Tavoitteena entistä toimivampi asiakaspalvelu? Helppokäyttöinen mobiilisovellus auttaa sekä yritystä että asiakasta

Jokaisella yrityksellä tulee joskus vastaan tilanne, jossa puheluun ei ehditä vastata. Sattumus on ikävä niin soittajan kuin yrityksenkin kannalta – vastaamaton puhelu saattoi juuri maksaa potentiaalisen asiakkaan. 

DNA Call -mobiilisovellus on linkki yrityksen ja tyytyväisen asiakkaan välillä. Näppärän mobiilisovelluksen avulla varmistat, että olet aina asiakkaidesi tavoitettavissa. 

Miksi ottaa DNA Call -mobiilisovellus yrityksen käyttöön?

DNA Callin avulla asiakas saa tarvitsemansa vastaukset kätevästi yhdestä numerosta: asiakas tavoittaa niin yrityksen asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin kuin teknisen tuen. Mikäli tavoiteltava henkilö on varattu, puhelu on mahdollista siirtää automaattisesti vapaalle työntekijälle tai jonoon. Jos asiakas ei halua jonottaa, hänet voidaan ohjata takaisinsoittopalveluun.

Joskus voi kuitenkin käydä niin, että asiakkaan puheluun jää vastaamatta. Tuolloin kaikki vastausryhmän jäsenet näkevät sovelluksesta vastaamattomat puhelut ja niiden tilan, jolloin kuka tahansa voi ottaa asian hoitaakseen. Aina asiakkaan pulma ei myöskään hoidu yhdeltä istumalta. Jatkokäsittelyä varten puhelu voidaan merkitä “varattu” -tilaan joko omia tai kollegan jatkotoimia varten. Kun tilanne saadaan ratkottua, puhelu merkitään käsitellyksi ja se katoaa listalta. Takaisinsoittoihin pystyy helposti valitsemaan asiakkaalle näytettävän numeron, joka voi olla esimerkiksi yrityksen tai asiakaspalvelun numero. 

Katso, miten yrityksesi tavoitettavuus paranee DNA Call -sovelluksen avulla!

 

Mobiilisovelluksessa voi muokata paikallaolotietoja sekä soittoasetuksia. Käytössä voi olla useita numeroita ja päätelaitteita, ja työntekijä voi kuulua useampaan vastausryhmään samanaikaisesti. Myös soittojen ohjausta eteenpäin tietylle henkilölle tai ryhmälle sekä työntekijän tavoitettavuutta on helppo hallinnoida.

DNA Call on osa DNA Vaihdepalvelua ja soveltuu kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta, skaalautuen joustavasti yrityksen kasvun ja muuttuvien tarpeiden mukaan. 

 

Tavoitteena parantaa asiakaspalvelua? Tutustu DNA Call -palveluun ja sen muihin yrityksesi tavoittavuutta edistäviin toiminnallisuuksiin!


Artikkeli päivitetty 2.10.2023. Alunperin artikkeli on julkaistu 16.6.2021.

Avainsanat:

Viestintä Tavoitettavuus

Lue lisää uudesta työstä

11/2023 DNA Yrityksille

NIS2-direktiivi on yrityksille mahdollisuus – Näin ennakoit ja rakennat kestävää liiketoimintaa

NIS2-direktiivi vahvistaa kyberuhkien torjuntaa.
11/2023 DNA Yrityksille

Ennakointi voi pelastaa liiketoimintasi jatkuvuuden – Miten yrityksesi on varautunut poikkeustilanteisiin?

Geopoliittisen tilanteen kiristyminen ja sen mukanaan tuomat ennalta arvaamattomat seuraukset vaikuttavat yritysten toimintaympäristöön.
Tiedätkö milloin kannattaa vaihtaa liittymää – 7 kysymystä yrittäjien yhteyksistä.
11/2023 DNA Yrityksille

Yrittäjä, tiedätkö milloin kannattaa vaihtaa liittymää?

Nämä 7 kysymystä mietityttävät yrittäjiä.
11/2023 DNA Yrityksille

DNA:n yritysliiketoiminnan uusi johtaja: "Suunnittelu on hyvä, toimintaan yhdistettynä parempi"

Anna-Mari Ylihurula aloitti DNA:n yritysliiketoiminnan johtajana elokuun 2023 alussa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.