Blogit

Tiesitkö, että älykkään palomuurin saa palveluna?

Palomuuri on yksi hyvän tietoturvan kulmakivistä. Se suojaa käyttäjiään verkossa piileviltä viruksilta ja haittaohjelmilta, tukkii pääsyn haitallisille sivustoille ja estää arkaluontoisen datan karkaamisen ulos firman verkosta. Palomuuri kuitenkin kykenee estämään vain sen, minkä se tunnistaa haitalliseksi – eli parhaan suojan saa, kun valitsee palomuurikseen laadukkaan ja ajantasaisen palvelun, joka mukautuu yrityksen tarpeisiin.

DNA:n palomuuripalvelu on DNA Yritysverkon ja DNA Yritysinternetin kanssa erinomaisesti yhteensopiva palvelu, jonka avulla yritys saa järkevään hintaan erittäin tehokkaan suojan netissä vaanivia vaaroja vastaan.

”DNA Muuri on yrityksen perustarpeisiin aivan huipputuote ja erittäin kustannustehokas. Vaativampaan käyttöön taas sopii parhaiten DNA Security Gateway, jonka räätälöimme asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi. Juuri nyt meillä on meneillään kampanja, jossa nämä palomuuripalvelut saa käyttöön ilman mitään kiinteitä aloituskuluja, eli yritykselle jää maksettavakseen ainoastaan palvelun kuukausimaksu”, kertoo DNA:n tietoturva-asiantuntija Juho Saarinen.

Kuukausimaksun suuruus riippuu siitä, millainen nettiyhteys yrityksellä on käytössä, ja se alkaa muutamasta kympistä kuussa. Yrityksessä ei välttämättä tarvitse olla tietoturvaosaamista omasta takaa, vaan DNA:n kokeneet asiantuntijat auttavat ja suunnittelevat käyttöönoton asiakkaan kannalta mahdollisimman sujuvaksi.

”Meiltä DNA:lta saa palomuurin palveluna. Palomuurin voi ostaa myös omaksi, mutta tällöin myös käyttöönotto ja ylläpito täytyy hoitaa itse. Mikäli sen asentaa väärin tai siihen tulee joku vika, voi sen korjaaminen tulla yllättävän kalliiksi, eikä välttämättä ole kovin helppoa, jos yrityksessä ei ole omaa tietoturva-asiantuntijaa”, Juho Saarinen opastaa.

Tietoturvauhat ovat olemassa ympäri vuorokauden, silloinkin kun konttori on tyhjillään. DNAn palomuuripalveluihin sisältyy 24/7-valvonta ja -tukipalvelu, josta apua saa, kun sitä tarvitsee. DNA:n tietoturva-asiantuntijat sparraavat asiakasta mielellään muissakin tietoturvaan liittyvissä kysymyksissä.

Kun palomuurista huolehtii osaava kumppani, voi yritys keskittyä siihen olennaisimpaan: ydinliiketoimintansa edistämiseen ja omien asiakkaidensa palveluun.

 

Tutustu DNA:n palomuuripalveluun ja ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä tietoturva-asiasi reilaan!

Avainsanat:

Tietoturva

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tekoäly on sitä mitä teemme siitä – ja samaan aikaan sekä uhka että mahdollisuus

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Deepfake-huijaukset ja monet muut verkkorikokset ammattimaistuvat – Jokainen yritys on potentiaalinen kohde kyberrosvolle

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.