio Teknologia

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.